"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!" - II част

• 14 408
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Деси, проходилката - колкото е по голяма разликата в диаметъра на горната и долната част - толкоз по добре. Колелата по възможност повече на брой. Седалището да е лесно за почистване, здраво и многоцветно (заради петната). При вас има смисъл да вложите повече пари, защото има перспектива за още бебенца в бъдеще... И пак го казвам, по добре по големите неща - креватчета, проходилки, столчета, колички да са по качествени, особено ако е за първо дете. Ако не е необходимо- не услужвайте с тях, винаги нещо се връща "малко" повредено... Това само съвет, де!

# 91
...няма да мога да дойда на срещата.
Напоследък имам много работа вкъщиу не остава време за форумване...
Целувки за бебончетата-бонбончетата!

Black kitty - изтрий тоя спам, че задръстваш темата. Цитирай само най-необходимото.

# 92
  • Бургас
Добро утро!Вчера бяхме на консултация.Беба е наддала 200гр.-6,900 и 2см.-68см.Този път е малко,но сигурно е от зъбите,от жегата,ами не му се яде на това дете!Проходилка не сме купили още-не мога да избера такава.Пробвах я в една,но тя само стои и се озърта насам-натам.След няколко дни почваме попарките.Хубав ден ви желая.

# 93
Добро утро и от мен! Браво на Майче! Завиждам на технически грамотните! Ние сме вече в паяк, но не знае горкия за какво служи, мисли си, че е стилче с масичка, по която да блъскаш с играчките. Батко го приеха в гимназия. Сега ще го пратя на бабин дом да го полигавят. Аз имам работа за целия китайски народ. Днес например ще ида до МТел и ДСК да поизвия малко вратове, че някой не си е свършил работата! Да се оплача - ям и пия като ламя и камила взети заедно, но кърмата нещо мн намаля. Мрънка Коко оная нощ и аз рекоя да му забъркам 60 гр АМ след вечерята. Всмукна ги за 0 бройки, повтори с още 60 и спа до 7,30 непробудно. Гладно си лягало момчето! Сега ще бягам до Кауфланд за др кутия. Кис.мл.съм му давала веднъж да си опита и мн го хареса (той моят всичко харесва), а вчера яде грис. От понеделник сме на кухня. А столче за кола ще купя др месец като я подкарам (евентуално може би). Лек ден на всички.

# 94
  • София
добро утро и от нас!
взехте ми думите от клавиатурата за проходилките Mr. Green ще следя с интерес писаното от вас, защото и аз смятам да вземам паяк, но нямам представа какво да гледам newsm78
ето например - за диаметъра ( дива ирландска пешеходка както пише )   bouquet
други идеи? мамите с проходилки да споделят? а марки,  цифри?

# 95
  • Русе
Здравейте!
За проходилките - аз купих такава.Елито я ползва от две седмици и съм много доволна.Наистина основата й е широка,има стопери и музика.Също много важно е  облегалката да е височка,защото Елито се е научила изведнъж рязко да си извива главата назад.
Наддали сме само 200гр. и сме 7.700кг.,но пък си хапва добре.От няколко дни сме на детска кухня и си изяжда  и пюрето, и кисела следобяд,които са около 200гр.Имам две заместени храненията,но още нямам цикъл.Има ли такива като мен?

# 96
Добро утро!
Ние снощи пак насам-натам. Ма бебата щастлива! Тази нощ обаче хич не беше добре. Пак коремче - и акане също. Не беше акала от месеци нощем. Та се преобувахме, после съответно докато заспи....
За проходилките http://www.shtarkel.com/.  В сайта има една червена, с розово кормило и синя седалка. Нашата е такава, много ни е удобна. Баткото я ползваше и все още е здрава. Само се чудя защо така са подбрали цветовете  newsm78. Нашата цялата е в синьо - и седалка, и кормилцето и самата проходилка.
Ето ви и снимка сега - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150744&photo=14
Момичета, в нашето село тия дни ще подменят електрическите стълбове. Т.е. няма да имаме ток - може и цял ден, но не се знае точно кой ден. А освен това и интернет няма да има, пък и кабелна телевизия - нали всички кабели са вързани за стълбовете. Sad Дано това е утре, докато ме няма вкъщи! А самите кабели кога и как пак ще ги възстановят, хич не знам!
Засега само се чудя какво да правя утре с баткото newsm78. Дали да го взимам с мен или да го оставя на баба ми? Най-добре ще е да се видим при заведението в градинката. Миналия път много лесно се открихме там!
И аз още нямам цикъл, тъкмо щях да питам и аз! Но аз още не съм заместила нито едно хранене, а кърмя и нощем.

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 10:37 от Betty L.

# 97
По въпроса за цикъла- аз също още нямам. Заместила съм едно ядене, но продължавам да се цедя, че иначе много намалява млякото. Успокоих се, че не съм само аз. Приятен ден!

# 98
Добро утро и от нас  bouquet

Незнам какво става,НО  Алекс тая нощ се буди 123456789пъти.Изпи 250мл вода и в 5ч яде.Сега седи навън в количката и се кефи,а на мен мноооооого ми се спи Crossing Arms

maiche ,проходилката изглежда добра(не че аз разбирам от проходилки).а колко пари е?

# 99
Аз пък скоро се оциклих - ама не съм съвсем сигурна - беше само 2 дни и едно слабо, слабо  Confused То това много добре, но не съм сигурна, че беше цикъл  Confused

# 100
За сега групата е Betty L., Klemy, шамЕнет, Magesta, violina, alex_shu, алексче, аз, и понтес с въпросителна.
Добро утро мацки !
Абе защо Pontes да е с въпросителна ? Тя пак зачезна май ! ...  newsm78 Я да идва да не се ослушва !  Party
По темата за проходилките не се включвам, че ние си имаме - от наши приятели, каквато такава , ще си я ползваме .
Да се фръцна - пак съм си жена отвсякде  4470 .. след близо половин година липса на месечен цикъл, пак ми се случи ! Wink
Веднага казах на мъжа ми : " Днес секс няма да се прави !  Naughty" .....  ще каже човек че не пропускаме  Wink Mr. Green
Пак да питам за срещата : това е в участъка между "Константин Величков" , по "Симеон" по посока техникума "Вилхем пик" - отляво нейде ?
Esy, тенкс  за инфото за сандалите , ама явно наистина са били "тънки", защото аз вчера минах по друг повод там, ама имаше от обувките - наш'те номерации общо 5 чифта на стилажа  Shocked
Иначе страшни шапки/кърпи за глава/ , тениски и потничета ( за мъ'жове  Wink )най-вече  Grinning  Peace

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 10:50 от Magesta

# 101
di_ и аз така вече 2 пъти. По два дни и много слабо.
За проходилките вчера ортопеда каза да стига отпред до гърдичките - да не е по-ниско. И каза да е с обувчици, поне петата да е твърда, защото ги закривявали. Моята едната е малко закривена....
Аз пък уж съм чувала, че най-добре босички да прохождат...пък и е най-логично нали?
Адам и Ева да не са били с ортопедични обувки? Joy

И Нора се буди много вечер. Sad Снощи се буди 4 пъти - 2та пъти я кърмих, а в 2 сешоара спаси положението. Grinning Много съм бърза вече. Я е отворила очи bowuu, я съм пуснала сешоара и тя моментално се отпуска и заспива пак и аз след 2-3 минути го изключвам.

# 102
Здравейте днес бях ме на консултация и да си похваля малката принцеска вече тежи 8500гр и е дълга цели 68см

# 103
  • Бургас
Днес в нашия форум има рекорден брой рожденнички: Klemy, Vidri4ka, mam21 и РИДИК

Желая ви много здраве - то винаги е нужно,
много щастие - то никога не стига,
море от любов и бряг,
на който винаги да ви чака някой!

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 12:39 от Nikki_Ivanova

# 104
И аз имам опасения, че ми намалява кърмата. Вече като я приспивам вечер, се събужда скоро след като я поставя в легленцетой и реве. Може и от жегата да е, защото много се върти, а снощи дори заспа по корем. И в 2 през нощта кърмя, но от това не се тревожа, тъй като подпомага лактацията. Мисля да купя мляко Лактана двойка , от аптеката на ХИТ в Люлин, че оттам често пазаруваме. Хем да го пробвам, че много ми го похвалиха. За целта обаче трябва да се въоръжа и с ново шише на Браун или Чико -  newsm78, тъй като авентското Еличка не го иска. Не знам какво й става. И бибероните вече не ги долюбва, само нощем се залъгва, за малко.

Ееех, хич не ми се почва АМ...искам само на кърма да е още до пролетта поне...tini-mini, вие как сте с кърмата? Помня, че и ти като мен си за изключителното кърмене до 1 годинка?

Общи условия

Активация на акаунт