"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!" - II част

• 14 408
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Vaudreuil Canada
А Шемет невероятен, ми то в България, навсякъде по улицата можеш да видиш някой да шамари детето си по най-злобен начин. Кофти история, не знам дали някой наистина обръща внимание.
Лейди бъркаш ме с detelini 
ох аз за мойто гардже нищо нема да пиша, щото побелях днес..........
Ники дай на детето нещо парацетамолно да се поуспокои ако са зъбки. Ако не са няма да навреди.

# 166
Добро утро! Аз да се разпиша, че днес пак няма да имаме ток и нет съответно.  Венета нощес пак не спа добре, тоест и аз  Tired. Поне не се разигра като миналата нощ, но я гушках да я приспя към 3.00 часа.  Иначе до тогава няколко пъти яде! Вече не знам с това ядене.
Alex_shu, нощес докато не спах се размислих за вчера, дето си говорихме за попарките. Та по тоя повод ми хрумна, че може да се въведе сутрин попарката, но пак мъничко, без заместване на храненето - само да я опитват. То близко до акъла де, не съм открила Америка, ма напоследък мозъка ми хич го няма, та го смятам за постижение Embarassed.
Хайде лек ден на всички. Аз от днес като почна да имам гости - от през деня, вечерта, та и утре вечер - различни хора. Ще бъде готино де! Дано Венета се държи прилично!
Понтес, споко, те на тая възраст вече спират да качват по много, пък и Алексис е от тежките бебета, не се притеснявай! Hug

# 167
Добро утро !
Момичета , днес и у нас се чу емблематичното "туп" , последвано от писъка на Жижо и едно "иййй" от моя страна.
Резултатът - натъртен ламинат и още един каскадьор в списъка !  Joy
Георги стана жертва на своите  нощни, млечни набези в леглото на мама / .. не вярвам аз да съм го бутнала  newsm78, не че не ми е идвало ...  Mr. Green/
Успокоителното е , че ако баща му беше паднал - щях цял ламинат да подменям ....  Wink
А тъкмо вчера четях за приключенията на Елито и шамЕнет и си казвам , "...ей, май само ние останахме без такива приключения...!"
Ама йок ! Mr. Green
Понтес, споко, те на тая възраст вече спират да качват по много, пък и Алексис е от тежките бебета, не се притеснявай! Hug
Точно и мен ми беше това на акъла....  Peace pontes, какви му бяха мерките на Алексис ....
И имаш ли други основания за притеснение ....?
Я да питам за попарите ...
Слагате ли захар вътре ? newsm78
Усмихнат ден на всички !  Grinning

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 16:56 от Magesta

# 168
Аз пробвах без, обаче не се прие. Сега слагам по малко кафява захар...

# 169
Много сладки тези наши бебоци  Heart Eyes Да ги нацелувате от мен  Hug

# 170
Мерси, Пешеходке - и аз тъй ще сторя  Peace

# 171
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН VELLA, titi83 и janina1

Нека изворът на щастието
ръси с кристалните си води
пътя на твоите мечти.
Живей, протестирай в обятията
на младостта и нека всяка твоя мисъл
бъде сбъдната мечта!!!

Ето ме и мен, не много росна-прясна, ама поне детенце спи.  Тази нощ пак изпада в истерии и то по-кошмарни от предната вечер. От 2:45 до 3:45 сме се успокоявали,  е те такъв рев не бях чувала до сега. В продължение на един час рев до посиняване.......без паузи.
Шемет така и направих, дадох Панадол и Пепито заспа блаженно до 6 часа, когато се наяде и заспа пак....... да видим как ще е днес, но се съмнявам, че ще е по-различно.....  Sad Много ми е жалничък така, като се дере,а аз нищо не мога да направя. Представяте  ли си майка да не може да успокои детето си #2gunfire много ми е криво......дано педи следобяд да каже какво му е, ако са зъби - зъби, ако е болен да взимаме мерки, че ми се  къса сърцето........
Като си го гледкам на аватарчето и в подписа какъв ми е усмихнат и ми става още по-мъчно, щото той и сега си се хилкоти, ама най-често този му смях преминава в рев......
На мен сега не ми е ясно да продължа ли със захранването, или да спра за ден, два...... ??? newsm78

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 10:58 от Nikki_Ivanova

# 172
Весел ден момичета!
Снимките на бебоците са страхотни, личи си, че са вече пораснали децата......общуват. Следващия път ще се включа и аз... ще забегна от работа и готово!
Всички криви и болнички бебешоци да се оправят.

Magesta кефи ме хумора ти...."не че не ми се е искало"...това май на всяка майка и се иска в някой момент, ама здравия разум надделява.

След седмица отиваме на море на къмпинг, та се питах дали някой е виждал бебешки палатки за плаж някъде.

От няколко дни и аз сладам разтворими бисквити Плазмон във вечерното мляко и има ефект:), но те са без глутен, който е въвел глутена нека даде съвет как точно да стане....с какво и постепенно ли става.

# 173
Благодаря ви за отговорите   bouquet   Hug.
Ходихме още вчера на док- нямаме зачервено гърло, всичко е чисто, но кашляме и ни тече нослето  Sad. Изписаха ни Синекод и Суметролим, което е стъпка преди антибиотика. Мноого ми е тъпо, казаха, че е вирус. Така ме е страх, че ако не отшуми ще минем на антибиотик  Cry. Чета какво ли не за хомеопатията и не знам, много съм объркана, нещата не са никак прости. И детенцето ми е кривичко, така ме е жал, чувствам се виновна, че не съм го опазила  Cry. Цунки на всички бебоци и дано болните оздравеят, а здравите не се разболяват  Hug

# 174
Не ми излиза аватара, можете ли да помогнете
Намалих снимката според изискванията, но не я виждам

detelini аз лекувам каката пък и малкия само с хомеопатия, но това е решение което майката си взима сама, има една книжка "Първа помощ в хомеопатията" мисля се казваше от Д-р Атанас Гълъбов, тя ми помогна много в началото, ако искаш я прегледай за повече информация.

# 175
НИки, ако мислиш, че нещо е неразположен малкия, 1-2 дни го остави само на кърма. Диетка. Пробвах с Chamomilla и Belladona - на BOARON - за успокоение е и действа добре - първото е и за зъбки и за успокоение, второто е за температура. Дано се успокоите и бързо да мине трудния период.

Погледнах тук в нашия хипермаркет за Плазмон. Обаче в превода отзад на БГ, не пише има ли глутен или не. А от италиански хич не отцепвам, де да знам Сенца Глутени какво значи - има ли?няма ли?  newsm78

Вчера му пасирах пъпеш - не беше много очарован, сигурно щото не беше много гладен...днес ще му до го добавя в пюренцето.

Глутена се въвежа постепенно и аз лично мисля другия месец чак (някой въвеждам след 10-ти). Може да се въведе с бишкотите, като се дава на детенце да ги смучка.

Grinning

Вчера обикаляхме за проходилка - В Штъркел, Хиполенд и Комсед - изключително бедно на избор точно по 3 проходилки  Crossing Arms  Сега ще си поръчваме от интернет  smile3538

Покажете вашите проходилки  Hug Grinning

# 176
magesta, видя ли кво е? Плачка ли много Жижо? Добре дошла в отбора...

detelini, аз съм категорично против АБ, особено за такива кашлици, грипове и настинки! И особено за деца. Друг е въпросът, че не знам дали имате надежден хомеопат близо до вас, защото ние ходим на месец и половина на ре-вю, а също и дали има откъде да се снабдите с хомеопатичните лекарства. Пиши ми на лични, ако искаш връзка с моята хомеопатичка..., макар че аз бих я сменила, ако знаех друг надежден, щото е много властен характер..., но помага на детето ми и на мен, а и мъжа ми скоро ще почва  при нея.

Момичета, много хубави снимки от срещата! Така им се кефих, изглеждат наистина като големи деца и с изразени характерчета, било е голям купон за тях! Две мацки и двама пича - ехааа...няма място за интриги  Naughty

А Ели пък днес е с четири червени точици на лицето! Чудя се дали са комар или от храната (давах й едно по-старо пюре, съхранявано в хладилник ... а и жълтъка), но нали уж повърна сякаш всичко..., пък и ако е от храна, не трябва ли да има и по коремчето и по дупето и други части на тялото, поне още една такава точица? А комар ако е, може, щото й бяха само бузките и носът навън от чаршафчето този път! Ах, а уж ползвам ултразвук и мазило против комари на Чико...!!! А ако е от ухапване, не трябва ли да плачка от сърбежа детето? И да купувам ли ся на чико мазилото за след ухапване, като не им вярвам много!?

А имам и един такъв въпрос, по-опитните мами да кажат - мойта перличка не казва почти нищо друго освен "не-не-не-не". Ся не знам, счетоводител ли ще става, или я закъсваме с членоразделната реч. По цял ден вика а-у-е-е-е-е-о-а и прочие, а други съгласни само по време на рев (от глад например)?

# 177
анче_мамче , ти хамомила вулгарис ли даваш за зъбки? Как и по колко се дава?  

# 178
ей честото на всички празуващи днес няма значение дали са дечица или мами бъде те живи и здрави

# 179
Здравейте!
Както обикновено хубава срещичка пак си спретнахте PeaceСупер сладки бебоци готини мами WinkНадявам се следващата да се навиете да е някъде по-централно, че много ми се иска да се видим Peace
Да ви кажа моето мъниче вчера какъв скандал ми дръпна ooooh!Отивам на зъболекар и пибирайки колата в двора две съседки тръгнали на кафе и си викам абе що не взема и аз да отида за 15 мин. това ми е първото кафе без бебка от както съм родила и като се връщам като ме започна от вратата ооооооо, уаааааа, не, не ,нееееееее, не и ей такива ама смръщила чело и ги реди едно такова злобно направо паднахме с мъжът ми ShockedВикам си още не говори и нарежда пък каво ще стане като проговори незнам newsm78
nevena131313, бисквитките на Плазмон са с Глутен, само тези на гранули нямат Глутен нищо, че на българският етикет пише, че няма, а всъщност има Wink
Никки, ние пък вече спим само следобяд 1-2ч. а понякога не спи по цял ден Rolling Eyesи се нервим здраво и И нес и аз покрай нея, нооо какво да ги правиш..
Хайде всички болнички да се оправят  bouquet
Честито на рожденничките!Много здраве Ви пожелавам, всичко друго се постига  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт