"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!" - II част

• 14 408
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Днес бяхме на гости на вила на Дружба. Басейн, тента, китки, трапеза, колежки, кеф. Сетих се за новия закон и взех Коко в шезлонга, защото е абсурд да слагаш столче в чужда кола или до таксито. Сирови плодове давам отдавна, а вече жълтък (само от дам.яйца) и изкиснато сирене, грис и кисел. Баткото е с разстройство и му е лошо. Дано да подмине дребчото. Като гледам май всички бебоци са криви заради зъбите. Аз дохранвам вечер на 9 часа с 100 гр АМ и си осигурявам сън до сутринта. Дано не наддаде много. Да се оправят болничките бебоци! baby_neutral

# 151
оф май всички са кривотийки. може би е от времето Peace
аз разбрах нашата кривотия  tooth това е! Днес едното сега чакам и другото защото е цепнат венеца, преди ми даваше да го пипам по венците сега не  newsm78 явно много го боли!
За въпроса със суровите плодове давам всякакви - кайсии, праскови, краставички, лимони, круши, ябълки - всичко минавам през сокоизтисквачката и стават чудесни сокове вече там в различните му комбинации! И детенце си ги пие с удоволствие даже сега като ми отказва храната почти само на сокове я караме.

# 152
Днешната срещичка се получи добре, само дето бяхме само 4 мами с бебоци - две мацки с двама кавалери. Маджеста и Шемет ще пуснат снимки.
ШамЕнет, много съжалявам, знам точно как се чувстваш. Нацелувай Еличка от нас!
Болните - да оздравявате!

# 153
Момичета много съжалявам,че неможах да дойда на срещата,но тъкмо бях тръгнала и мъжа ми ми се обади,че трябва да му върша разни неотложни работи и отидох до работата му..Нямах номера на никой и така и не се обадих..Моля да ме извините.. Много ме е яд!!
Иначе как си изкарахте

# 154
  • Vaudreuil Canada
Супер си изкарахме ние на срещата - пък и времето според мен беше чудесно - само в началото духаше.
Ето и аблумчето от днес.

# 155
  • Бургас
хе хе, че сладки бебоци Laughing

Магеста Жижо темпераментно се опитва да ги засенчи Simple Smile - дет са вика едни гърди напред го раздава и е много общителен, как само разговаря

Е всички са сладурковци де, браво, ма той просто ми се набива на очи с това оранжевото, за туй Simple Smile

# 156
  • София
супер, супер, супер newsm51 направо всичките са страхотни smile3501 smile3525 smile3501 smile3525 smile3501 smile3525
оф, направо ще се изям от яд, ама утре потегляме и малко работа ми се събра днес - да събера багажи, да изчистя на мъжо, да почистя на пейчо ( канарчето ни ) и т.н.

# 157
  • София
Мн хубава срещичка браво newsm10
Стискам палци болничките  бързо да се оправят Praynig
Днес опитахме заешко, май се хареса, пробвахме и каша от елда, но май беше по- вкусна с две- три лъжички плодово пюренце.
Моя приятелка роди момченце на 08 Юли, още едно гадже около нас Wink

# 158
браво за срещата явно е че сте си изкарали супер.и бебоците едни сладкииииииииии да ги нацелувате  Hug

# 159
Ами и аз добавих моите снимки от днес в албумчето / сигурно вече сте ги видяли / .
Много приятно си изкарахме - Жижо се размаза от кеф (както е видно)  Grinning ... ама и компанията ни си я биваше Hug
А го изведох един киселяк ...... Outta Joint , така и го прибрах  Sad
Единствено съм притеснена от една червенина дето му се е появила на вратлето отстрани ....  Thinking
За алергичен обрив ме съмнява - защо само там ...  newsm78
А пък идея си нямам от какво друго може да е . Надявам се белег от някоя братска прегръдака да е от днес  Wink
Дано не е нищо сериозно ...
Nikki_Ivanova , вярно че моя хубостник изтласкал другите назад и заел основно той обектива, ама конкуренцията  с канадско гражданство Party - сещаш се мацките му се лепят здраво  Wink
Нас едната скромна усмивка ни остана  Grinning
maiche, да се оправяте бързо  Peace
шамЕнет, грях ти на душата - да ни пазиш гаджето, ей !  Wink
алексче - само с  хубави емоции да се приберете !
Сетих се ей сега коя бройка ни се губи .... Sunglasses
Нелито и майка и' verolina много, ама много отдавна не са писали ...  . Изчезнаха яко дим ..  newsm78

# 160
  • Vaudreuil Canada
Magesta не знам дали конкуренцията ви е теглила един нокът или някое насекомо се е проявило  Wink ама така става в компанията на готини мацки Simple Smile в любовта и на война ... драскотините са позволени ...

# 161
  • София
Бебоците са страхотни, смях се от сърце Heart Eyes

Нашата днешна консултация беше кофти. Алексис рева нонстоп, само като видя докторката и се започна. Ама рев, няма майтап. Нито можем да го съблечем, нито да го измерим ooooh! (В момента, в който излязохме от кабинета се ухили и взе да пее щастливо Rolling Eyes)
С много мъки се справихме - не е наддал Shocked Само 20 грама. Има и някакви лишеи излезли, абе гадна работа.
Като ми се оправи настроението малко пак ще пиша.

# 162
Здравейте!  Peace
pontes и ние бяхме днес на консултация и ние като вас не бяхме качили много , само че предната консултация, (7, 100 кг.); само: 100 гр. Сега сме порастнали: 7, 400 кг. и 67 см. (+1 см.). Докторката каза, че е много добре, като го огледа  newsm10 . Днес му заголваха главичката на пишлето (малко помрънка  newsm09 и се разплака  newsm45 , но после му мина, и после се усмихваше  newsm47 . Другата седмица ще го записвам на кухнята.   food002

# 163
  • Бургас
ох аз за мойто гардже нищо нема да пиша, щото побелях днес..........

да ви пожелая само лека нощ /най-вечена себе си, щото се очертава да е мнооого тежка/. Петър днес е спал 3 пъти за половин час, като се има предвид, че обикновенно спи три пъти по 1-2 часа......., но с тая невроза дето го гони днес.....незнам

Хайде лека, да са ни кротки бебчетата

# 164
Много са ви сладки бебоците....направо ми се иска и Нора да наредя там, до тях....ама на ,нямя път към Софето. Sad
Ние се уредихме с проходилка. Тъкмо бях тръгнала да купувам днес и една приятелка с 2 годишно казва "Ми тя нашата май на тавана." И тъй...
 А Мам 21, тия снимки на Черноморец ли се, все се каня да питам...шедьовър са. Сега ще ходим и ние на скали тоя уикенд.
А Шемет невероятен, ми то в България, навсякъде по улицата можеш да видиш някой да шамари детето си по най-злобен начин. Кофти история, не знам дали някой наистина обръща внимание.
Болните да се оправят.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт