Отговори
# 135
За отчета:
наш'то гардже вече е 3 кг. #Crazy #Crazy и док каза след 20ти да очаквам раждане Mr. Green
сега ново двайсе, потече ми кръв от носа... и можело да е високо кръвно, та утре ще го мерим...
абе бременност, какви ли не болежки те спохождат Crossing Arms

# 136
аа, ивченце, и теб почваме изкъсо да те следим  Wink

# 137
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГИТА И НА ПИМКИ!!!!! МНОГО, ХУБАВИ МОМЕНТИ И ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!   newsm59  bigdance2 Tada

Мариянамама, надявам се беб да се обърне, но ако не стане според мен е по добре направо секцио, отколкото да се мъчиш.

Ивче и на мен ми тече често кръв, а нямам никакви проблеми с кръвното, така че може и да не е това.

Много се надявам с Беличка всичко да е наред, постоянно си мисля за нея  Praynig

Иначе при нас нищо ново, по цял ден сме на плажа, жалко че в четвъртък се прибирам в София и рахата ми свършва. И аз, като Кроки покрай всичките ни приятели, които в момента са тук на море, сякаш раждането се отдалечава, чак се плаша, като си помисля че остава по-малко от месец.

# 138
Здравейте!
Гита,PimKie ,честит рожден ден момичета!Желая ви цялото щастие на Земята,много здраве и съвсем скоро прекрасни и кротки бебоци!

Благодаря ви за поздравите за годежа ни,много сте мили!
Аз днес ходих до док за болничен и от утре официално съм в болничен!!!
Жената си предложи услугите за секциото,което при мен било задължително заради плацентата,която уж е превия според нея.Иначе ми каза на 10-тина дни да ходя заради тоновете.И да висе оплача краката ми започнаха да се подуват три пъти повече от преди и освен това да ме болят!!!Нооо,било нормално,тъй като урината ми е чиста!Ами ще търпя!
Вася не е влизала да се отчете!
Дано с Беличка всичко си е наред!!!
Велева,добре че си се поуспокоила,защото това е важно и за бебко!

# 139
Абе мами, защо да си взимам лиглин, не може ли само превръзки?

# 140
  • там някъде...
ами било по-удобно за преглеждащите те и поне в началото ...така казват  ooooh!

# 141
  • там някъде...
аз за по-сигурно ще си взема лигнин и превръзки от нощните...ама не мога да си намеря нощница из нашите магазини...

# 142
Искам да ви питам за направлението за хоспитализация- Една приятелка ражда наскоро и каза ,че няма да ми трябва защото вече съм била с разградска лична карта , а ако няма да раждам в Разград тогава щяло да ми трябва newsm78

# 143
Абе мами, защо да си взимам лиглин, не може ли само превръзки?

Питай си лекарят при когото ще раждаш. Аз като казах, на моята, че по форумите жените обсъждат да си взимат лигнин, тя ми се изсмя и каза, че това е излишно. Каза ми да си взема един пакет превръзки за родилки, който м-у другото струва 2,50 -20 бр и си уреждаш въпроса. Всяка болница има различни изисквания, ама това с лигнина си е лудост, баба ми на времето е използвала такива неща, но сега живеем в 21 век все пак. И все пак в някои затънтени болници все още го предпочитат. #Crazy

# 144
Теди направлението за хоспитализация е за да те приемат в болницата и няма нищо общо с тов къде живееш  Rolling Eyes

Абе кики кога ти е термина, че аз съм 33 седмица и 1 ден и ми остават 48 дни, а ти си 32 седмица и ти остават 49 дни  newsm78

ПП: Сигурно отчита цяла седмичка без дните може би утре ще отбележи и на теб 33-та  Thinking

# 145
  • там някъде...
На 27.08...

# 146
  • ГОре на черешата...
Сладкишче, колкото и странно да звучи има логика в използването на лигнина - по него се следи количеството на лохиите /което е много важно/, а по превръзките няма как да стане, защото те попиват и отгоре на мрежичката нищо не остава.

# 147
А кога се дава направлението , защото моя лекар май пак е пропуснал. Имаше случей с една позната не и даде защото не я е наел и тя си взима от личната лекарка.
Нали може и от личната да го вземеш? newsm78

# 148
На мен днес ми го даде това направление и на въпроса ми това ли е обменната карта ми каза ми нещо такова.нали не се изисква друг документ освен това направление?

# 149
От консултацията ти издават обменната карта, а направлението се взима от личната лекарка. Поне с частните консултации е така.

ПС: В обменната карта пише разни неща за изследванията, какво раждане се препоръчва ако има препоръки, на колко г. си и др. такива, а направлението за хоспитализация е направление, с което те приемат по ЗК в болницата.

Направлението за хоспитализация като всички направления има срок 30 дни и или се издава 30 дни преди термин или се оставя без дата

Общи условия

Активация на акаунт