Отговори
# 120
  • там някъде...
ами при една Добрева..аз в чата доста се оплаквах от нея...

# 121
  • Варна
Клара , за размера даже малко съм се надценила  Blush Ще я облека и ще демонстрирам по-късно. А иначе, Гита, идеална ми се струва за кърмене, с доста дълбоко деколте е , колко му е да изкарам цица  Mr. Green

# 122
И аз изпрах и изгладих всички дрехи на бебчо и дори ги наредих в торбички в скрина:-) Купих си Тео бебе 2в1 и ще видим как ще му понесе на бебока. Отделно омекотител не смятам за сега да ползвам.
 Гледам всички се подготвят трескаво...за болницата....Аз нямам багаж още...май е време да събирам:-))
 Абе да ви питам тези гащи за болницата, дълбоки ли трябва да са? Ако раждаш нормално може да не ти стигат до средата на корема нали? Аз си купих едни-тип бикини ама са плитички...една бабка в магазина докато ги избирах е гледа, гледа и ми вика: аааа момиче това няма да ти стане:-))))) hahaha hahaha hahaha ама аз ги взех де.
 А в Токуда се плаща за всичко. Имам чувството че всеки ден си измислят нови тарифи. Вярно че е по ЗК ама никой не те кара да раждаш там...ако искаш. Иначе за ЖК, аз ходя там, не са ми искали никакви пари освен за една стерилна урина и един магнезий и през месец са ми пускани кръв и урина по ЗК.
 А за тоновете на мен ми казаха че записите започват след 35та седмица. На мен 2 пъти са ми ги слушали досега ама без да записват...
 А някой случайно да знае какво е когато на обменната карта на Прогноза за раждането пише P.N. - дали е нормално раждане?

# 123
Скъпа Гита Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти щастливи мигове изпълнени със здраве, любов и късмет.
Усмивката винаги да грее на лицето ти за всички!

# 124
от 3-4 дни на моменти ме боли ниско долу, доста силно. нова ли са контракциите Бракстън или е някаква друга болежка?  newsm78

# 125
  • Видин
Честит рожден ден на тези, които съм пропуснала.   bouquet
Още нямаме бебе? Е както се очертава Беличка ще е 1-ва, но не се знае! Чакаме новини. Стискам палци на всички bowuu

# 126

А някой случайно да знае какво е когато на обменната карта на Прогноза за раждането пише P.N. - дали е нормално раждане?

Да не би да са ти дали вече и обменната карта?

Купувате ли пелени? И...не се смейте ама....за какво се използват? Вече не се повиват бебетата?!
Тази сутрин се обадих на майка ми за да ми опише подред с какво се обличат бебетата и с изненада разбрах, че бодитата били всъщност бельо?! А някои продавачки ми казват, че новородените задължително поне в началото трябва да са с ританки и дълъг ръкав.

# 127

[/quote]
Купувате ли пелени? И...не се смейте ама....за какво се използват? Вече не се повиват бебетата?!
[/quote]
Аз съм си вземала комплект тензухени и бархетни пелени , тензухените ще ги слагам на хавлийката след баня , а бархетните - на столче за кола или шезлонг и т.н.

# 128
в нашата болница искат 2 комплекта пелени. в пакетите , които купих има 2 тензухени и 2 бархетни.
тензухените после се ползват за подсушаване на бебчето, а бархетните - вместо чаршавче - примерно в количката, на повивалника.
това с бодитата и на мен ми е странно. аз в началото не смятам да ги ползвам като бельо. пък и май не съм купила подходящи такива

# 129
  • Пловдив
Бархетните пелини може да слагаш под главичката му вместо калъфчица,може и просто да го завиваш през деня като е много топло,моите познати мами казват че са страшно удобни,лесно се перат и гладят:)

# 130
По темата за пелените, аз днес купих 1 комплект има по 2 от тензухените и 2 от бархетните .. ама си поръчах още 2 комплекта. Та да ви кажа днес излязох на пазар за бебо и вече купих почти всичко необходимо от списъка. Козметика реших да ползвам на Bubchen. Взех и комплект за изписване и една допалнителна пелена, одеалце, камизолки и 2 хавлийки както и комплект за креватчето със обиколник. Утре ще доставят леглото.. Вече съм нетърпелива. Иначе вчера налепихме детските тапети и стана много сладурско.. Като довърша ще пратя снимки.
А  за нощниците да ви кажа изпросих си от баба Simple Smile тя има скатани и са чудни много лекички за лятото и от естествена материя памук.. ама не са трико а са като чаршаф:) страшно обяснение hahaha

# 131
  • София
Екатерина хавлийката е същата!  Peace

# 132
лекарства смятате ли да купувате предварително - против колики, за температура, за пъпчето?
вчера взехме термометър на Чико. хич не видях колко струва , мъжо го плаща и като излязохме от магазина ми вика - той златен. като му погледнах цената - 26лв  ooooh! дано поне да е хубав.

# 133
лекарства смятате ли да купувате предварително - против колики, за температура, за пъпчето?
За коликите сестра ми ми донесе от UK Infacol. Ако има кои да ви прати го препоръчвам, до сега всички мои приятелки го ползваха и са много доволни. Що ли никои не го внася в BG  newsm78?Ще взема да се захвана с тоя бизнес  Joy

# 134
За Бургаската болница си подгответе и чаша и евентулано някакви прибори за хранене/ то не, че ще яде от тяхната храна/, но нали все пак ще ви носят близките за хапване. Само не знам, те хубаво искат чаршафи, а с какво ще се завиваме, само да не са от гадните болнични одиала, аз си взе още един чаршаф за завиване  newsm78. А и някъде бях чела връзка за телефон, което ми се струва практично, защото моите нощници нямат джобове. От мен толкова, днес започнах да се екипирам, багажа ми стана огромен, а още дори гащи не съм си купила   Joy

Общи условия

Активация на акаунт