Отговори
# 75
колкото до тоновете - ако са ми ги мерили на ЖК досега, то не са ми казвали нищо. Докторът е съвестен и му имам доверие. Гледа дали сърчицето тупка ритмично, засича с часовника, поглежда плацентата и последния път отново каза, че още не е узряла. Появявали се някакви бели петънца, когато узрее, а при мен ги няма - свежа си е.

# 76
  • София
Аз чантата за болницата си я оправям от една седмица ама тази до края ще гледам наистина да си я стегна че влизам в 9 месец в края на седмицат Simple Smileама то няма кой знае какво за стягане аз ще си взема най -необходимото а пък др неща след като родя да ми ги донесат Peace
inedica  честити покупки! Аз съм купила почти само цветни и шаренки дрешки,бяло не понасям и имам само едно боди такова Simple Smileи хавлийката едната е бяла но има на нея една жабка и е със бебшко зелено кантче! Simple Smile
За дрехите аз мислех да ги пера на ръка но ми казаха че няма смисъл да се мъча точно сега а да пускам вс в пералнята,като смятам на 30  или 40 градуса не повече включително и чаршафките!
Белите петънца са калцирането на плацентата и с това се вижда до колко е узряла!И при мен е още свежа уж...... да видим утре дали ще има промяна за 8 дни Rolling Eyes

# 77
 smile3525Честит Рожден Ден Гита и Pimkieura
Честит Рожден Ден и на Ребусчето!на патерци  newsm59
Да сте живи и здрави!Да сте най-щастливите майки ,с най-сладките беб4ета! newsm51
Честит Годеж Сирена!Бъдете щастливи и винаги влюбени! txtloves dancing Two Hearts
Момичета ,хи4 не ми се вярва ,4е след двайсетина дни ще раждам .Нали си имаме гости и аз се усещам ,4е само за тях мисля-как да се чувстват по-комфортно! Rolling Eyes Ама ми е много хубаво ,4е са тук и както бяхме вчера на плаж и се къпахме....Сякаш раждането се отдале4еава ,а не наближава  Laughing
Нищо още не съм изпрала ,защото ремонта ни продължава (след гостите)и няма смисъл ,а пък чантата за болницата как да я приготвя като не знам какво да взимам.На 15 ще уговаряме датата за секциото и тогава.За сега си имам една нощница! Laughing За останалото съм казала на моя от къде да го купи! Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 14:02 от крокодил

# 78
  • ГОре на черешата...
Инедица, как на 90 градуса Shocked.
Та аз най-замърсените дрехи с масла и бои на мъжа пера на 60...недей, ще ги съсипеш Naughty.
Аз мисля да врътна в пералнята от баткото, та да се избелят, а новите да изпера на ръка - няма какво толкова да им се пере.

П.П. Чак сега виждам, че си от Балчик...а можехме да пийнем по нещо на брега на моренцето.
Нищо - догодина с бебоците Peace!

Кроки, вЕрва ти се - не вЕрва, като ей сега ще дойде Grinning!
Топни се още веднъж и заради мен, че ми беше малкооооооо  Crazy.

# 79
  • София
inedica, можеш спокойно да переш дрехите на 40°C. Няма смисъл да се перат на по-висока Т, защото после така и така се гладят.

# 80
  • София
Опа...... колко съм разсеяна Rolling Eyes
Pimkie  честит рожден ден и на теб мила и всичко най-хубаво! Каквото си пожелаеш на този ден да ти се сбъдне а големия подарък през август! Simple Smile
И пак за прането аз да попитам..... понеже си взех праха на Сано Максима и усещам че мирише много хубаво но дали дрешките ще седят сухи ? Да взема ли омекотител .... или не е хубаво? newsm78 Виждам че Сано си имат иначе и омекотител за бебоци...

# 81
Благодаря на всички за хубавите пожелания!  Hug
Гита Честит рожден ден, мила!!!   bouquet  newsm59 newsm59
Сирена, Честит годеж!
На всички нас пожелавам най- здравите и сладки бебенца!!!
Почерпка от мен

# 82
Кроки, вЕрва ти се - не вЕрва, като ей сега ще дойде Grinning!
Топни се още веднъж и заради мен, че ми беше малкооооооо  Crazy.
    Joy
ОК ,следобеда отиваме на плаж ,ще се топна и заради теб и заради всички останали ,жадуващи морския бриз! smile3549  sun ribolov smile3548  grinning039  sport027
М/у другото ,свински подутите ми крака се отпускат само от морската вода! Peace Можете да пробвате в домашни условия!Иначе съм замислила да пия Неоренал -за обезводняване ,4е нощем едва стъпвам като ходя до тоалетната-страшно е положението! Sad
Мариетка ,не можах да ти видя снимките от Бал4ик,а се убих да ги търся!  Crazy
ОООООООООООООО,Пимкииии! eat Ти ни разби! smile3544

# 83
PimKie, честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquetаз смятам на 40 градуса да пера, но може би ще ги пускам на сушилня. незнам дали да ги гладя - страх ме е да не пожълтеят за месец два  Rolling Eyes

# 84
PimKie, честит рожден ден!!! Много щастие и радости!   bouquet

# 85
  • Ланкър, планините Овнерог

И пак за прането аз да попитам..... понеже си взех праха на Сано Максима и усещам че мирише много хубаво но дали дрешките ще седят сухи ? Да взема ли омекотител .... или не е хубаво? newsm78 Виждам че Сано си имат иначе и омекотител за бебоци...

Аз съм взела Персил сензитив+Семана Ейнджъл. И с Танти си ползвах омекотител-нищо й няма, а и не съм делила прането на нейно и наше. Сега пак мисля така да направя. И го направих вече, де. Всичко е  изпрано и изгладено.

# 86
  • София
Значи аз сега ще избутам с този прах пък после ще пробвам и Персила,ще взема и един омекотител после като ходя на пазар че ми се стува че без ще се много сухи! Мисля в други ден да започвам да пераи да си подредя!  Peace

# 87
smile3501 Гита!!!

Аз искам да взема още някои неща и после накуп в пералнята. Мноооооооооого мразя да пера на ръка и мисля да си го спестя поне докато мога. А скринчето, което е част от ваничката още е в мазето. След 2-3 дни ще го измия с маркуча на терасата и започвам пълненето.

Момичета, на колко време ходите на ЖК? Имам чувството че ви викат всяка седмица? Аз ходя през една, въпреки че ме водят на 27-ми юли и вече съм в 9-тия?!

# 88
И аз изпрах вече всички неща на бебо. Завивките ги изпрах на 0 градуса, тъй като се опасявах да не се свият. Поне с нашите се е случвало. Дрешките изпрах на 30 градуса. Аз мисля да пера с Персил сензитив и съм взела омекотител Ленор за бебета. Според мен ако бебето свикне с омекотител няма да е проблем за него, а и само с прах не ми харесва мекотата на дрешките.
inedica   доколкото знам в 9-тия месец се ходи всяка седмица. Поне моята док така ми каза.

# 89
  • София
Аз вече ходя на консултация всчка седмица!
За завивките аз за сега имам само 2 олекотени които едва ли ползвам сега Simple Smile и другото е 2 по тънки пелени и 3 по плътни  Peaceно ще трбва и одеялца  да купим ама има време може и след като не изпишат Simple Smile сега не ги мисля тях!
За количката също си взех 2 пелени Simple Smile много сладки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт