Отговори
# 90
inedica а защо линийката ти е толкова назад, ако си на 27ми,
аз ходя всяка седмица на запис/откакто съм влязла в 34та седмица/, така ми нареди акушерката от ЖК, а иначе при моя си док, дето ще ме изражда ходя... май вече и при него всяка седмица ходя Tired Tired и като стана въпрос днес съм при него, довечера, като се върнем ще дам отчет...
малко ме е шубе, защото предния път като ми видя кръвната картина и се стресна защо ми били толкова малко тромбоцитите, каза да си донеса следващия път/днес/ и предишните изследвания за да видел какво ще ме прави, а аз като ги видях - те тия тромбоцити  главоломно са падали от месец на месец но тогава са били все пак в нормата, а сега вече са доста под нея... някой има ли проблем с това? newsm78

# 91
Аз пера на 40 градуса в пералнята - наш прах плюс дезинфектант.
Или на ръка- с течен препарат на Шанте Клер за бебета. Без омекотител.
Изпрала съм доста неща вече, доста на ръка, тъй като са различни. От днес съм решила да изгладя всичко, че имам доста - моите нощници за болницата, нещата за бебо, други дрехи. За бебо мисля да гладя всичко абсолютно поне в началото, после ще видим  Crazy

# 92
Тромбоцитите могат да дадат проблем при съсирването, доколкото знам, ако губиш много кръв при раждането. За упойките не знам как точно и дали влияеха. За упойката по-точно гледат левкоцитите.

# 93
Водят ме в 37-ма седмица и с термин 27-ми август. С нередовен цикъл съм и според мен термина ми е 9-ти август, но независимо кой от двата гледаме все съм си в 9-тия вече. На ЖК бях на миналия вторник и съм пак другия четвъртък. Поглеждат ме на видеозона, мерят ми кг и кръвното и това е. Последният път ми дадоха и бележка за изследване на урина, че може да съм се сдобила с албумин заради много надутите ми крака. Ама аз си мисля че е от жегата и от непрестанното ми нещоправене. Не съм се спряла. И ако е вярно, че като се движим до края ще родим по-бързо и лесно аз трябва да свърша тая работа за 10 минути.  newsm44

Големи мърльовци са тия доктори по здравна каса!!! Остава ми да разчитам на късмет, че всичко е наред.

# 94
На всичко отгоре изследването си го платих, защото когато ме пратиха беше ден след обезводняването ми от грипа, който изкарах и урината ми беше силно концентрирана и резултатите са със съмнителна истинност. И отново изкараха мен виновна, че не съм им казала да не ми пускат сега изследване. Те не могат да се сетят, че може да съм се обезводнила при целодневно разстройство и повръщане предния ден!!! При все че на консултацията подробно обесних как съм била и какво съм пила. Глупаци! Все сам трябва да се сещаш какви изследвания да си поискаш и т.н.

# 95
inedica, то май ние трябва да сме докторите в случая, ако ги слушаме някои медици  Twisted Evil

Я да ви питам аз, колко е официалното заплащане за раждане в Бг, че моя мъж се изуми като му казах какви суми ви искат  Rolling Eyes

# 96
  • София
Здравейте, благодаря на всички, които ме окуражихте.  bouquet

Наистина така ме изплашиха, че се юрнах при приятелка-гинеколог, която ми изражда първото дете, но сега е в отпуск по болнични за дълго време. Жената ги погледна и каза, че няма абсолютно никакъв проблем. От петък записа е много добър, между 125 и 145, от днес са доста по-ниски, но това е,  защото в първата част почват от 150, после се губи записа, после излиза равен и после пак се покачва. Тия от ЖК не са ме дозаписали /бебето наистина мърда, но това да не е е картина да стои на едно място/ , и после не са обърнали внимание на откъслечните записи в края и началото. Излиза, че професора бил прав, ама и аз съм една, и те не обясняват...Утре пък той  ме вика на повторен запис, да се гръмнеш просто...Но поне се поуспокоих, че иначе до утре щеше да ми трепери под лъжичката....
за прането Баткото ми беше са алергия, от него съм се научила да НЕ ИЗПОЛЗВАМ омекотители, абсолютно безсмислено е, а са пълни с химия.
за безшевните гащи/бикини или каквото се казват Откъде ги купувате такива номера, видях на 1 място, но за 50 килограмови мацки, а аз сега съм 70! Embarassed

# 97
  • Пловдив
Гита и PimKie Честит рожден ден, мили!!!     
Сирена, Честит годеж!

Желая Ви цялото щастие на земята,най вече леко раждане и сладки бебоци гордостта на своите мами и татковци:)
Велева наистина трябва да се успокоиш,дано всичко е наред с тия тонове.
А иначе за седалищното прилежание,моя доки ми беше казал че вече изобщо не се рискува и ако детето не се обърне накрая при всички случаи се планире секцио иначе било опасно както за бебо така и за мама....дано всичко е наред,пазете се момичета че пак станаха жеги:)

# 98
  • София
Аз си взех някакви памучни гащи които хич не ми харесват ама нали трябва да имам нещо удобно да облека ама за размер нямам си идея грабнах някакви доста ластични са и си мисля че ще ми станат след като родя! Ще си взема обаче за болницата и тези еднократните,че ми казаха че си вършат чудна работа Simple Smile
Велева и дишай спокойно мила,всичко ще бъде наред с бебо и с теб!  Hug

# 99
за безшевните гащи/бикини или каквото се казват Откъде ги купувате такива номера, видях на 1 място, но за 50 килограмови мацки, а аз сега съм 70! Embarassed

И аз си купих от тези за 50-килограмовите, ама те толкова се разтягат, че аз и два пъти мога да вляза  Mr. Green
От другите вземам Л размер, тези са М и даже са ми големички, пък съм повече от 70 кг  Wink

# 100
ами нощници какви си взехте? аз подходящи нямам, а не ми се дават много пари за нощници дето ще ги нося 1 седмица в болницата  Confused

# 101
  • ГОре на черешата...
ами нощници какви си взехте? аз подходящи нямам, а не ми се дават много пари за нощници дето ще ги нося 1 седмица в болницата  Confused
В нашата болница дават техни, така че и тая грижа отпада Party.
Казаха ми да нося само един пакет лигнин - всичко останало е от тях.

# 102
  • София
за нощницата - поръчала съм майка ми да ми прати една широка, която тя има.Наистина ще се  носи 1 седмица, иначе такива страстоубийки не обличам. StopИмам и една широка с Мечо пух, но тя пък е доста къса, сега, като съм с корем, чудя се дали в болницата ще ми е паднал. Ей, с второ дете и да не си спомняш с първото нищо... Whistling

# 103
  • вкъщи
аз си купих една ,от 10 лв,ама още поне една ще трябва.гледай да са с коп4ета до пъпа,за да стават за кърмене.

# 104
в нашта си носиш и чаршафите  Close
marianamama от къде я купи? то в списъка искат 2 нощници тип рокля.

Общи условия

Активация на акаунт