Хайде на млякото, че ей на идва лятото-> 6 част........

• 21 410
  • 502
  •   1
Отговори
# 450
ще донеса и баклава и локум  Peaceама незнам аз колко килца ще донеса върху мен.синеоч пиши на лични къде да обикалям в истанбул къде са дрехите и как са цените.извинявам се че спамя темата ама .....простено ми е нали ще ви нося баклава.

# 451
трупали сме с години  не можем да очакваме да свалим за 5 дена Hug само не се предавй  Hug Hug Hug
ти всъщност колко кг бориш  bouquet
Боря 10 кила Sick.
Е това е най-смешното..., че години съм си ги държала и айде от утре, айде от другия ден ще ги свалям..., та 3 години минаха.
Моя приятелка роди във февруари и сега си влиза във старите дрехи, ходи с бели панталони и е слаба като вейка, а преди бяхме еднакви. Сега - аз - родилата преди 3 години - тетка, а тя - родила преди 6 месеца - стройна и хубава. И тя отслабна без никакви диети, просто не ядеше като разпрана.

Синеочке и аз ще пробвам грейпфуртите. Малко не са ми по вкуса, ама ще ги ям, къде ще ходя... Дано до тогава вече не ми се налага де.

# 452
трупали сме с години  не можем да очакваме да свалим за 5 дена Hug само не се предавй  Hug Hug Hug
ти всъщност колко кг бориш  bouquet
Боря 10 кила Sick.
Е това е най-смешното..., че години съм си ги държала и айде от утре, айде от другия ден ще ги свалям..., та 3 години минаха.
Моя приятелка роди във февруари и сега си влиза във старите дрехи, ходи с бели панталони и е слаба като вейка, а преди бяхме еднакви. Сега - аз - родилата преди 3 години - тетка, а тя - родила преди 6 месеца - стройна и хубава. И тя отслабна без никакви диети, просто не ядеше като разпрана.

Синеочке и аз ще пробвам грейпфуртите. Малко не са ми по вкуса, ама ще ги ям, къде ще ходя... Дано до тогава вече не ми се налага де.
Hug Hug спокойно ще ги пребориш
и аз не мислех че мога и се отешавах от утре,  от утре
и  накрая  дойде и моето утре
 до  тук съм свалила 15 и  смятам  още 20 да сваля до края на  годината
просто трябва да вярваш в успеха си и той  неимоверно  ще доиде  bowuu bowuu
ky на мен баклава с шам фъстък да донесеш и  малко ядки  Blush Heart Eyes  Mr. Green Mr. Green bowuu Hug Hug

# 453
Браво на тебе Peace.
Аз ако сваля 15 кг ще се оженя още веднъж Mr. Green. Ще си вляза баш в нормата.

# 454
Браво на тебе Peace.
ами стига да искаш ще ги свалиш
и  не мисли, че си на  диета - а  на нов хранителен режим
ако  умираш за сладко  - си  хапни  но в малки количества   bouquet  bouquet

# 455
Браво на тебе Peace.
ами стига да искаш ще ги свалиш
и  не мисли, че си на  диета - а  на нов хранителен режим
ако  умираш за сладко  - си  хапни  но в малки количества   bouquet  bouquet
точно така аз умирам за сладко и си хапвам но по малко.а от сладоледа не се лишавам изобщо. Peaceкажи речи всеки ден по един хапвам. Embarassedама пак отслабнах близо 18 кг за около 4 месеца.успех ню Peaceвярвам че ще успееш.

# 456
  • Varna
Айде и аз се записвам.Едни гнусни 10-15кила ми тровят живота вече две години CloseАма много съм лакома EmbarassedСамо в събота малко ще се отклоня от режима.На сватба съм и се надявам да не извадя нечие око,ако ми хвръкне някое копче на панталона Laughing

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 22:16 от pepta

# 457
Айде и аз се записвам.Едни гнусни 10-15кила ми тровят живота вече две години CloseАма много съм лакома EmbarassedСамо в събота малко ще се отклоня от режима.На сватба съм и се надявам да не извадя нечие око,ако ми хвръкне някое копче на панталона Laughing

добре си  ни  дошла  и успехи  ти  желая
 виж Ку успя за 4 месеца да  свали  18 
 Hug Hug

# 458
уф момичета исках да ви покажа каква дебеланка бях преди и как поотслабнах сега ама нещо немога да вдяна как става това със снимките.иначе продължавам бавно но славно.ако успея да ги сложа снимките де ще се наложи да откривате десетте разлики  Laughing

# 459
Здравейте млечни дами Hug

Здравей Hug
Надявам се ,че с млякото ще постигнеш желаното тегло.
На мен ми останаха около 3 килограма...които са толкова нагли и от известно време се боря с тях Twisted Evil
Надявам се скоро да се отърва Sunglasses

# 460
уф момичета исках да ви покажа каква дебеланка бях преди и как поотслабнах сега ама нещо немога да вдяна как става това със снимките.иначе продължавам бавно но славно.ако успея да ги сложа снимките де ще се наложи да откривате десетте разлики  Laughing
ако искаш  пра ти  ми ги на пощата и аз ще ги  кача в някой сайт  Twisted Evil
 Flutter Flutter

# 461
май успях

ето ме преди когато съм 75 кг   http://images19.snimka.bg/003834615.jpg

ето и една от миналия месец тук съм около 60 кг   http://images19.snimka.bg/003757310.jpg

дано е станало. Embarassed Embarassed Embarassed

# 462
  • София
ky, браво на теб! Страхотен резултат! smile3501

# 463
мерси миличка

# 464
ky, браво на теб! Страхотен резултат! smile3501
Flutter хихи ама си  станала яка кака  Hug Hug
 много добре изглеждаш на новите кила  Hug Hug
  bouquet  bouquet
 дай боже всеки му такава резултати