Хайде на млякото, че ей на идва лятото-> 6 част........

• 22 032
  • 502
  •   1
Отговори
# 90
тука съм таман малчо заспа  ама малко съм отчаяна от чая а за млякото нищо немога да кажа хапвам го   bouquet
що бе мило ,оплачи се какво те ядосва тоя чай  Thinking,млекцето е супер и аз си го хапвам.ДНЕС СИ ИЗВАДИХ ЕДНИ ДЪНКИ ОТ ПРЕДИ 8 ГОДИНИ- и успях да ги закопчая така че  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за млякото [това е за теб за стимул

# 91
тука съм таман малчо заспа  ама малко съм отчаяна от чая а за млякото нищо немога да кажа хапвам го   bouquet
не съм се теглила и немога да кажа дали съм свалила нещо  newsm78сега ще хапвам яйца и кисело мляко и 1 доматза после не съм мислила
ВИКИ в събота има рожден ден и направо главата ми пуши търча напред назад да подготвя всичко и не ми остававреме да пиша Tired
целувки   love001  love001  love001

# 92
отчета за днес е един сок ябълка-морков,един айран и 1 праскова newsm10килограмите са още 60 но клони стрелката надолу  Peace

# 93
отчета за днес е един сок ябълка-морков,един айран и 1 праскова newsm10килограмите са още 60 но клони стрелката надолу  Peace
Shocked ТОВА СИ Е ЖИВ ГЛАД МИЛА
внимавай - да не свикнеш да поемаш толкова малко - ще ти се свие стомахът прекалено много

АЗ: до тук съм на :
4-5 круши
една краставица
1 домат
и около 100-150гр. кашкавал
 Embarassed и смятам и още да ям
 Whistling

# 94
Аз се олях  :sick
2 краставици
1 голям домат
5 крущи а е още 16 часа

# 95
Аз се олях  :sick
2 краставици
1 голям домат
5 крущи а е още 16 часа
То менюто ти до тук е толкова диетично че можеш още 2 пъти по толкова да изядеш -360 калории си хапнала а до хиляда  Hug

# 96
Мами,  мисля  newsm78 че прекалих с крушите.По точковата диета до тук съм 45, а да отслабна трябва да са от 24 до 40.Ще си направя едно айрянче и ще карам така до довечера

# 97
Е незнам по точковата може да е много ,но като калории 5 круши горе долу са 290 калории
Мами,  мисля  newsm78 че прекалих с крушите.По точковата диета до тук съм 45, а да отслабна трябва да са от 24 до 40.Ще си направя едно айрянче и ще карам така до довечера
[/b]

# 98

Мацки, поздравления! Гледам, че всички вървите надолу!  Hug Много ме надъхвате така...  Grinning
  нвд, радвам се за вики!   bouquet  bouquet  bouquet
  Синеоч, браво, достигнала си мечтаните кг едно 90%, но се радвам че и така се харесваш!  Wink
  мами, постижението ти с дъките е страхотно! Продължавай все така!  Peace
  Ку, много малко ядеш бе мила, недей тъй!  Naughty Щв си свикнеш метаболизма на малко калории и после гледай чудо...  ooooh!  Всичко под 1200 е вредно, апод 1000 организмът минава на "запасен" режим и гори много по-малко и по-бавно... Не прекалявай!
 ANGYA, не ти е много храната, напротив - движиш много добре!
 Позрави на всички ви! Не се отказвайте!  Hug Hug Hug

# 99
Хайде и аз да се отчета за днес Wink
1 кафе
3 праскови
2 резана пъпеш
2 хапки шунка
2 хапки кашкавал
малко солен кекс
 Кисело мляко сега за вечеря

От лунната диета си запазих килото дето свалих и вече съм 47кг Laughing
Ама вече спирам да броя тези кила,защото мисля,че долу-горе на килца вече съм добре, искам и трябва да топя още обиколкииииии на д-то особено.Иначе съм свалила още 1 см от бедрата,което е по-важно Blush

За протокола - в други ден мисля пак да лунувам bowuu Кой е с мен? Hug

# 100
мимис,кога е тая луна,да се пробвам  newsm78

# 101

И аз искам, но и аз не знам как са часовете... А я кажете, не е ли много драстично само на сок и вода? Вие как лунувате?  Hug

# 102
Има тема за лунната диета, някои хора пиша,пишат само да им се отчитат брой отговори

# 103
Има тема за лунната диета, някои хора пиша,пишат само да им се отчитат брой отговори

а, ти, мила,ако си гладна си хапни,
не така ако обичаш  Stop

# 104

а, ти, мила,ако си гладна си хапни,
не така ако обичаш  Stop
Слънчице, аз не съм гладна, толкова време съм издържала и съм била само в една, две теми а не съм скачала от тема на тема .А се говори и за спамене , а някои хора май това правят.
Нека другите решат!?

Общи условия

Активация на акаунт