Хайде на млякото, че ей на идва лятото-> 6 част........

• 21 435
  • 502
  •   1
Отговори
# 435

Тази Синеочка, как успя така бе newsm78. Синеочке, кажи кво прави, ма душа? Искам и аз Sad.

Ню, ако знаеш колко тегаво ми беше в началото, лиших се от доста неща, мога да кажа обаче че не ми липсват. Когато ми се похапне нещо например си го хапвам, но както казваше баба ми -  с мярка. Аз като започнах набивах здраво грейпфрути, те нали топят мазнините, сега есента като започнат да ги пускат на пазара започвам пак да ги похапвам. А сега има толкова много плодове, има разнообразие.

ANGYA, как си слънце? Hug Heart Eyes

# 436

Тази Синеочка, как успя така бе newsm78. Синеочке, кажи кво прави, ма душа? Искам и аз Sad.

Ню, ако знаеш колко тегаво ми беше в началото, лиших се от доста неща, мога да кажа обаче че не ми липсват. Когато ми се похапне нещо например си го хапвам, но както казваше баба ми -  с мярка. Аз като започнах набивах здраво грейпфрути, те нали топят мазнините, сега есента като започнат да ги пускат на пазара започвам пак да ги похапвам. А сега има толкова много плодове, има разнообразие.

А действат ли по същия начин когато се изцедят?
Аз само така ги хапвам ...под формата на сок

# 437

А действат ли по същия начин когато се изцедят?
Аз само така ги хапвам ...под формата на сок

Димиииииии Hug Heart Eyes, как е морето.... Tired
Аз доколкото знам, нещо се съдържа в обелките им, а пък аз ги харесвам така да ги похапвам. Нямам търпение да ги правя на сок, по принцип предпочитам всичко да го похапвам в естествения им вид, а не на сок например.

# 438
Синеоч  добре съм, вчера и  днес ( до сега ) съм диетична
да  видим как ще го завърша деня
Грейпрутите са  естествени антиоксиданти - и са много полезни - даже не ги белете от ципата - малко по -горчиво е но и по полезно  Hug Hug
знам, че ти си постигна  целта
 от колко  на 47 стана -  като пускам новата тема да те сложа в алеата на отличниците
 Hug Hug Hug

# 439
Е още нямам 47, още съм си на 49, но не се отчайвам. Благодарна съм и на тях. Ще е наистина постижение да ги задържа постоянно занапред. Rolling Eyes

# 440
Синеоч , как да е морето Rolling Eyes....все си е там Mr. Green
Нямам време за него . ooooh!
Имам само около 3 или 4 бани....пак е нещо  Whistling

Ще започна да се уча тогава  грейпфрутите да ги хапвам...ако мога все пак Peace

# 441
Научи се, определено цели са си най полезни. Аз доколкото знам и ананаса има същото действие като грейпфрута, а е и по сладък.

# 442
 newsm51здрасти мацки.малко рядко пиша защото имам малко работа в повече.на продължавам стриктно да спазвам диетката.за цяла седмица че и повече един кг минус.килограмите са 57.искам поне още два да сваля и ще успея. txtlovesобичам ви всички.другата седмица няма да ме има защото заминавам на екскурзия с приятелки до истанбул.дано не се върна с някои килограм в повече заради вкусния локум. cookи другите вкусотии.

# 443
Ку, не ме дразни с Истанбуллллллллл пък  Crossing Arms
Искам и аззззззззз таммммммм Tired, обичам го този град. Heart Eyes

# 444
Научи се, определено цели са си най полезни. Аз доколкото знам и ананаса има същото действие като грейпфрута, а е и по сладък.
Благодаря ти Синеоч  bouquet

Аз по принцип почти всеки ден ...(много рядко пропускам ) си изцеждам 1 грейпфрут и 1 портокал.
Сока става около 0,250 грама и действа много тонизиращо.

# 445
Благодаря ти Синеоч  bouquet

Аз по принцип почти всеки ден ...(много рядко пропускам ) си изцеждам 1 грейпфрут и 1 портокал.
Сока става около 0,250 грама и действа много тонизиращо.

Да знам, че действа тонизиращо, но пък цял е по полезен. Wink

# 446
ky да донесеш балава на съфорумките  Whistling Blush Heart Eyes Mr. Green
Дими и аз като Синеоч ги предпочитам цели да си ги изям, вместо да сиправя сок от тях   bouquet  bouquet Hug Hug

# 447
Ама то докато си направя сок, аз съм ги изяла, много бързо ги опустошавам. Crazy

# 448
Ама то докато си направя сок, аз съм ги изяла, много бързо ги опустошавам. Crazy
Оооо...аз съм се специализирала в цеденето Joy

# 449
Оооо...аз съм се специализирала в цеденето Joy

Е, сигурно... Joy

Общи условия

Активация на акаунт