Отговори
# 60
  • близо до София
Честита темичка и от мен!
Честито на виделите две чертички !
Вили, как си? Кога да чакаме сърчицето?
Мацки, за мен тая седмица е важна! Стискайте ми палци!

# 61
Добър ден и браво на авторския екип  smile3501

силви, стискам fingerscrossed

Честито сърчице на евелина  bouquet

Патишонка, що така бе, Миме  Wink Hug. Пази се от жегата и не се ядосвай - не се знае станало ли е или не е bouquet

Ели, дано лъвското раче да се покаже скоро  Hug

Стела, честити ви сини гащи stork-boy

Аз се подготвям да конкурирам мушморокова по графики. Ову при мен още няма, нито признаци за такова  Crossing Arms. Язък за героизма да преследвам мъжа болна.

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 22:46 от Juturna

# 62
Роксан, мисля че е добра идея да я поканиш на кафе или нещо подобно. Не я конфронтирай с "отчетни", на мен не би ми било приятно да пе познаят във форума (но от друга страна пък си е сложила снимка?). Като се видите съм сигурна, че и тя ще ти каже, че е било от суеверие Hug

Juturna, забелязах, че с теб ще чакаме на една и съща дата. Дано не дочакаме Laughing

# 63

Честито на виделите две чертички.И аз се включвам.ЧЕСТИТО ох като знам колко е трудно.И аз съм от вас с двете чертички.javascript:void(0);

# 64
Да си призная как се чувствам в момента Flutter напоследък изпитвам срам  Embarassed да пиша в този форум Rolling Eyes Имам усещането,че съм най-големия ветеран в тази седмична тема Thinking Joy
Сума си заглавия се изредиха,така и не видях две реални черти ooooh!

Мушкова,този доктор е от моя град,вече нема се ходи до Бургас,утре ще й искам да ми прати по КУРиер "багажа" и да ме зачисляват тук на родна земя Peace

Ели,ти има-няма сглоби пъзела Hug чакаме те скоро да се похвалиш с бебенце и да разказваш как е минало всичко Hug Heart Eyes

Голди,как е бе душо...!?

Славундер,тез опашатите до зъбите не са стигали,откакто правим бебе Mr. Green Joy

Рокси,що не й кажеш!?На твое място бих и споменала без да се чувствам неловко...

# 65
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте от морето Mr. Green
Записвам се и утре ще ви чета!
За изминалата седмица сигурно ще има нови попълнения в списъчето  baby_neutral

Рожбо, да вземем да основем клуб на ветеранките ли? newsm78 Laughing

# 66
Здравейте и от мен  Grinning

Зачетох днес какви сте ги вършили през последните няколко дена. Исках основно да разбера какво става с Вили. По тоя повод, Вили, честито, миличка  Hug Много се радвам за теб и страхотно ти стисках палци (и продължавам следващите месеци).

В този ред на мисли, хем ме изненада, хем не ме изненада реакцията на мушморок. Изненада ме, защото все си мислех, че Вили като стар потребител си е заслужила правото да се зарадва в този форум. Не си спомням да е обидила някого, да не му е отговорила, да не се е опитала да помогне и да утеши поредната разплакана от посещението на лелката. Доколкото си спомням беше и една от силно зарадвалите се за мушморок и от успокояващите, когато за съжаление нещата приключиха лошо.

Не ме изненада, защото мушморок отдавна реагира по изключително агресивен начин на похвалилите се или питащи за нещо момичета. Тази не била писала достатъчно и не ни интересува, онази да ходи да чете. И това поведение се извинява с "всички я знаем каква е". Дори и така да е, никой не е длъжен да търпи грубости или кофти характер или настроение. Не си спомням и да и е правена забележка, когато седмичната тема се занимаваше с нейните вълнения. Намирам, че точно тук е мястото точно да си кажем какво ни вълнува, а не за грубости и пращане на хората да четат.

Не съм бременна, без икси няма и да бъда, но (явно по чудо) адски се радвам за момичетата, които успяват и много ми е приятно да чета новини от тях. Не ми е мястото в отчетни и затова когато Морги, Елпет, Деси, Славундер например пишат тук, това е единственият начин да разбера какво става с тях.

И накрая, ако Вили не беше успяла за пореден път и за пореден път се беше отчаяла, нямаше ли да занимаваме седмичната тема, за да я утешаваме...

# 67
  • София
Добро утро, милички!!!
Много се натъжих като видях, че пак се изострят отношенията във форумчето!!!
Недейте така момичета, това е едно съкровенно място, където всеки има право да напише каквото иска, каквото му тежи или вълнува, когато е весел или му се плаче!!! При всяка една от нас се появяват моменти, когато има нужда от повече внимание...толкова е хубаво след някой пуснат пост в миг на еуфория или тревожност да видиш множеството прекрасни мнения на всички тук след написаното от теб, които някак съвсем неволно те карат да се усмихнеш и да се почувстваш по-добре, да повярваш в себе си и да продължиш напред!!! Вили, не се сърди, мила!!! И аз на твое място сигурно щях да снимам тестовете и да ги пускам във форума да ги видят всички и да ме накарат да повярвам в това, което толкова дълго съм чакала!!! Муши и теб те разбирам прекрасно, скъпа, защото знам каква е болката в сърцето ти, когато виждаш колко хора успяват да достигнат мечтата си, а ти продължаваш да се бориш, незнайно докога, защото и аз го изпитвам във всеки един момент напоследък...Зная колко е тежко да си задаваш безброй пъти въпросите "Защо на мен?...", "В какво сгреших?...", да се молиш непрестанно, да тръпнеш в очакване и единствето "възнаграждение" след всичко това да е разочарованието!!! Поради тази причина не те упреквам за острите думи, защото ти наистина си един много искрен човек и няма лошо да напишеш това, което мислиш!!! Просто всички ние трябва да сме по-търпеливи да се опитаме да разбираме вълнението на останалите и колкото и да е трудно понякога да останем съпричастни!!! Много е логично да се сети човек, когато някое момиче чакало достатъчно дълго или дори и малко, но искащо бебче, пък и дори да не е писало тук-че в един момент когато види двете чертички, му се иска да изкрещи прекрасната новина...и да чуе целия свят за нейното щастие...Е...къде другаде да го направи освен тук...Едва ли някоя от тях иска да ни накара да се чувстваме зле, едва ли го прави, за да ни нарани...Трябва да сме силни, скъпи момичета, защото аз продължавам да вярвам, че ще стигнем до там, за където сме тръгнали, тъй като слънцето е за всички и огрява навсякъде...Въпреки, че днес отново се наложи да преживея поредния провал, тъй като ми дойде...аз продължавам напред и ще се боря с всички сили и с каквото мога и знам, че ще успея и то много скоро, защото съм повярвала в сбъдването на мечтата си...Милото ме гушна, тази  сутрин и ми каза-този месец е нашият-ще видиш...Така се успокоих и ми стана хубаво, ча чак се просълзих...Важното е да се обичаме и разбираме, да оставим нервите и терзанията зад затръшната врата на сърцето си и да не допускаме да пречат по какъвто и да е начин на вътрешния ни мир и спокойствие!!!
Икам да кажа, че обичам всички ви и продължавам да се моля както за себе си, така и за всички вас...и съм убедена, че молитвите ни ще бъдат чути и възнаградени!!!
Успешен ден, момичета!!! Hug

# 68
Вес, Рожбо - ама и аз съм в клуба! Hug

# 69
Добро утро момичета!Лека и дву-чертичкова седмица на всички, които не чакат.
Честито Вили! Лека и безпроблемна бременност.
Честито сърчице на Евелина.

# 70
добро утро момичета.
Мая благодаря ти че беше искренна.уважавам мнението ти но искам малко да те поправя защото явно не си ме разбрала.
първо мила моя се радвам и ще продължавам да се радвам както за Вили така и зя всяко друго момиче защото това е още една светлинка в тунела че рано или късно всяка една ще успее.
второ мила далеч съм от идеята че Вили или което и да е друго момиче трябва да спират да пишат тук.не това си е нашата дружинка и ще си седим заедно докато одъртееем и побелеем.
просто исках малко толерантност от страна на вили защото понякога унесени във вълнението и в щастието си макар и неволно нараняват хората около себеси.и тъй като както казах вчера винаги съм държала на чистите и искренни отношения си позволих да бъда пряма и директна.мнението което съм имала е че всяка една от нас е широко скроена личност и би поела както похвала така и критика.и тъй като не мисля че е редно да си казваме само -колко добре изглеждаш тук или там или да се успокояваме,а можем и да си кажем когато някой някъде по пътя си дори и неволно ни нарани.
винаги съм мислила така-няма съвършенни хора но когато имаш до себеси искренни хора които имат смелостта да ти кажат всичко в очите ставаш по добър човек от колкото си бил вчера.
ето ти исказа мнение че моята прямота и честност те дразни и не ти допада и аз уважавам мнението,ще поразсъждавам върху думите ти и ще направя изводите за себе си които утре може би ще ме направят малко по-добър човек от днес.
желая ви много усмихнат вторник Hug

# 71
  • София
Няма го Рошко да "затвори" темата. Мисля че всичко се изясни вече, стига уточнения по въпорса Naughty Позволете на корема да бъде последна инстанция и да "приключи" тази тема!
Радостта на Вили която е и наша радост е нещо прекрасно. Чувствата на останалите трябва да са уважени, мисля че за всички и 2та момента станаха ясни!
Моля ви се да продължим нататък с темата, без да дълбаем излишно- само циганите карат докрая Naughty
Вили ако прочетеш това, бъди сигурна 100% че всички тук искат да пишеш и го направи, така ще докажеш че си съпричастна и не напускаш дружината. А за всички други детайли, не само моите ЛС, ами предполагам и на всички останали са отворени Hug  Heart Eyes
Усмихнат вторник и от мен (аз ще се смея двойно щото може би днес ще се охладя най-после- идват да монтират климитооооо Mr. Green

# 72
Е, честит ти климатик, Ели - време беше да се поохладиш и ти, че малко остава  Wink Ама да не стане така, че те тамън го сложат и ти се преместиш временно на едно друго място  Laughing Устискай още малко-  да се порадваш на климатика, че после няма да ти е до него  Wink

# 73
Добър ден!
Ели взе ми думите от клавиатурата!
Еми браво за климатика, много се радвам за теб, сега в жегите ще е другичко!
Аз да се отчета и да попитам нещо!
Започнах тестовете за ову и още не съм засякла момента, но втората черта става по-наситена със всеки изминал ден! Това означава ли, че овуто наближава? Знам, че има тема за чертичките, реших да питам тук, за да сменим малко темата.  Hug  bouquet

# 74
  • София
Здравейте момичета кокичета.. Hug
Аз да докладвам - лелката я няма, прецапва ми чат- пат и това е никакви пмс освен, че гърдите ми са  #Shocked newsm09 … ще видим до края на деня как ще е, може пък да не дойде гадното лелище  Praynig..
На всички
  Hug Hug Hug newsm51

Общи условия

Активация на акаунт