Отговори
# 135
  • София
Здравейте момичета!

Моя милост се включва за първи път тази седмица,но това не означава,че не следя какво се случва тук!
Честито сърчице на Слав и Евелина!
Много ми стана мъчно като видях пак раздорите тук, а още по-мъчничко ми е ,че Вили не пише вече.
Знам,че ни чете,но не иска да пише. На няколко пъти видях,че "наднича" в "Искам Бебе" и когато това се случи отново искам да й кажа,че много бихме се радвали тя да се върне при нас тук и да ни радва с новини около нея и бебчето й.

Искам вече да разбера и какво стана с Ели?
Миличка върна ли се от прегледа, ако ли не чакаме си инфото!!!
Не ни дръж в напрежение.И ние трябва да знае кога ще се появи бебока.

На всички остана ли желая дни изпълнени с по-малко жега, много любов и все повече + тестчета.

Айде и до скоро,че пак ме е подгонила работата и вече нямам търпение да нарамя багажа и да отпътувам към моренцето newsm68 newsm44  grinning039 sun[/color][/color][/b]

# 136
явно доста хора съм засегнала с това което написах на Вили.малко преувеличихте нещата никой никого не е гонел от тук,но както и да е.
Вили спокойно си пиши не се притеснявай аз напускам тази тема.
желая ви на всички скорощно сбъдване на мечтите ви.

# 137
Е добре де аз немога да разбера, кво означава от много време не съм влизала , и като вляза прочитам всичко, забелязвам как един спор е позабравен вече, и решавам да го върна в актуалност ВЕДНАГА! НЕ ТИ ЛИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ СИТУАЦИЯТА Е ДЕЛИКАТНА И ТАКИВА ПОСТИНГИ КАТО ТВОЯ ЕДИНСТВЕНО ПОДКЛАЖДАТ ОГЪНЯ! И КВО КОНСТАТИРА? ЧЕ Е ИМАЛО СПОР ЛИ? МИ ТОВА ГО ЗНАЕМ ВСИЧКИ, АМА НЕ МИ СЕ СТРУВА УМЕСТНО ДА ДЪРЖИМ ТЕМАТА ЗА ТОЗИ СПОР АКТУАЛНА! АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ, СТИГА КОМЕНТАРИ ВЕЧЕ!
МУША И ВИЛИ ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ И СКОРО ПАК ЩЕ СА В РЕДИЦИТЕ, ДОТОГАВА ДАЙТЕ НИЕ ДА СИ ПРАВИМ ТЕМИЧКАТА ГОТИНА!
МАЛЕЧКА НИЩО ЛИЧНО! Hug

# 138
  • София
Не съм искала да засегна пак темата,а просто да подканя Вили пак да пише и да е сред нас.
Извинявам се,ако съм засегнала някого и най-вече МУШ!
Муш ни най-малко те обвинявам за нещо,напротив...
Аз съм съгласна с теб, независимо за кого става въпрос,когато се прави забележка,защото и аз се чувствам така както и ти.

Още веднъж извинявайте и моля ви нека всички бъдем тук и сега, без кавги!!!

# 139
Здравейте,мацки
Мислех,че темата е приключила,но явно не е,ами и  аз съм на мнение,че се преувеличава това,което написа Муши,в крайна сметка никой не е казал,че Вили не трябва да пише тук и че не ни интересува какво се случва с нея,прекалено се драматизира всичко и резултата беше ясен.На мен ще ми е мъчно сега и за Муши,какво става с нея и т.н.,и защо въобще трябваше да се стига до тук?Вили е решила да не пише тук,ами о'кей решението си е нейно.
Много хубав ден ви пожелавам

# 140
Хайде сега всички и едновременно да млъкнем, да оставим старото и миналото назад.

Някой да е правил тестче днес?

# 141
АЗ-ЗА ОВУЛАЦИЯ-ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! bowuu

# 142
  • Бургас
 Grinning
Здравейте, аз досега само съм чела - почти не съм писала. Присъединявам се към чакащите ...

# 143
Ами да, хайде да сменим темата  Grinning Аз утре съм на плаж  Mr. Green И течението ми също спря  newsm44.

Кажете сега, макар че събота и неделя са далеч, какво планувате с половинката за края на седмицата? Хем да си "заема" някоя идея, че ние в последно време караме прекалено домошарски.

# 144
  • София
Здравейте на всички сладки дами!  bouquet
Тези дни ви чета с леко свито сърчице и всеки път ми се ще да отговоря, нещо ме спираше, но сега се почувствах длъжна да го направя, защото забелязвам, че започват да прехвърчат искри между други съфорумки, а не това е целта на седмичната тема!
Ще бъда честна и открита с всички вас! Да! Думите на Мушморок определено ме обидиха и нараниха, но и не съм склонна да  приемам оправданията от типа на "ама тя си е такава", "Люта македонка" и тем подобни! Какво означава това- дайте всеки да си прави кой каквото си иска и каквото си му е кеф, пък после да се оправдаваме с това, че "сме си такива"?!?.....
И не съм съгласна с изказването на Мушморок, че съм била ангажирала с присъствието си целия форум.....май тя е тази, която явно е свикнала светът да се върти около нея, но няма как да стане! всеки прави компромиси и трябва да е склонен за такива! Защото преди няколко седмици седмичната тема няколко дни беше ангажирана с "бременната матка" на Мушмурок и всички й стискахме палци и се радвахме заедно с нея! Но когато радостта бързо отмина- надали всички страдаха с нея?!? Но аз страдах! Защото приемам драмите на всяка една от вас като своя такава, страдах заедно с вас, а когато някоя видеше така жадуваните две чертички- радостта ми беше искренна и съм се радвала все едно аз съм ги видяла тези 2 чертички и когато съм изразявала радостта и поздравите си към някого- правела съм го от сърце, искренно, без оглед на това откога е писало момичето във форума и не съм го запращала в "има си библиотека- вземи малко прочети, пък тогава задавай въпросите си тук!" Не мисля и че до момента съм нагрубила или обидила някого, ако е било така- било е съвсем несъзнателно и неволно!
И когато някой "гори" от желание да прави на някого забележки- трябва да има силите да приеме и радостта му, и болката! Защото ако се върна назад в изказванията на Мушмурок- на моменти те са доста крайни, дори понякога брутални!
Доста от момичетата, които наистина са се зарадвали с моята радост и са били искренни- продължиха да ми пишат, но на лични. Мисля, че това е показателно..... И не е коректно да отговаряш само на който ти е кеф, а останалите- да нападаш! Форумът не е ничия собственост- той е на всички ни, той е наш! И съм сигурна, че ще има момичета, особено които са по-новички, които когато видят така мечтаните 2 чертички- ще споделят радостта си с всички нас, но може би някоя ще го направи със свито сърчице, от страх да няма "засегнати".....
Всички сме изнервени от целта, към която се стремим, но няма нужда да се озлобяваме от това и да "пръскаме" из форума негативната си енергия! На никому не е нужно! И когато в определен момент вниманието не  е насочено към нас- не трябва да се опитваме да "изливаме" яда си върху друг.... както и трябва да намерим сили да си признаем грешките или отношението спрямо когото и да било! Но има и такива, които явно не могат!

Някои със сигурност ще кажат, че едва ли не се изкарвам светица- не е така! Не съм такава, както и не съм и безгрешна! Всички грешим. Но не мисля, че съм направила грешка с това, че исках да споделя радостта си с всички, защото ви чувствам наистина много близки, вие бяхте първите, на които доверих щастливата вест! Peace
Мога да напиша и да кажа още много неща, но нека не го превръщаме в изповедалня! Опитвам се да го забравя, но ще ми трябва малко повечко време! Има една приказка, народна- За мечката и лошата дума! Явно някои от нас са я пропуснали, но тя е урок за цял живот!  Каквото било-било!!! Не смятам да задълбавам повече по темата! Изписа се достатъчно!
Мушморок, явно за теб бягството от каквото и да е  е най-лесния и безболезнен начин да решиш определен проблем, т.е. като избягаш от него!
Но аз пък имам силата да ти подам ръка и да ти се извиня за това, с което съм те засегнала, въпреки че не това е била целта ми! И много хора го разбраха!
По темата- дотук!

На повечето, които ме питахте и се интересувахте как съм- вече си писахме на Лични, но ето- казвам го и тук: Днес бяхме на преглед и си видяхме точицата! Peace Малка- 6 мм сладка точица! И е там, където й е мястото- в матката! На 26/07/07 сме пак на преглед, за да видим сърчице! Praynig Peace
На всички ви пожелавам хубав и положително емоционален следобяд! Вярвайте в себе си и ще видите, че щастието е по-близо до нас, отколкото се предполагали!
Бъдете здрави, обичайте се, бъдете обичани и много щастливи!  bouquet

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 15:33 от Вили_

# 145
Честита точка, Вили_! Взе ли си снимка от ехографа да я сложите в семейния албум? Определиха ли ти термин?

# 146
  • София
Честита точка, Вили_! Взе ли си снимка от ехографа да я сложите в семейния албум? Определиха ли ти термин?
Слави, да, взех си снимка, малко е бледичка, но всичко си се вижда ясно!  Peace
Ами терминът ми е, Живот и Здраве за 08/03/07! Но понеже от сега си знам, че ще е секцио.....може да е първомартенче!? newsm78
Спирам по темата, да не заприлича на някого на отчетни!

# 147
Здравейте на всички сладки дами!  bouquet

Бъдете здрави, обичайте се, бъдете обичани и много щастливи!  bouquet

и много положителни тестове след това да видим. Praynig
по по горните теми, ние с мъжо ще празнуваме защото така съм решила, ще има глезотии за хапване, пийване и тези три неща........... Joy

# 148
Вилинце Вилинце бях сигурна че като се върнеш от доктор ще пишеш.честита ти радост живи и здрави и леко бременеене.
а сега по един друг въпрос-
мога доста да говоря на тема център на внимание и обсебване на седмичната тема но ще го пропусна.като един културен човек ще си замълча.
когато съм ти казала честито не е било от куртоазия а защото наистина съм го почувствала.ако не друго то поне правя и казвам това което мисля и щом така съм мислила и съм го казала значи наистина съм го вярвала.не държа абсолютно никой да е  съгласен с мен и не държа и някой да ме защитава.каквато съм такава съм.както вече казах щом не ви понася присъствието ми и прямостта ми ще ви освободя от компанията си.този пост е единствено за да ти покажа Вили че не ме е страх нито пък срам.когато имам проблем заставам срешу него и си го решавам.ако имаш нещо друго да казваш или добавяш ще те помоля да е на лични че това отново се превърна на женски пазар.

# 149
Валката, честито момиченце   bouquet!

Вили, на теб честита точица  Peace  Hug. Секциото ти го препоръча доктора, или ти го искаш?

Общи условия

Активация на акаунт