Морските снимки са прекрасни. Жулката е страшно красива и чаровна.
Направо искам да съм на мястото на Фу и Сиската

Ани, взимай лаптопа с филми и заминавай на хотела. Как седиш в Шумен в тези жеги?
meshko106, а как сте сега?
И на мен ми се изправят косите като се сетя за морската ни почивка. Въпреки, че нямаше някакви сериозни проблеми, още ми държи влага тръгването ни и боледуването там.
Изобщо не искам да помислям да пътуваме пак 1000 км с 2 деца.
Затова ще си седим в София.
Днес последвах примера на Люба и влезнах в детския басейн. Като няма кой да надуе големия.
Много ми хареса. И без това Криси ревеше като го оставях сам в него, поне и аз се разхладих.
Утре смятам да повторя. Току що таткото ми отказа категорично да надуе големия басейн.
И аз му отказах това, което той искаше
Лека и спокойна нощ на всички

Аз отивам да чистя. Заради жегите ни спорат водата и я пускат от 12 до 7 (преди беше от 3 до 10 през нощта).
Приличаме на туземците в Африка.
И на другия ден пак...олях се.Сега реанимирам...Петър преглътна веднъж-два пъти и тактично замълча пред вида на сметката.Ама и аз хитра-първо признах,после взех да вадя красотиииии.И на него бях купила да го обезоръжа 
каква е госпожица само
да я нацелуваш много
... ма то никога не е късно де
и взех да се замислям...

/ и скоро очаквам да ми разпишат пътния лист за към мамини......ама все още е тихо и кротко/а колко излишни парцалки си накупих,не е истина
/

и малко
за разхлаждане.
довечера,че няма да има на кой да оставим детето. Но пък в събота заминаваме на море само двамата.
няма ние къде да спрем от туристите и гостите и понеже не съм в тоя бранш ме дразнят повечето време

)-страхотна новина, наистина!