Лято, слънце и море, ще усети МАЙското дупе!

• 13 793
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Добър вечер.
Морските снимки са прекрасни. Жулката е страшно красива и чаровна.
Направо искам да съм на мястото на Фу и Сиската Simple Smile
Ани, взимай лаптопа с филми и заминавай на хотела. Как седиш в Шумен в тези жеги?
meshko106, а как сте сега?
И на мен ми се изправят косите като се сетя за морската ни почивка. Въпреки, че нямаше някакви сериозни проблеми, още ми държи влага тръгването ни и боледуването там.
Изобщо не искам да помислям да пътуваме пак 1000 км с 2 деца.
Затова ще си седим в София.
Днес последвах примера на Люба и влезнах в детския басейн. Като няма кой да надуе големия.
Много ми хареса. И без това Криси ревеше като го оставях сам в него, поне и аз се разхладих.
Утре смятам да повторя. Току що таткото ми отказа категорично да надуе големия басейн.
И аз му отказах това, което той искаше  Laughing
Лека и спокойна нощ на всички Simple Smile
Аз отивам да чистя. Заради жегите ни спорат водата и я пускат от 12 до 7 (преди беше от 3 до 10 през нощта).
Приличаме на туземците в Африка.

# 271
Мами,
нито съм чела,нито снимки съм гледала EmbarassedСамо да ви кажа,че сме добре.Последните дни бяхме на разпродажбите на Некст и оххх-много пари изхарчих Embarassed.Но важното е ,че си признах пред любимия!Е,то как да не изхарчиш-не спах цяла нощ понеже магазина отваряше в 4 сутринта и в 3 вече бях на линия-заредена с торби и енергия.Прибрах се,оставих торбите и отидох пак-ама в друг Некст. WinkИ на другия ден пак...олях се.Сега реанимирам...Петър преглътна веднъж-два пъти и тактично замълча пред вида на сметката.Ама и аз хитра-първо признах,после взех да вадя красотиииии.И на него бях купила да го обезоръжа LaughingСега ми е забранено да се докосвам до карта от всякакъв вид в срок от 6 месеца./ама няма да стане-декември е следващата разпродажба/.Като отвориха магазина хората започнаха да бягат буквално из него и грабят.Много бяха смешни-чак пък така да се унижават-като невидели!Аз разглеждах спокойно и пак много неща купих.Е,да,това с висенето посред нощите не беше най-достойното ми поведение,ама пък си заслужаваше.
Тук е ссссссстудено-днес е 14 градуса.Идваме си на 8 август и ще се видим поне с Пловдивчанки.Айде аз започвам да чета,за да наваксам и да се включа подобаващо,а и лични съобщения имам...

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 03:17 от ira_d

# 272
Добро утро!

Сервирам кафенцето и чайчето със закуската

Нямаше ме няколко дни, бяхме на езерото и сестра ми ни направи изненада и дойде за 4 дни. Прекарахме си страхотно, времето също беше с нас. Къпахме се, пекохме се, ядохме, спахме...
В неделя Килиан го ожили една оса на две места, горкото много плака,, сигурно доста го е боляло...

Ирка, браво на теб за покупките. И аз се мотах тук по разпродажбите, ама не беше останало кои знае какво.

Отивам да се оправям, че ще идват децата. По-късно ще каза снимки от ваканцийката ни  Wink.

# 273
 Zdrawejte ot BAL4IK. izwinqwam se za kirilicata.
 Pytuwahme dobre, no o6te ne mojem da si obyrnem rejima, Yoni e naj-sweja w 3 prez no6ta Confused We4e hodihme na plaj, no jegite sa neponosimi, stwa samo sutrin rano ili we4er. Prez ostanaloto wreme si se potim, lipswat ni klimaticite Mr. Green

# 274
  • Варна
Смайли, добре дошли на родна земя!!!! И дано скоро си оправите режима, че иначе малката красавица трябва на дискотеки да я водите  Mr. Green

Мимозка, вчера като разгледах снимките на Жули и онемях  Crazy каква е госпожица само  Heart Eyes да я нацелуваш много

Аз уж се разбрах с шефовете за връщането ми в майчинство, но... търся човек за офиса. Дано по-бързо да намеря. И принципно мислех да не се връщам при тях, ама шефа върти, сучи, все ми повтаря - като се оправиш, малкия като тръгне на ясла и ще ми се обадиш, че ще се върнеш на работа. А очаквах да ме изгонят  newsm78 ... ма то никога не е късно де   Mr. Green
Макси го оставих на майка на село за няколко дни, защото наистина вече душа не ми остана, а и се чувствам физически зле. Явно ще трябва пак да посетя лекарката, и да отида и при друг специалист, да ми пусне изследвания на хормоните, защото едвам дишам, трудно се храня, кофти си е с тази щитовидна жлеза. А и в началото се чувствах добре като  слабеех, ама вече всички познати и роднини се чувстват длъжни да ми кажат, че трябва да ям, щото на нищо не приличам Sad и взех да се замислям...
А от сега ми е мъчно, че няма да мога да ви чета и да пиша редовно като си остана в къщи, че си спряхме нета и май няма пак да го пускаме...

Тъй.... отчетох се подобаващо и изнервящо дълго, и то с не особено весел пост, ама поне изпълних заръката на Люба  Mr. Green от срам ... Mr. Green

Ааааа, и във фото-конкурса - освен Миленка и Люба, ако има и друга мама от наште, я да се издаде, че аз нещо не мога да разпозная коя гърда на коя мама е Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 10:07 от Vif

# 275
Смайли, добре дошла в БГ!

Страйпер, много умна идея ми даде. Ама то лаптопа е през деня у Дидо, но с предварителни преговори можеше и да се уредя с него. Но днес определено няма да стане!  Sad
после ще си допиша, че нещо не ме оставят на мира в момента...

# 276
Привет. Ние сме добре. Откакто се върнахме не е имало никакви проблеми, но й давам на Мия еспумизан. Почна и да яде малко повече, че на морето ту ядеше доста, ту нищо не ядеше. Аз се чувствам супер изтощена, та реанимирам на работа. През август ще си взема още отпуск и дано тогава да успея да си почина малко.
Ирка, много сладко си разказала историята с разпродажбата. Хубаво е, че има такива разпродажби.
Смайли, приятна почивка.

# 277
Добър ден и от мен.....днес явно ще е паметен ден,защото освен обещаните ни рекордни жеги се случи и нещо наистина чакано......от сутринта съм се лепнала за телевизора и рева заради освобождаването на сестрите и докторите от Либийския процес......трудно ми е да си представя как се чустват...и най-вече какво са преживели,както и какво е да се прибереш при децата и семейството си след толкоз време....но искренно се радвам и се моля на никой друг да не се случва да попадне в подобен кошмар..... Praynig Praynig Praynig
Добре дошла и на Смайли и Йоанка-дано да успеят да се нарадват на близките си и да си прекарат страхотно в БГ Peace
Ирка-радвам се ,че причината да не пишеш е била такава/това се надявам да е било успешна терапия на изнервянето ти/.....честито за придобивките-пък ние ви чакаме да им се насладим наживо Heart Eyes......А,за разпродажбите...щом и аз се зарибих/ама тя Миленка е виновна Crossing Arms/ и скоро очаквам да ми разпишат пътния лист за към мамини......ама все още е тихо и кротко/а колко излишни парцалки си накупих,не  е истина Embarassed/
Кате,за ухапано от оса много ефикасно е да натриеш мастото с разрязана скилидка чесън или кромид лук...и послеможе и с бучка лед.....споделям от опит,че мен скоро пак ме ръфна една такава гад/пък да съм я ядосвала....не съм Thinking/
Стайпърче,видя ли,че си е кеф.....аз също имах проблем с надуването на басейна/че нали го купих от по-големките,и като се прибрах татито ми заяви,че той толкова да духа не можел.../,но реших проблема кардинално,като си закупих и помпа.....А,за пътуването/въпреки,че и моите зверчета се почекнаха в колата/-само да ми намекнат и съм събрала багажа......абе явно нещо неизживяно имам в детството си.......но напоследък съм като току що отвързана.... Embarassed...За водата гледах снощи по новините,че можете да си искате обезщетение от Софийска вода,за неспазване на условията по договора......имен ако питаш,това си е направо мор....при тия температури..... Sick
Виф-че,ти наистина си слабичка,но според мен важното е как ти се чустваш,а не какво мислят околните/че то и на мен все това ми повтарят...но пък аз цял живот си живея с тия килцаи си се чуствам ОК/...но щом и се усещаш недобре,си прави изследвания докато намериш причината...и се опитай да си починеш,че то в повечето случаи това е основната причина-преумората.....А,шефовете не ги мисли-явно имат нужда от теб/свестни работници трудно се намират/...А за конкурса-аз съм била доста далеч от мисълта да призовавам да гласувате за моя милост/че то и снимката ми нее много хубава/ и затова ви обръщам внимание,че освен мен и Миленка,аз поне разпознах Анелия/Духи Пухи/,Катя/естествено със страхотни снимки/,Рени-Мрънчо/на снимката с трите кърмещи мами в галерията,Танчето Арк/или се бъркам,че там само бебе се вижда и то пресно ,пресно....та не съм много сигурна Никола ли е newsm78/......ако има иоще-да се обадят разконспириралите ги...
Сега отивам да се разправя с тоя вагабонтин Ивчо,че от половин час ми натиска Escape,та това го пиша вече за незнам кой път.......омазал е всичко със сок,иззад единия диван ми пее детски лаптоп...а мобилния ми телефон зачезна в неизвестна посока/дано татито звънне та да го намеря къде е/...и тенджери и канчета има по цялата дневна..... #Crazy
На вас ви желая един приятен/въпреки жегите/ден...и много положителни емоции...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

О, и да не забравя-днес рожден ден има една Пловдивска мама,която скоро не се е разписвала,че повече наблягат на разходките навън-Славея77:Желая и много здраве и късмет,много любов и много поводи за радост покрай чаровната и невероятно синеока принцеска Теди!!!

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 11:38 от Анонимен

# 278
Здравейте и от мен! Heart Eyes

Искам да ви почерпя,защото днес имаме годишнина от годежа ни-2 години.   party023  food002  food010 cook и малко  beer за разхлаждане.
Няма да имаме  1dating довечера,че няма да има на кой да оставим детето. Но пък в събота заминаваме на море само двамата.

Днес пак са големи жеги. Докога ще е така-незнам. Дано по-скоро се разхлажда,че не се търпи.

Това е от мен засега,че трябва да храня малкия.
Чао

# 279
  • Велико Търново
Здравейте и от мен!
Вифче,Катя също е  в конкурса Peace

# 280
  • София
 Laughing
Да кажа, че и Руми е има на снимка за конкурса. И ако се напрегнем за гласуването Изложбата трябва да се казва - Майски кърмачки 2006  Joy

# 281
  • Варна
И аз тъкмо разпознах сладура Килиан и май и Руми на снимката с коледните шапчици, ако се не лъжа

# 282
Само да ви кажа,че се видяхме с Петя и Йона,големи сладури ,а Йоана е красавица.Да му мисли баща и.Адска жега е тук  Rolling Eyes не се диша и на плаж не ми се ходи сега.Особено след снощния купон  Tired  
Петя направи снимки,довечера или утре вечер като се видим аз ще направя и ще ви покажа.
Много ми беше приятно.По-късно ще ви дочета и ще пиша.
Нещо кокурси и пр.  неща..
Кабранска-наистина ми е писнало от кръчми,туристи и  коли паркирани пред нас  ooooh! няма ние къде да спрем от туристите и гостите и понеже не съм в тоя бранш ме дразнят повечето време  Laughing А то няма как да не сме по кръчмите,защото парк с пейки няма и цялата алея е кръчми,даже там си храним децата...Все едно да си на главната в Пловдив ама без градината ...
Айде отивам да се къпя и да върша работа,а после ще чета.

# 283
Здравейте в поредния горещ ден!

Ники заспа и аз веднага се лепнах за компа...
Любче, не сме ние на снимката за конкурса. Очевидно и друга мама се казва Таня Арнаудова Simple Smile  То ние никога не сме били основно на кърмене, та за това не пращам снимки за такива конкурси (къде да се бутам из шампионите!)

Няма спасение в тия жеги! Направо вече много се изнервих! Снощи Никола се събуди в 2 и до 3 се въртя от жега и не можа да заспи (добре, че поне тихо и кротко си се въртя  Mr. Green)

Добре дошла на родна земя, Смайли  Hug

Аз няма какво интересно да ви напиша, иначе мога да се оплаквам от горещото време в размер на 2-3 страници  Twisted Evil

Хайде, останете си със здраве   bouquet

# 284
Привет и от мен!
От жегите няма да се оплаквам, че всички сме на тоя хал...само поне да имаше нещо да облекчава положението, път то-тц! ooooh! Посля ще пробвам да сложа Анточно на терасата в коритото,че още басейн не съм съм купила - окупирала съм се вкъщи и след 12.00 и преди 19.30 не смея да се покажа. А дано се позахлади, поне това да свърша  Praynig
За конкурса да си кажа-късно разбрах и не можах да реагирам адекватно  Mr. Green Иначе колко му е да изтипосам и аз една цица (или по-скоро това, което е останало... Laughing).
Люба, от теб научавам за сестрите (аз все съм нещо недочула  Blush)-страхотна новина, наистина!
Виф-че, аз още на предишния ти пост щях да пиша...че и аз съм с абсолютно същите 'симптоми' (друг е въпроса, че от време на време малко хипохондричка си падам  Embarassed и все си търся нещо...и си го намирам  Embarassed), та и без да съм ходила на лекар се опасявам за нещо такова  Confused Пък и при мен го има наследствения фактор, за стреса не отварям дума,ама те двете са основните причинители за такива проблеми (ама ти сигурно това си го знаеш).
Ох, пък докато пишех, Тони ми изкара ангелите-като го погледнах, беше прекрачил кошарата (още го държа на второто ниво) и без малко да полети  Sad И тая магария вече научихме явно, иначе хитът от последните дни е да събира боклуци от земята и да ги яде   Sick #Cussing out
А утре ще правим прощъпулник  Wink
Все се каня да питам (Пастичка, ако не се лъжа, ти го беше писала)-каква е идеята да се маже удареното с олио?  newsm78 Че това не го бях чувала, пък нали откакто проходихме редовно сме разкрасени в синьо-лилавата гама... Confused
Друго май не се сещам...Отивам пак да умувам за нашата прословута почивка, дето още не мога да избера къде...1000 пъти си променям намеренията и накрая май никъде няма да идем   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт