Лято, слънце и море, ще усети МАЙското дупе!

• 13 798
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Отново благодаря на всички за комплиментите, страхотни сте   Heart Eyes

Олче, наистина е играчка-калинка това, но е на гаджето Дон Тони  Crazy Аз съм луда на тема калинки (откакто се роди малката) и като видя нещо такова не мога да се сдържа  Crazy
Днес двамата с Антончо си играха цял ден, че навън не се стоеше от жега  sweating

За клатушкащите колички - качвала се е веднъж, но гледам да не я уча на такива неща, за да не й липсват  Twisted Evil, колкото по-късно захитрее толкова по-добре... ама съм лошаааа
Много се радвам за Mcheuz - дано това здраво бебче й помогне да забрави изживяната болка и да  й носи само радости  Hug

# 31
  • В сърцето на любимите мъже!
Това е от нас, много мами ми се губят и ще се санкционираме...  Naughty Crossing Arms Laughing

Тук се разпознах... Embarassed

Приемам санкцията... какво да се прави.

Аз напоследък отварям форумите на бг-мамма, поглеждам новите теми.... и затварям прозореца.
Започнах вече работа от известно време, момичета, и ми остава все по-малко време за четене и писане тук. Момчил в момента го гледа баба му у нас, но като се прибера се почва едно цокане, къпане, цокане, спане, цокане и т.н. и като измия някоя чиния и сготвя нещо набързо и денят ми, че и голяма част от нощта заминават.

Радвам се за Mcheuz, живо и здраво бебче!

Момичета, липсвате ми, липсват ми много ценни съвети, които съм получавала тук и подкрепа и емоции. Прегръщам ви и целувки на бебчетата!

# 32
  • Велико Търново
Днес Божа се люля на такава "джаджа",за която спомена Олчето и тя умря от кеф Heart Eyes

# 33
Здравейте и от нас  Sunglasses Прибрахме се от морето след 15 дневно приключение, макар че изобщо не ми се връщаше, че много добре се отрази на Тони - ядеше и спеше като за световно.. А от морето изобщо не искаше да излезе диването.
Ето малко снимчици

А на който му се зяпат повече .. http://duhcheta.multiply.com/photos/album/8

И да се изфукаме - вече почти месец сме без памперс  Blush Само нощния остана, ама скоро няма да го махнем него - с туй сукане на 1/2-1 час сутринта тежи 1 кило  Tired

Гледам спането обсъждате.. Тони от 9 месечен спи по 1 път на ден на обед - от 12-13 до към 14-15 .. Вечер ляга между 20 и 23.. и се събужда между 8 и 10 сутринта (а многобройните пробудки нощем не ги броя  Twisted Evil).
За храненето - наскоро започнах да давам млечни кравешки неща. Най му харесва кашкавала, а киселото мляко хич засега. Яде на обед и вечер по около 150 гр. манджа, а сутрешните и следобедните закуски са по максимум 100тина грама. Плодове между другото на корем и оризови и царевични бисквити. Туй му е общо взето менюто. Вода пие по около 1/2 литър на ден, суче по 2-3 пъти през деня и 5-50 нощем..
Имаме вече 7 зъба (последния е морски  Mr. Green) ..
И всеки ден мисли какви ли не нови бели  ooooh!

Толкоз засега накратко от нас  Hug

# 34
Мами,  благодаря за инфото  bouquet

На мен мие проблем, че Вики когато му давам солети или бисквити започва да се дави ужасно и го обръщам надолу с главата....ужасна картинка е.Не знам как да го науча да ги хапва.Дори и в пюретата ако има и нааааййй-малката по-голяма частица, я избутва с език към зъбите и го плюе.Нито бисквита да му дам  като хората нито плод....В чудо съм се видяла.Ако някой има проблясък как да се справя с проблема да свирка Mr. Green

На  mcheuz бебчето е момче!

Спокойна нощ на всички  bouquet

# 35
Сисе, мерси за чая! Пийнах си го сутринта, но нямах време да пиша, та чак сега.

Галюшана, честит рожден ден! Тъй като скоро ще започваш работа ти пожелавам къси работни дни и дълги любовни нощи!

Ние сутрин ставаме в 9. После към 12 му се доспива. Пробвала съм го да го държа буден, за да спи повече следобед, но положението става ужасно и затова си го оставям да заспи. Спи до към 13 и нещо. И после заспива към 16ч и спи около 1-2 часа. Вечер го слагаме в леглото между 21.30-22ч и заспива веднага.
За храната - вземам му кухня, но всека вечер му даваме да опитва и от нашата храна. Общо взето си яде почти всичко, което и ние ядем.

Олче, честити ви ходещи крачета. Питка можеш да му направиш още сега, можеш и да изчакаш. Аз например се наканих вече и утре ще му правя. Той си стана доста стабилен особено у нас, но като му направя питка може и да литне. Определено ще му е нужно и това умение, че днес скочи от кошарата за пореден път. Не знам къде беше решил да ходи. Аз от единия край я обезопасих с разни табли и прегради, но явно трябва съвсем да я заградим от всякъде и просто като му погледнеш леглото жал да ти стане.
А за тези клатещи играчки Дидо го е слагал от както започна да сяда, но той тогава нищо не разбираше. Сега го возим на едно влакче и на тези колички електронните. Определено започва да захитрява и да си иска. Днес дори годи с батковците да ги гарира, не може да се раздели с тях.  Mr. Green

Духи, много са ви слънчеви снимките! Тони е голям сладур. Как ми се иска и на мен да попадна в такова морско приключение, но няма да ме огрее. Дидо иска да ходим на планински курорт на почивка и то за 3 дни. Тази работа не може да се раздели с нея. Голяма краста.

# 36
Много ми харесват морските ви снимки.
А за махането на дневния памперс мога само да ви се възхищавам. Аз нямам такова търпение. Непрекъснато се упреквам, че . Дано майка ми да се заеме и да помогне.
Олче, може би трябва време докато свикне детето. Макси плачеше в началото от тези подскачащи играчки. Преди месец качихме Криси на влакче. И му хареса. Но Макси седеше до него и го пазеше, за да не реши да става.

# 37
  • Русе
   Честито на мама mcheuz!
   Честит празник на Галя!
   Нашият дневен режим е следния:
   сутрин ставане в 9-9.30, закуска-200 мл Нестле Джуниър
   обяд-12.30, следобеден сън-от 13.30 до 15.30-16.00, закуска
   вечеря-20.30 часа, заспиване-24.00 ч
   На обяд и вечер Дарито яде готвено ядене, а следобед-супа или пак АМ. От около месец отказа храната от кухнята и яде от нашите манджи. Даже имам накупени пюрета и се чудя какво да ги правя, защото не ги иска, вече не харесва пасираните храни. Не яде солети, зрънчо и др.подобни, между храненията й давам плодове, най-много обича кайсии Grinning
   Честито прохождане на Вели!
   Нашата новина на деня пък е, че Дарито вече се катери и слиза от спалнята, а успя и да се качи от спалнята на раклата, което вече доста ме тревожи!
   Сега дойде да се гушка в мен, май днес ще заспи по-рано, ама то с това катерене-можеше да се очаква.

# 38
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЛЮСИ!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА,МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ ТЕРИ И ВАЛЕРИ,ВСЕ ТАКА ДА СИ ВЕРЕН ПРИЯТЕЛ И ВСИЧКО ТВОИ ЖЕЛАНИЯ НЕКА БЪДАТ МОИТЕ НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЦЕЛУВКИ! newsm51

Добро утро,момичета!Хайде на кафето и чая   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

# 39
  • Пловдив
Честит празник и от мен на Люси!!! Здраве, любов, щастие и уважение ти желая  bouquet
след пожеланията на Сиска направо няма какво да се добави  Mr. Green

# 40
Dобро утро и от мен!

Олче, благодаря ти за прекрасната тема   bouquet както винаги е страхотна!

Честит рожден ден на патерици на Галя и Чеситит рожден ден и на Люси! ! Желая ви много здраве, щастие, радост и любов!

Честит пръстен, Миленка! Страхотен е!

Много се радвам за добрата новина за mcheuz! Желая й лека бременност до края и най-хубавото и послушно бебче!

Да се включа и аз по темите: за храната Килиан яде почти само от нашата, друга не иска и аз готвя само здравословно почти, е има и дни, в които ядем пица или нещо пържено, но пък без това не може. Сладко давам, само ако е подсладено с плодова захар. Изключение прави сладоледа, на който Килиан е голям фен, просто не мога да не му дам...така сладко си го хапва... Но пък яде и много здравословна храна, пъпеши, праскови, кайсии, банани, ябълки, грозде и др.

Режимът ни е ставане към 7.00 - 7.30, закуска към 8.00, после заспива към 9.30 и спи един час. След това преди обедна закуска плод, към 12.30 обяд и към 13.30-14.00 часа следобедна дрямка до към 15.00-15.30. Вечер ляга към 20.00-20.30, но има и изключения, когато ляга към 21.00-21.30.

На клатещите се играчки съм казвала Килиан, много им се кефи.

Снимки още не съм гледала, но обещавам, че по-късно ще ги разгледам всичките!

Лек ден!

# 41
  • София
Честит рожден ден Люси! Много любов и щастие и дълъг живот с любимите хора!

# 42
Честит рожденден, Люси!Много  любов и здраве да има в живота ти!!!

Добро утрo и от нас.

Като чета,  явно със спането почти всички са като нас, ама с храненето не знам какво да го правя.На баща му  са пасирали храната до 3 годишнавъзраст....май и ние се очертаваме такива.Малко ме е яд,че една бисквита не може да си хапне без да му се гади от парчетата, а да му дам плод на парченца е изключено!
Сега сме в периода -  мама да му е пред очите винаги, иначе ревв...

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 13:18 от emoli

# 43
  • София
Люси, Честит Рожден Ден! Бъди все така лъчезарна, мила, обичана и щастлива с малката ти сладка дъщеричка! От сърце ти желая да сбъднеш всичките си мечти, да бъдеш успяла, удовлетворена, спокойна и сред всичко това едно много палаво и сладко братче на Тери! Heart Eyes

Аз пък днес имам имен ден...  Blush Понеже е Св. равноап. Княгиня Олга, владетелката, покръстила цяла Русия и обявена впоследсстсвие за светица. По този повод ви черпя със студена биричка Mr. Green:

Емоли, мила, Вели е същият лигльо  Confused, що се отнася за не-пасираните храни.  Това ми е най - голямото притеснение и на мен, как ще се отучваме. Досега не мога да пожъна особен успех, пасирам, макар и не чак толкова фино, ще се свикваме някак си. Но много пъти се е стигало до давене, завършващо с повръщане чак...  Sick Може би сама съм си виновна до известна степен, защото при първото му боледуване го разлигавих така, само и само да яде и да не му се гади от гърлото. И до ден днешен зверчето хитрее и си иска неговото. Но чак до 3 год... ти направо ме отчая.  Rolling Eyes Аз си мисля, че всяко нещо с времето си. Като му пробият кътници, ще свиква и що е то дъвчене и има ли почва у нас Mr. Green, няма къде да ходи. В ДГ няма кой да му пасира. Ще поостане гладен един ден и ще се научи.  Twisted Evil

Духи, МОЛЯ ТЕ, да споделиш как научи Дон Тони да стои без пампа... Дай някакъв примерен режим и техники за надхитряване на диванета...  Praynig Praynig Praynig А, иначе, морските ви снимки са страхотни, но синът ти ми е сред любимците отдавна, изключително красиво дете!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това е от нас, отиваме да усъвършенстваме пешеходстването  newsm68 и да се спасяваме по сенките, че отсега не се живее.  sweating

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 09:55 от ol4eto

# 44
Люси. честит рожден ден! Пожелавам ти 365х52х7х24х60х60х60 мигове на щастие!

Олче, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името!

Общи условия

Активация на акаунт