Лято, слънце и море, ще усети МАЙското дупе!

• 14 069
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден Люси -много обич да огрява дните ти   bouquet  bouquet
На Олчето да е живо и здраво името!

За храната Жули яде всякакви парчета,вчера изяде корите на филийката от вечерята,бисквити,солети ,пърж. картофи,малки парченца краставица,череши без костилка на 2 части...,но понякога от яденето вади разни парченца ,които я дразнят и дори пак да и ги пробутам ги вади с език  TiredНо гладна ли е никакви парчета  не и се опират май...
Вече казва мама ,тате,тати,бате-батко съвсем съзнателно..Като отиде до края на леглото ни или до края на стълбите и се спира,казва бум/че може да падне/ и се връща..Като е гладна почва да се сърди и да повтаря мам ам.ам......Носи и подава разни предмети,иска да си сменя обиците,носи крем да я мажа  hahaha ,като е гладна си слага даже коланите на стола сама ,само и само по-бързо да яде,като чуе някой да казва,че тръгва-излиза ..носи си обувките и шапката и тръгва към вратата,познава звука на заключване-алармата на моята кола и казва Мама  Laughing Има и още такива дреболии,на фона на Стефани не е нищо особено,но...

Хайде нова порция снимки
Аквапарка Троя към х-л Риксос Премиум
http://images18.snimka.bg/003374223-big.jpg
на жълтата пързалка трябва да се пускаш с 1 постелки с дръжки,легнал по корем,но нашите деца не разбрали хукнали по дупе..Три пъти спасителите ги връщат и на английски им казват,че така не може,те естествено нищо не разбрали и пак наново,обаче следващия път се мушка и скачат по дупе  ooooh! спасителя ,който чака долу като вижда и почва да свири неистово и да маха,тия двамата горе се опитват да ги спрат,но на милиметър не успяват и нашите заминават надолу... ooooh!Голям екшън стана,защото тая пързалка е направена така,че почти няма парапет и могат да изхвърчат от 7м на бетона...Слава богу благополучно стигнаха до долу,нооо спасителите изкараха голям уплах  hahaha

http://images18.snimka.bg/003374246-big.jpg
тия бяха много готини
http://images18.snimka.bg/003374248-big.jpg
аквапарка е Троя и си има всичко Троянски кон,крепости ,щитове,мечове и пр. атрибути са навсякъде и всичко е така направено...Много интересно..
http://images18.snimka.bg/003374273-big.jpg

Навсякъде през всеки басейн и покрай всяка атракция минава Реката на Приключенията,като си легнеш на ринга и тя те носи от пързалка на пързалка..Голяяяям кеф,може и по суша да минеш или по реката,минава под водопади и пр. .Има и басейн с изкуствени вълни..абе направили са го супер.. Grinning
http://images18.snimka.bg/003374249-big.jpg

http://images18.snimka.bg/003374250-big.jpg
http://images18.snimka.bg/003374251-big.jpg

Шезлонги има навсякъде и покрай басейните и в градината ,където е най-приятно има и хамаци..
http://images18.snimka.bg/003374275-big.jpg

Сега украси и риби от Галавечерята и от нашата,за съжаление ги няма снимките на невероятните ледени склуптури във всички цветове и форми..Много красиви,аранжирани много красиво,осветени специално..
http://images18.snimka.bg/003374278-big.jpg
http://images18.snimka.bg/003374279-big.jpg

http://images18.snimka.bg/003374280-big.jpg
http://images18.snimka.bg/003374307-big.jpg
снимах ги за 1 приятел-любител на рибата,ако не ви се гледа пропускайте...
Тръгвам за детската кухня и после ще пусна и последните снимки..

# 46
Честит Рожден ден, Люси - бъди много обичана, уважавана, ценена. Бъди винаги щастлива със семейството ти.
Олче, честит имен ден! И на теб ти пожелавам всичко най-най хубаво. Още един сладур или сладурана като Вели. Както и пръстен в най-близко бъдеще.

Сайта на La redoute е супер зарибяващ. Вчера до късно го разглеждах.

# 47
Здравейте.
Олче, Честит имен ден! Да си жива и здрава и много щастлива.
Честит рожден ден и на Галюшана и на Люси! Всичко най-хубаво и на двете.
Ние се готвим за море и затова не ми е оставало много време за форума.
По дискутираните теми: Мия става сутрин към 8, закусва към 8.30, излиза на разходка към 9 -9,30 до 11, после си играе, обядва към 12,30 и заспива към 13-13,30 до 16-16,30. Спи само веднъж на ден, но обикновено около 3 часа. Вечер вече ляга по-късно към 22 часа и спи до 8 сутринта, както вече казах. Ако някой път се събуди по-рано към 6,30 примерно, спи 1 час и преди обяд. Тя също е на кухня, но сега кухнята почива 2 месеца и аз й готвя, като разнообразявам и с готови месни пюрета. Храната от кухнята я яде намачкана, с по-едрите парчета в пюретата също се справя, но не яде никакви корички хляб, бисквити или плодове на парчета. Изобщо не ще да вземе нищо с пръсти и да го яде - педиатърката ни каза: " я, какво културно дете Grinning". Решила съм, че вече ще й позволявам да бърка в купичката -четох, че така се започва пътя към самостоятелното хранене.  Та това е от мен за днес.
Доскоро.

# 48
  • Плевен
Много ви благодаря за поздравите! Hug
Ето и да ви почерпя и разхладя:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ОЛЧЕ! С МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА СИ НОСИШ ИМЕТО!

# 49
 newsm67 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮСИ!
Пожелавам ти много здраве, любов и щастие. Да си все така усмихната, приветлива и лъчезарна !
   bouquet

Олче, честит имен ден!   bouquet

# 50
  • Варна
ЧЕССТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮСИ!!! МНОГО СЛЪНЧЕВИ МИГОВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И УСМИХНАТИ ЛИЦА ОКОЛО ТЕБ!!!   bouquet

ОЛЧЕ, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!!! НА ТЕБ МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ, РОМАНТИКА И МНОГО ОБИЧ ОТ ОКОЛНИТЕ!!!   bouquet

Днес вече не знам на кой свят се намирам... много работа, мрънчо е все недоволен, че и след работно време трябва да останем, а ще имам гости довечера  #Crazy

Пийнах и хапнах  Wink каквото са предложили Олчето и Люси, че даже не съм яла днеска.....

# 51
Здравейте,
Олче, честит имен ден. Честито и на рожденничките. Желая ви все хубави неща да ви се случват!
Аз храна давам всякаква. Основно от кухнята де. Но и от нашата си хапва, когато прояви интерес. И то диването яде всичко. Виж на плодовете се мръщи обаче. Онзи ден му поднесох диня - не ще. Пробвах пъпеш - пак не ще. Праскови, кайсии, малини - все плюе. ОБАЧЕ КАТО МУ ПОДНЕСОХ ВИШНА - цяла шепа изяде и окото му не мигна.  Laughing. Същото е и със сливите. Въобще кисел вкус се очертава. В синхрон с поведението му от няколко дни насам. Казвам ви неузнаваем е.  Жегите ли му влияят зле, зъбите ли му дават зор, комбинация от двете ли е не зная, но ми идва да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Баба му, жената как издържа, не знам. Добре че поне през нощта спи.
По въпроса за спането - спи и по двата начина: с един или с два съня през деня. В зависимост от това дали му е интересно или не, успяваме понякога да минем и с един сън. Но това се случва основно в събота и неделя, защото през останалото време го гледа баба му и при нея все заспива. А и нали от септември смятам да ходи на ясли - започвам да го подготвям за спане само по веднъж на ден.
По въпроса за памперсите - беше свикнал да използва гърне, но нещо напоследък сякаш му пари под гъзето като го сложа. Не ще и за секунди да седне. След като сложа, скача като ужилен. И като го оставя без памперс се скатава на определено место /скрито зад леглото/  изпишква си се и идва да ми се покаже с най-готината усмивка какво е направил. А после не разбирали, а... Държа да подчертая, че не съм се отрекла от памперсите, а топлото време ме кара да го свалям, защото не ми се струва комфортно. И от тази жега, целия е пъпчасал в областта на кръста. Иначе ако се научи - добре, ако не - живот и здраве след година ще се научи, няма начин. Споделям опит - на баткото памперса го махнахме, когато беше на 2,5г. Проблема е единствено финансов според мен.
И накрая да ви се оплача. Вчера оставям Калоян на едно съседче, което е на 12 години. Оставям го в количката и се качвам до вкъщи. Няма ме точно 2 минути. И тъкмо излизам в коридора и хващам асансьора и чувам писък на Калоян. Изтръпнах. Помислих си, че е паднал от количката. А то - онова дете го изкарало и решило да го разходи. И на нашия уж му се изплъзнала ръката и паднал /това са нейните обяснения/. Знам, че аз съм си виновна, но и онази маймунка, кой я кара да го вади детето. Естествено на малкия му няма нищо особено, с изключение на леко охлузване по ушенцето. Само дето много рева, та ни изплаши всичките.  И онази малката се изплаши, и баща и й се накара... И той сякаш мен укорява, че дъщеря му е проявила самоинициатива. Ама то станалото - станало. Така че, това ми е за урок - дете на дете - никога.  За реакцията на бабичките - клюкарки няма да ви говоря, щото сигурно сте наясно.
Хайде стига, че се улях.

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 08:39 от Gerssy

# 52
Честит рожден ден, Люси! Много здраве, любов, хармония в семейството и сбъднати мечти ти желая! Весел празник довечера, ако ще празнувате!
Олче, да ти е живо и здраво името, много късмет да ти носи. Благодаря ти за милите думи по наш адрес, разтопи ми душата  Hug !
Мимозка, чудесни снимки, наистина приказно място е това.
Много ми е трудно в момента да пиша, че хем щракам по копчетата, хем давам на Венци следобедното кремче. Днес настоя и Макси на Виф да го опита, миналия път беше Ивко на Ани  Laughing .
Страхотни снимки и на дон Тони от морето!

# 53
  • София
Честит рожден ден, Люси! Много късмет, здраве и успехи ти желая!   bouquet Hug

Олче, да ти е живо и здраво името!  bouquet Мерси за старанието ти за темата.

Мимоза, чакаме следващата партида снимки и обяснения. Simple Smile
Мами, да ви кажа, направо завидях на някои от вас за съня на малките. Румен заспива към 21.30 - 22.00 и се събужда сутринта към 7.30 - 8.00.
Закусва към 9 - 9.30 и излизаме на разходка, където доста често набива солети. Яде наобяд към 13.00 и ако не е спал на разходката (но най-много 40 мин.) спи и то максимум 2 часа (а вчера за цял ден спа само час и десет минути Shocked #Crazy и вечерта беше супер киселяк и трудно заспа). Та днес отново на обед, заради жегите ли, не знам, но спа малко, пак се изнерви надвечер и затова скорострелно го изкъпахме и май вече е заспал, кеф Simple Smile
Няма никакви проблеми с яденето на по-големи парчета, въобще не знам дали ги дъвче или направо ги гълта, като гледам с каква скорост яде солетите Embarassed
Иначе сладолед не яде, хареса му като опита веднъж, но не му давам. Зрънчо също.
Кво стана с Крейзи, що така не пише. Забрави ни май....
Иги, как е на работа, липсва ли ти майчинството?
Памперсите наистина са не малко перо в семейния бюджет, обаче на Румен дупето му се задържа на гърне точно за 2 секунди Rolling Eyes
Днес Румката се научи да отваря хладилника и в момента съм лепнала една лепенка, защото го гледам по едно време отворил вратата и си държи в ръчичката едно яйце, мина ми през ума да го снимам, ама реших да не рискувам, че не ми се чисти яйце после.
И аз да кажа, че много ми хареса годежния пръстен на Милена!

# 54
Честит рожден ден на Галюшана! Много здраве и късмет и пожелавам. (на патерици)   bouquet
Честит празник и на Люси! Да бъде винаги усмихната, безкрайно обичана и тати и Тери да и носят много радост. (чакаме скоро да ви видим на морето)

Честит имен ден и на Олчето! Да е винаги така мила, да продължава да прави все така хубави темичките ни, да е здрава, щастлива и дано скоро и нея я изненадат приятно ...

Да взема малко да се разпиша и аз, че се позагубих тия дни. Нещо обаче не бях във форма, а и естествено имах много работа. Оставила съм даже Сиси на баба й за няколко дни и бързам да наваксам. Вечер обаче с татито се мятаме на колелата и .... отиваме на морето. Ако е хубаво и не духа много плуваме (водата вечер е разкошна, чак не ми се излиза) и после на обратно.
Иначе Сиси става между 8-9 часа, хапваме АМ и после навън до обяд. Към 12,30-13 обядваме и после към 13,30 заспиваме до към 16,00 часа. Пак хапваме (ядем храната от кухнята) и пак навън до 20,30-21,00. Изкъпваме се и в леглото изпиваме едно шише АМ и при добър късмет заспиваме докато го пием. Ако не заспим обаче играем около половин-един час и чак тогава заспиваме.
А гърнето ни е голяма мъка. Sad Преди пишкаше и ак... вътре, сега като я сложа и почва да мрънка, да вика и се мъчи да стане. Как ще се научим въобще не знам. newsm78
Бъбълче, вие къде ще ходите на море? Ще се радвам да се видим, ако е някъде наоколо. Ние от Априлци взехме да ядем по-обща храна, такава каквато и ние хапваме. Аз и носих и пюрета, но предпочитах да и давам супичка, картофи, ориз и др. такива. Това е специален поздрав за Румката. Да го нацелуваш от нас със Сиси. Heart Eyes

Онази вечер излизахме семейно с мама Таня. Разказвах и за срещата и тя много съжаляваше, че не е успяла да дойде. Каза, че чака с нетърпение следващата и ще направи всичко възможно да дойдат. Ето малко и снимков материал.

А това са моите първи питки, които правих за прощъпулника на Сиси. (взех рецептите и оформлението от форума) Ако някои иска да знае съставките да ми пише на лични.

Дребка хвана четката за зъби, почуди се за елката, но не я взе. Аз бях много щастлива, тъй като още като се роди карах татко й да хвърлим пъпа в един зъболекарски кабинет (на една наша приятелка), за да стане зъболекар. Не че ми е мечтана професия, но си мисля, че зъболекар гладен няма да остане. Mr. Green
Хайде, че ще трябва да раздавам медали ГЕРОЙ. Но така е като не пише много време човек.
 Hug Heart Eyes от нас и прятна вечер на всички.

# 55
  • Велико Търново
Fy,ще я изям тази Сиси,ако ми падне Blushкак може да е толкова красива/пу-пу/,а Жасмина е станала много голяма и много хубава!Благородно ви завидях за разходките с колелетата и плуването вечер-много романтично CrazyИскам и аз,ама друг път!

Олче,да ти е живо и здраво името,а ти още много години да си го носиш със здраве и късмет!Целувки! Hug

# 56
  Честит Рожден Ден, Люси! Желая ти много здраве, успехи да си обичана и глезена жена!  bouquet  bouquet  bouquet

Олче, да ти е живо и здраво името! Нека двамата ти мъже много да те радват и слушат!  bouquet  bouquet  bouquet

# 57
Олче, честит имен ден! Много късмет да носи името ти!

Да ви питам имат ли си вашите дечица някакви ритуали с татковците? Нашият Килиан, като си дойде баща му от работа, веднага взима една книжка и започват да я гледат двамата и това всяка вечер. А сутрин баща му като отива на работа, плаче за него  Sad

Мимоз, страхотни снимки! Личи си, че сте си изкарали много весело!

Аз продължавам да гледам другите снимки!

# 58
  • Велико Търново
[
Да ви питам имат ли си вашите дечица някакви ритуали с татковците? Нашият Килиан, като си дойде баща му от работа, веднага взима една книжка и започват да я гледат двамата и това всяка вечер. А сутрин баща му като отива на работа, плаче за него  Sad

Имат ритуал като тръгне сутрин му казва "тао" и дава целувка,ако е будна дори и в събота и неделя ритуала се спазва,а като се връщаме вечер от разходка и той посегне да я гушне реве,та чак на истерия го докарва Mr. Green

# 59
  • София
Честит Рожден Ден на патерица  Галушана!
Честит Рожден Ден Люси!
[/color]
Честит Имен Ден Олче!
[/color]
Бъдете здрави,много щастливи и обичани!
Мимоз личи си,че сте изкарали една страхотна почивка,благородно ти завидях Embarassed,ние в близките години трудно ще си позволим нещо подобно.И на Пепсън завидях Embarassed,но благодарение на снимките ви поне мислено се пренасям на тези красиви и непознати за мен места.
Сисето и Жасмина много пораснали.И  какви сладки опашлета си имат Grinning
Сиска,"другия път" като тръгнеш за нощното къпане и каране на колело,да ме вземеш и мен WinkВече с нетърпение чакам края на август,та да се топна в морето.То така все едно чакам края на лятото,но по-рано неможеше.

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 22:33 от imar

Общи условия

Активация на акаунт