Лято, слънце и море, ще усети МАЙското дупе!

• 14 069
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
[
Сиска,"другия път" като тръгнеш за нощното къпане и каране на колело,да ме вземеш и мен Wink.

Имарче,всяка вечер ще те вземам,бееееееее Mr. Green

# 61
  • София

Имат ритуал като тръгне сутрин му казва "тао" и дава целувка,ако е будна дори и в събота и неделя ритуала се спазва,а като се връщаме вечер от разходка и той посегне да я гушне реве,та чак на истерия го докарва Mr. Green
Сиска,тя Божа май намеци му прави на Чемширов да си намери  допълнителна работа и за вечерта а ?
А ако ме вземаш и всяка вечер, голям мохабет ще си правим с теб,пък току виж вредя и синчето с болярска щерка.Тя  тъщата  се пише люта македонка,но ние не се плашим Wink

# 62
  • Велико Търново
Имарче,той си има допълнителна работа-има акции в няколка пъба и3-4 ресторанта Mr. Green
Вземаме ви веднага с хубавия Иван Heart Eyesвие само елате!

# 63
  • София
Сисе като дойда,ще сменим Чемширов в акциите,а те с нашия татко ще си гледат децата.Той Чемширов е оправен,ама нашия хич не иска да отсъства ако някъде има заформена акция на маса,ама ще го придумаме.

# 64
Фи-много са хубави и двете госпожици добре,че си ти ,че да видим Жасмина  Crossing Arms Порастнала и как прилича на Таня...
Духи-пухи много хубаво ви е било на морето..Дай подробно описание на рецептата за махане на памперс..
Кабранска къде се изгуби и се прави ,че не е прочела това за дупето??!!
Змейко ако съм пропуснала-много е хубав и нежен пръстена!

# 65
Днес направихме прощапулника. Ивко хвана книгата - учен ще става човека. За малко пипна и диска,но се отказа от него и пак на книгата се залепи и докато не я "изчете" не я остави.

За ритуали с татито не се сещам да имат. Дидо като се прибере го хваща и яко го мачка и подмята и то милото се чуди де да се спасява.  Joy

Звездолина, това с кремчето не го разбрах много. От екрана л си хапнахме крем!?  newsm78 То че сме си ящни - ящни сме и си просим даже. Гладни няма да останем, че сега се притесних да не сме ви изяли крема, без да разберем!  Joy hahaha Joy

# 66
Здравейте момичета!
Аз пак изоставам с писането.
Първо да похваля авторката за прекрасно оформената тема.

Змейче, много ти е хубав пръстена. Личи си, че твоят любим има вкус, но явно и ти си  заслужила това бижу. Да си го носиш със здраве и нека ти донесе само щастие и късмет.

Ани, браво на твоето съкровище, Добре се е насочило детето. Моята баба едно време все ми повтаряше тази част от стихче "с книга да се уча, в живота да сполуча".

Момичета, гледам ваши снимки от море, Турция и т.н и си мечтая за почивка, Само, че още не сме се насочили къде точно ще почиваме. Като чета из другите теми за строежите по морето и ми става неприятно. А и като гледам все повече хората се насочват към почивка в Турция. Аз лично нямам нищо против, ама на моят съпруг нещо не му се нрави идеята, пък и бебето ще е с нас. Ако някой е особено доволен от някои хотел на морето, ще съм му благодарна, ако сподели. И още нещо - гледам, че се организира морска среща - ние може ли да се включим?

# 67
  • София
Здравейте и от нас. Нямам търпение да дойде другата седмица, да заминем на морето, че само като чета и ми се приисква повече. Напоследък нашият тати все отсъства и му казах, че на морето децата са негови, аз само ще си почивам, не че той има нещо против.
Като прочетох за пъпчето на Сиска та се присетих да ви разкажа какво става с нашият пъп.
Дадох го на брат ми и те сега като ходиха с майка ми и приятелката му в Париж, го оставили при Сорбоната. Първо го закачили между два камъка на фасадата, ама им се сторило ниско, та брат ми повдигнал приятелката си и тя го пъхнала още по нависоко, да не го свали някой. Има и снимки, ако ги изнамеря ще ви ги покажа. Брат ми каза, че хората са ги гледали доста учудено, при тези изпълнения.

# 68
Анна това е страхотно за сорбоната и аз се ослушвам някой да го занесе нашия в Париж,че ми е мечта..Що не каза ,че брат ти ще ходи да дадем и нашия  Grinning Щерките ще учат там ,а ние ще ходим на разходка всеки месец да видим как са  Laughing
Ани браво на Ивко,умно дете си е !
Кроко какво ви пречи с бебето да отидете в Турция?Там има много повече условия за бебета и деца.Хората бяха с по 2-3 деца,бебенца всякакви възрасти..Има всичко,стаи за игра с играчки,столчета за хранене безброй,занимания за дечицата,детегледачки ,басейн за най-малките бебета ,който е 15-20 см дълбок и е направен под една светла шатра така,че цял ден да кисне бебето там няма да изгори  Peace

# 69
Привет и от мен!

Първо да честитя /на патерици/ рожденните дни на Галюшана и Люси и именния ден на Олчето! Момичета, желая ви много любов и щастливи мигове с малките съкровища и половинките ви!

Мимозка, разгледах всички снимки от почивката ви. Страхотни са, а в съчетание с разказа ти направо успях да се потопя в приказната атмосфера.

Миленка, честито за пръстена. Много стилен изглежда на снимките. Като прочетох как ти е предложил вашия тати се сетих как ми предложи Динко и ми стана едно такова мило, чак ми се просълзиха очите. Много дълги години семеен живот ви пожелавам!

Браво на Ивко /на Ани/ и Сиска на /на Fy/! Много добре са се ориентирали децата.  Wink

За ритуалите с тати - откакто Гоги ходи Динко нарочно звъни на вратата, а не си отключва сам. Малкия направо се побърква от щастие като чуе звънеца. Задължително е преди мен на входната врата и крещи от радост. Хвърля се на врата на баща си и почва да го целува. След това го води в стаята си и започва да му подава различни играчки да си играят. Киселът задължително му го дава баща му, иначе отказва да го яде. Абе, въобще вкъщи цари мъжка солидарност.

Ние снощи изкарахме голям екшън. От няколко дни Гоги се научи да бяга и това му е основният начин за придвижване. И снощи както търчеше у бабини си се спъна и така силно си удари главата в плочките, че направо ми причерня като чух удара. Като го погледнах видях, че челото му е вдлъбнато там, където се е ударил. Така се изплаших. Намазахме го с олио и хукнахме към спешното. Иначе, освен че си поплака и се изплаши, нямаше нищо притеснително в поведението на детенце. Но отока си растеше, а в средата оставаше вдлъбнато. Правиха му снимка и се оказа, че няма нищо, просто защото още са им еластични костите се е получило така, но аз щях да се побъркам от притеснение. Гледката беше ужасяваща. Дадох му и Арника и сега му няма нищо, пък и отока значително е спаднал, а от вдлъбнатото няма и следа, даже е още по-див от вчера. Преди малко си напъхал крачето в кошчето за боклук от кухнято и така го тътри из цялата къща. Добре, че вътре нямаше отпадъци. Абе, само глупости мисли малката му главица, а моята вече ще побелее нацяло.

Ние както си бяхме с четири зъбчета /горните и долните предни резци/, незнайно кога сме се сдобили с долен кътник.  Rolling Eyes И то разбрах случайно докато му миех устичката от пастата за зъби - бръкнах по-навътре и той ме захапа, иначе можеше и да не разбера.

За гърнето - вече съм се отчаяла. Доскоро поне голямата работа си вършехме вътре, а сега все едно ток съм му пуснала на гърнето. Не ще и не ще да стои. Бяхме намалили бройката на памперсите, а от две седмици насам ползваме толкова, колкото и като се роди. Направо не зная кога ще свиква.  newsm78

Ох, поста ми пак стана много дълъг, но ме извинете...  Embarassed

Поздрави на всички мами и сладки дечица!

# 70
Оооо, Лони голямо премеждие сте имали. Добре, че всичко се е разминало и не е имало големи последствия (като изключим отока и уплахата).
Забравих да пиша на Мимозка, че много ми хареса разказа за почивката, а снимките още повече. Така ме запали за почивка в Турция, че сега не спирам да мрънкам на мъжо да ни води на есен там. (така и така за сега останахме само с пътуването до Априлци)
Браво на Ивко, за книгата! Да стане много учен мъж и да успее в живота.  Heart Eyes
А идеята на Анна за Сорбоната е супер. Ние всъщност нашето пъпче още го пазим, понеже не можем да се разберем с татито къде да го хвърлим. (надявам се все пак някои ден да вземем решение)
Цитат
Fy,ще я изям тази Сиси,ако ми падне как може да е толкова красива/пу-пу/
Сиска, те май всички Сиски (или поне тези които аз познавам) са такива хубави и много усмихнати. Wink
Ритуали с татито нямаме, но по цял ден обикаляме из стаите и го търсим или си говорим наужким с него по телефона. Всяка втора дума ни е "тати, тати, тати". Други хора за моята щерка освен нейния татко не съществуват. Simple Smile

# 71
  • Варна
Отворихте тема за татковците.... и децата....
Макси като стане сутрин и се облечем и измием,  и трябва да се провери какво прави тати разбира се...... През деня взима телефона, слага го на ухото си и почва "Тати, тати, тати...". Като чуе вечер, че се отключва вратата и търчи да види тати ли е... А като се сети за него преди да си е дошал, мале леле - рев, сълзи, стои на входната врата и повтаря тати.. и слизаме пред кооперацията да го чакаме, че иначе не спира да плаче. Напоследък е голям кеф да се къпе заедно с тати, и като чуе за баня с него, отива на вратата на банята и казва "д-да" /тоест вода/ и се радва, чак пищи от кеф. Та май нямаме някакви ритуали, но има особена форма на привързаност към него. За важните неща търси мен, а за игра и кеф - тати.

Мимозка, Люба не ти отговаря сигурно заради ремонта, може би въобще не сварва да чете и пише, като знам каква галимация е да си разхвърляш къщата и децата да са там.

# 72
  • София
Всяка втора дума ни е "тати, тати, тати". Други хора за моята щерка освен нейния татко не съществуват. Simple Smile

Защото още не са се видяли наживо с Румката Laughing А нашата почивка ще е от 4.08. в един комплекс над Св. Влас и през Бургас сигурно няма да минаваме, но ако се отвори някаква възможност, непременно ще ви се обадим. FY, ако искаш ми дай GSM на лични. А и ще взимаме свеки с нас уж да можем да оставяме Румен при нея и да излизаме, та дори аз това го предложих, защото се повлиях една приятелка като ми каза, че си взели бабата с тях на морето да гледа децата... Дано не съжалявам де newsm78
Лони, добре че Гоги се е оправил вече, ама си представям паниката каква е била...
На Румчо пъпа още не сме го хвърлили и ние.

# 73
Здравейте, МАЙчета Simple Smile
Най-накрая и аз намерих време да се разпиша.... Дребосъкът спи и аз, естествено, веднага съм пред компа  Mr. Green

Ние нямаме никакви ритуали с нашия татко, освен неистовото пищене като го види, че се връща от работа...
Иначе режимът ни е: Става към 8 ч., закусва или попара или сандвич с кашкавал или нещо друго..., излизаме на разходка до 12ч, обядва и към 12:30 го слагам да спи до към 15 ч. След това излизаме пак навън, хапва към 16 ч., къпането е задължително в 19:30, вечеря АМ и в 20:15 вече е заспал...
Той много отдавна спи по веднъж на ден, но откакто го прибирам вече да си спи вкъщи, спи повече...
Лони, добре че на Гоги нищо сериозно му няма! Не искам и да си представям какъв ужас си изживяла!!!
Ивко явно ще бъде много любознателен  Hug

При нас, иначе, нищо ново и интересно. Бутаме по цял ден нещо за да ходим, но ни е шубе да се пуснем... Май ще бъдем последните проходили!
Толкова бързо започнаха да ми се нижат дните, че нито знам кой ден сме, коя дата сме... въобще ежедневието така ме е завъртяло, че време за нищо не ми стига и все не смогвам с мателиала!

Лек ден ви желая и много положителни емоции   bouquet

# 74
  • София
Здравейте, ние най-после се отървахме от гадния вирус, дето го лепнахме двамата с Косьо. Аз давам по малко откат още, но важното е, че той е добре. Покрай жегите ли, покрай боледуването ли моето дете взе да спи по 3 ч. на обед и направо ме хвърли в размисъл  Shocked то аз и не вярвам така да продължи, де тоя късмет, обаче му се наслаждавам докато трае  Laughing ама виж хапването сме го свели доооо... минимум. То за мене добре, че в събота сме на сватба, ще успея да се побера в някоя рокля, ама Косьо малко ме притеснява така...

Така! Сега по памет ще карам:

МИленка,  smile3501 на Юлиян за пръстена, да ти носи много щастие!

ЧЕСТИТО на рожденничките и именничката! Много късмет и любов и на трите!  newsm51

ЧЕСТИТО кръщене на Бетинка, да расте здрава и добра и все така красива! newsm51

ЧЕСТИТО и на проходилите мъници!

А н и, аз мислех, че освен майка ми /която е родена и израстнала на морето/, няма други, дето не обичат да ходят там, а твоят Дидо втори номер! Чудни хора  Thinking

. И още нещо - гледам, че се организира морска среща - ние може ли да се включим?

Кроко, иска ли питане! Много ще се радвам да се запознаем!

По повод на срещата и понеже активността в другата тема позамря -
1. като гледам липсата на други оферти и имайки предвид, че има около месец и половина до септември, отиваме при Иночка в Алегра, нали?
2. има ли ентусиастки да помогнат с разпращането на ЛС с инфо за срещата на всички от списъка ни? Ако има - моля пишете в другата тема, да се организираме, че ние заминаваме в събота и не знам кога ще мога да пиша пак.

Лелеее, Лони, каква случка преживял Гоги и най-вече ти! Ужас!

Момичета, някой знае ли как са Цветето и Пипийв? Нали планираха операция за лятото? Дано всичко се оправи за милата душица!  Praynig

Искам да ви питам какви памперси ще ми препоръчате за плажа?

И още нещо - забелязвам напоследък, че докато спи, Константин неволно потрепва или с цялото тяло или само с краче/ръчичка. При вас случва ли се? Аз взех да се чудя дали не е повод за притеснение?

Ами това е от мен засега, отивам да събирам багаж, че ако не днес, ще трябва пак по нощите да се действа. След сватбата се надявам и нас да ни огрее за морето, ама не е сигурно  Confused при всички случки от петък сме в ОТПУСКААААААААААААААААААААА!

Ауу, щях да забравя да се похваля, че сме вече подстригани:
http://violetovgeneral.multiply.com/photos/photo/13/4

Общи условия

Активация на акаунт