Лято, слънце и море, ще усети МАЙското дупе!

• 14 069
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Чак сега забелязах, че е_върбанова има рожден ден. Да е жива и здрава и много щастлива с малкото си съкровище! Честито и на всички, които празнуваха тези дни, а пропуснах да ги поздравя!

# 76
  • Varna
Сватя, благодаря. После ще кача и снимки  ако не ме довърши някой турист.. Бетинка се държа както винаги превъзходно. Без рев сълзи- само любопитни усмивки.
 За срещата ще пиша и вдругата тема , но няма да искаме капаро- само нещо орентировачно като бройка. За вмомента разполагам с 100 стаи.

# 77
  • София
привет по никое време,

сутринта в 10 бяхме на р.д. на наше приятелче в барбароните в бели брези, много сладко клубче Simple Smile

на бебоците много има хареса. на миа също, след като разузна 5,6 мин. се впусна да пълзи, актери и прочие Simple Smile
държа се геройски без да гъкне, дори че й се спеше, та чак в таксито заспа.

ето ни:

тук харесахме пързалката: http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1060809.jpg

ето го и сладкия рожденик:
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1060793.jpg

тук се пробва на прозореца колко е здрав  Crazy
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1060755.jpg

честито на е.върбанова, бъди здрава и весела с детенцето си!   bouquet

забравих някого, но ме прощавайте... много емоции днес и се уморих  Blush

# 78
  • Varna
Честит рожден ден на  е.върбанова, много щастливи мигове.
ето ни  снимчици от  кръщенето

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 23:00 от Inochka

# 79
А н и, аз мислех, че освен майка ми /която е родена и израстнала на морето/, няма други, дето не обичат да ходят там, а твоят Дидо втори номер! Чудни хора  Thinking

Да беее! Какъв такъв човек, хич не му се ходи. аз за море умирам. Само заради мен се жертва и днес набързо направи резервация в един хотел в Обзор и ще отидем само двамата за събота и неделя. Никога не съм оставяла Ивко на баба му с преспиване, но сега ще опитаме.

А на прощъпулника си мислех че Иво ще хване ключовете че им е голям фен, но определено книжките си го влекат. Всеки ден по няколко пъти препрочитаме наличните. Ако се скарат с дете за играчка,нищо друго не може да го разсее както ако му бутна книжка в ръцете. И все иска да го изпитвам, да познава измежду три животни,кое го карам да посочи.

Руми,Косьо голям сладур с тази прическа. да му е честита. И Бетинка много сладка в тази бяла рокля. На Гоги бързо да му минава главичката. Страшна случка!  Sad

Еварбанова, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Дано ни четеш, че отдавна не си се разписвала тук!

# 80
  • София
Ех, тая Бетинка, направо е прекрасна! Ама нали си ни е слабост на цялата фамилия  Heart Eyes

# 81
Честито на Рожденничките на патерици Люсил, Е. Върбанова, Галюшина. Бъдете много здрави и усмихнати!
 И аз надушвам моренцето вече и нямам търпение. Страхотни снимчици разгледах и се размечтах, за сватби, за почивки в екзотични страни... married  grinning039 Пожелавам и на всички, които им предстои почивка, да си изкарат страхотно!

# 82
Добро утро от мен!
То вече е ден, че от 6.00 часа съм на крак, но едва сега смогвам да седна на компютъра.
За щастие при нас няма никакви лоши последствия след злополучното падане, освен, че както казва татко му "го избива на още по-голяма лудост". Вчера моето диване реши направо да играе рок-енд-рол по нервите ми и опита да се пребие поне 3 хиляди пъти. Накрая нервите ми не издържаха, натиках го в количката и го вързах с абсолютно всички закопчалки и го оставих да се сърди. Всеки ден измисля нови и нови глупости, от които да ми настръхне косата.  Вчера преди разходката, докато аз се оправям, той влязъл в мократа баня, взел си столчето, домъкнал го до кухнята и от масата взел едно пакетче солети. Пръснал го из цялата стая и коридора и хубаво ги натрошил, та без време се наложи да пускам прахосмукачка. Но не ми тежи чистенето, а това че е влязъл бос в банята, ако се хлъзне каква беля ще стане, не ми се мисли... Изправя ми се косата! А ако пък се обърне столчето... Май ще сме от редовните посетители в спешното. Няма озъптане ... А иначе е един такъв тихичък, не е капризен, не се сърди, а поразиите ги прави тихомълком. Но както казваше едно време мама - всичко на този свят се връща. Аз съм била страшно дива като малка.

Ани, щях да забравя да те поздравя за това, че подкрепяш приятелката си и има все още хора като тебе. Много е неприятно това, което и се случва, но пък браво на нея, че е решила да оправи живота си и този на детето си. А в такива случаи човек има най-много нужда от подкрепа и приятелско рамо. Пожелавам и скорошно разрешаване на проблемите и сили да продължи на чисто живота си с детенце.  Hug А на вас - да си изкарате незабравимо на Обзор! За Ивко не се коси, децата имат нужда да остават по малко и с бабите си. И аз не го бях оставяла с преспиване до скоро, но когато започнах да го оставям се оказа, че и той има нужда от разнообразие и от време прекарано с баба и дядо, а аз направо "живнах".

Бетинка е голям сладур на снимките. И една такава фина, нежна... Направо да я схруска човек.  Wink

Честита прическа на Косьо - направо вече си е голям мъж.  Simple Smile

Честит рожден ден /на патерици/ на Е. Върбанова!

На всички желая весел и щур ден!  Crazy

# 83
Ехо здравейте мами!!!
Благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден. Ние се завърнахме вчера от провинцията и смея да кажа че си прекарахме много добре и не ни се връщаше ама нямаше как майка замина днес на планинска екскурзия а там сама няма как да стоя. Мариса се надивя на воля по цял ден ходише боса и без памперс по този повод я слагах на всеки час на гърне но имахме само едно попадение много е трудно да я задържиш седнала там. И за сега се отказвам от това начинание ако успеят да я научат в яслата добре ако не когато му дойде времето. Докаго си почивах блаженно и честно да ви кажа се наслаждавах пълноценно на времето прекарано с детето си (защото си мислех че се връщам на работа) се обади шефа и каза да не бързам че плановате са се променили и аз мога да си остана майчинство. Е това ме изненада много, но какво пък едва ли има нещо по хубаво от това да си гледам мъничето. Стана ми малко тъпо защото се бях настройла но и се зарадвах все пак цял живот само работа ме чака сегами е паднало да си седя в къщи. Но въпреки това смятам да я дам на ясла ако я вземат де през септември и ще я наблюдавам как й се отразява това ако върви добре ще се върна ако не не.
Много благодаря на Мимоза за страхотния разказ и снимки от почивката им. Вълшебно изглежда!!!
Аз по късно ще кача снимки. Завиждам благородно на всички които заминават на море и чакам с нетърпение снимки и разкази как се отразява на мъничите голямата вода.

# 84
  • София
Мами от София,утре ще се виждаме ли в Борисовата градина.Някои от вас изявиха желание,но за час нищо не се разбрахме.За 11 часа удобно ли е или е късно,ако искате за 10 да се уговорим.И най-важното,къде ще се чакаме?
 Галюшана,добре че ще можеш да се наслаждаваш още на майчинството.Благородно ти завиждам,радвай се на всеки миг и не бързай да се връщаш,ако не се налага.
Лони,знам как се чувстваш.Аз вече толкова съм изплашена от паданията на Иван,че вече ме е страх да го пускам да ходи.А той милия изобщо не иска да седи в количката и как плаче само.Онази вечер падна по гръб и си чукна главата отзад,а снощи се залепи по корем като гербова марка на асфалта.Вече имам стрес от неговите падания.Хем ми липсва малкото бебче,хем искам по-бързо да порасне.

# 85
  • София
Имарче и аз щях същото да питам. На мен 11 часа ми е ок. Но не ми е познат много, много парка, затова хайде да е на по лесно и достъпно място.  Ако може обяснението с картинки  Embarassed

# 86
Допада ми идеята за разходка в Борисовата градина и в 10 и в 11 ми е удобно така че се разберете и аз ще говоря с татито да ни докара.
Ето и снимки от седмицата ни извън София -

Да споделя и по разискваните теми - от както е на кухня спи през деня само веднъж и то 2-3 часа от 12-13 и това е вечер ляга 21-22 различно зависи колко сме я уморили с търчане из къщата, иначе с яденето сме на приливи и отливи ту яде ту не яде вече не се ядосвам и го карам по спокойно но забелязах че яде изберателно така че не я насилвам. Яде с голям кеф царевица дай й кучана и...имам спокойствие. И не яде предимно червени плодове и зеленчуци (малко ми е странно това но я забелязах че е така). Характерчета какво да се прави.

Ето и две клипчета тук се опитва да яде сама кисело мляко - http://galiushana.multiply.com/video/item/38
а тук царевица - http://galiushana.multiply.com/video/item/39

А това е на инат не иска да  дойде сама и това е - http://galiushana.multiply.com/video/item/40

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 14:20 от galiushana

# 87
  • София
Значи за час си избираме 11.00,а понеже и на мен ми е непозната Борисовата,за място мога да предложа или до картинг пистата,от страната на Драган Цанков или в началото на централната алея покрай Цариградско шосе от страната на Орлов мост.Ако имате  идея  за по-подходящо място за среща  пишете.

# 88
  • София
От към орлов мост ми се струва най - удачно, че с разкопките от другата страна е малко трудно, струва ми се. Хайде ще се видим утре  Hug

# 89
  • Плевен
Завидях ви софийски МАЙки! Срещичка , а.... и ние искаме..., ама няма...поне засега.
Ха здравейте!
Добре дошли на Галюшана и Мариска, радвам се, че сте си изкарали добре. Тери също се опитва да се храни сама с лъжица, но и много често бута лъжицата (или други неща за хранене Grinning) в моята уста...
Мимозке, продължавай в същия дух със снимките, направо си умирам от кеф да ги гледам, а и да ти чета разказите за почивката ви.
Лони, наистина е голям бандит тоз красавец Гоги, дано не ви се налага да посещавате спешния център.
Косьо е много сладък с новата прическа  Hug
При нас нищо кой знае колко ново, Тери все повече и по-често се пуска да ходи самичка - ето и доказателствен материал, с поздрав накрая  Mr. Green http://lussymar.multiply.com/video/item/13

Коментирате съня и храненето. Благородно ви завиждам за спящите деца. От известно време Тери спи като възрастен човек т.е. много малко според мен. Вечер заспива към 22,45-23ч. и сутрин (напоследък) се буди в 7,15 -7,45ч. През деня спи само един път на обяд. До преди седмица спеше 2-3 часа, но ме изненада последните дни със сън от 1 и 1/2 час. Надявам се да е някакъв период, а и кътници излизат, та може да е от това.
От около месец давам на Тери храна от кухнята. Отначало й беше нова като вкус, но постепенно свикна и сега си я хапва с удоволствие. Проявява голям интерес към нашата храна и аз не й отказвам. От вчера хапва пъпеш и й се услажда. Мисля, че няма проблем с големите частици храна - дъвче си и рядко й се гади от някоя голяма частица, само ако е нещо по-сухо.
Ритуали с татко си все още нямат, но и това ще сътворят някой ден.

Ето и малко нови снимчици на който му се гледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152766
Весел уикенд ви желая и ако ми остане някоя свободна минутка, пак ще се разпиша...обещавам. Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 16:08 от Люсил

Общи условия

Активация на акаунт