Споделете 14

• 24 025
  • 937
  •   1
Отговори
# 60
Прилича, но измерението е различно, участниците също, т.е. и темата е различна  Grinning

# 61
Майка ми има РД в петък (13ти) и се чудя много какво да й подаря...На всеки празник изпадам в подобно затруднение. Обича по-изчанчените бижута, ама вече съм я затрупала с такива неща...Цветя в саксии също много обича, но  и от това имаме много вкъщи...
Ох, много съм затруднена и безидейна днес Tired

# 62
  • При хората, които обичам
Иска ми се да мога да кажа какво чувствам по темата за работодателката и бременната и служителка. Твърде е лично чувството, за да го излея там. Хм, странно се чувстваш с прекратен договор след спонтанен аборт.

# 63
  • София
 Споделям в събота съм на сватба.
 Трябва да меся питите, просто не можах да откажа ooooh! .             Булката е...леко проклетичка, та току виж нищо не стане.

Мъжът ми ме подкокоросва да поръчаме готова, но пусто си личат и няма да мине номера.

# 64
  • в Низината
Споделям ви....няколко неща...
От събота детето е с гнойна ангина! Като вдигна една температура 39.5 и направо ми изкара акъла! Добре, че започна да се пооправя...

Сега да ви споделя колко съм вбесена от частната бърза помощ 6-150. Звъня им в неделя по обяд, защото Дани е с 39 градуса и ги моля да дойдат да го прегледат/ педиатърката му беше на море и не го беше прегледал лекар/. Онази г-жа отсреща ми казва да им го закарам там, не била "пукнала зимата", нищо му нямало. Обясних й, че в момента нямаме кола, а тя настоява. Казах й, че ако проблемът са  парите, ще си платим, а тя ми затвори телефона!!! #Cussing out Разплаках се от яд и от притеснение, и от безсилие...
Как е възможно се питам?!

# 65
Калин@, знаех си, че имаш магически способности. Ти заключи старата тема, нали?
стига бе, да не е модератор под прикритие???? а аз да не знам...

# 66
  • При хората, които обичам
boomerang, много хубава лентичка имаш. Скоро ли я сложи? Не съм я виждала Blush

# 67
Булката е...леко проклетичка, та току виж нищо не стане.
Ми що не кажете на завалията, да не се минава...
Вие сте седнали за пити и погачи да мислите. Ей,
човешки живот се съсипва, вие хлебопекарствате.

Споделям, че в петък съм канена на лов. Чета ви и
си мисля да не обличам бяло. Щото е и петък, 13.
Да не се налага в събота да пускам тема в Д и С.

# 68
  • София
Булката е...леко проклетичка, та току виж нищо не стане.
Ми що не кажете на завалията, да не се минава...
Вие сте седнали за пити и погачи да мислите. Ей,
човешки живот се съсипва, вие хлебопекарствате.

Трудна работа - аз ще си говоря на български, той на френски Laughing
Това на майтап - харесват си се хората, да си се вземат, пък че на мен ми се вижда чепат характера е друга работа. Разни хора...

# 69
О, женихът е французин! Тогава не трябва
да ти пука, че булката е проклетичка. Ако
не му изнася, ще си спретне една революцийка.
Все ще има решение на въпроса. Не ги мисля вече.

# 70
Предлагам да омесиш там, каквото ще месиш, но да поръчаш и една готова пита - за всеки случай.

# 71
  • София
Предлагам да омесиш там, каквото ще месиш, но да поръчаш и една готова пита - за всеки случай.

Точно така го реших  Wink

Споделям -  опитвам се да уча щерката да бъде търпелива, а аз вече нямам търпение да видя морето Embarassed Ми то на мен прилича детето явно Laughing ,мъжът ми не може да разбере тези наши трепети.

# 72
Споделям -  опитвам се да уча щерката да бъде търпелива, а аз вече нямам търпение да видя морето Embarassed Ми то на мен прилича детето явно Laughing ,мъжът ми не може да разбере тези наши трепети.

Споделям, че чак днес разбрах, че Етиа все още не си е изяла детето.
Цяло е!  Grinning Даже мечтае за море!

# 73
Ужас, не успях с цитата!

# 74
ужасих се, че за три часа сте изписали 4 страници. А аз строя на детето хангар за самолетчето.

Общи условия

Активация на акаунт