Споделете 14

• 23 203
  • 937
  •   1
Отговори
# 750
  • България-Швейцария
Мърморанке, чакай бре, излязоха ли всички резултати вече?
Не трябва да се отказва, братовчедка ми кандидатства 'амнайсет години, докато я приемат, някои от колегите й от курса също, междувременно завършиха и по нещо друго, една девойка НАТФИЗ, друго момче за зъботехник се изучи Laughing
Друг е въпросът, че от 10 човека курс само един прави изложби (въпросният зъботехник), защото може сам да си ги финансира Confused, другите се спасяват с нещо странично, докато изпадне поръчка...

# 751
  • UK
Излязоха, шанса да влезе е 0.01%, освен ако на някого не му се намират пистолет и достатъчно свободно време да отиде и да избие десетина души, за по сигурно.

# 752
Споделям,че спах до 11 ч. и главата ми се върти.То бива,бива сън,ама то........... #Crazy #Crazy #Crazy

# 753
Да се оплача- дъщеря ми в края на седмицата завършва първа група в градината.До сега е изключение да не реве сутрин.Едната госпожа излезе в отпуск преди три седмици, а от днес и другата също.
Успях да избягам , преди детето да се е разпищяло от непознатата госпожа, и да се впие в мен.Утре как ще я оставя нямам представа.
Защо си взимат отпуска, като градината няма да работи от 23.07. до 03.09.?
И на мен ми се реве.

# 754
Споделям, че преди малко от Мароко пристигна незаменим дар за Жамила, от бабата на мъжа ми. Close Изпратила ни е една дузина забрадки, ако случайно решим да останем тук и когато дойдело време дъщеря ми да се забради, в случай, че бабата не е жива - да има какво да й сложим. Sick Избирала ги не знам си колко време и от не знам къде си. ooooh! Били супер скъпи като качество на изработката и материята. Tired
Добре, че свеки е цивилизован човек и още вчера ме предупреди, че ще получим, нещо, дето ще ми вдигне кръвното. bowuu Не могли да я удържат бабата да не ги прати. Whistling Знаех си, че са забрадки. Tired

# 755
Хи, Миглена, ще има с какво да си играе детето  Grinning

# 756
  • При хората, които обичам
Не е задължително да ги носи. Но пък ще са спомен от баба и. След като няма да имаш проблеми от това, че няма да я забрадиш, приеми го откъм сантименталната страна...

# 757
  • Варна
Миглена, дерзай! Знаеш ли аз едно време как си играех с шалчетата на мама? Бяха едни такива ефирниииии, мноо готски. Правех си от тях дълга коса и се размятквах из къщи. И едни ефирни плажни рокли си правех. Ехееее. Запази забрадките, ще видиш каква игра ще падне с тях, като поотрасне мъничката ти.  Grinning

# 758
Не е задължително да ги носи. Но пък ще са спомен от баба и. След като няма да имаш проблеми от това, че няма да я забрадиш, приеми го откъм сантименталната страна...

Де ВАня, проблеми ще имам и още как. Единствените хора, които ме разбират са мъжът ми и свекърва ми. Те са и най-важните, де. Тежат ми по-скоро вечните упреци и натяквания. Tired Ей затова си дойдох в България на спокойствие. Тръпки ме побиват като се присетя, че скоро може би ще си ходим. ooooh!

Саня, разсмя ме и някакси си те представих! Heart Eyes Hug

Анджелина,   bouquet!

# 759
  • При хората, които обичам
Е, да, това е проблем. Аз разбрах, че по принцип нямаш проблеми с разликата в религиите. Хм, трудно ще е...

# 760
Споделям,че си купих тест за бременност.

# 761

да стискаме ли палци за две чертички?

# 762

Споделям, че мина около една година, откак надникнах в БГ-Мамма
през прозорчето "Деца с увреждания и хронични заболявания".
От тогава до днес починалите форумски дечица и бебета са толкова,
че стигат за поменик за упокойна молитва.
Тая сутрин угасна бебето Вяра, на мама Мейз в дом за медико-социални грижи,
пада се след Дари. Винаги боли, и никой път по-малко от предишния.

# 763

да стискаме ли палци за две чертички?
Иска ми се,но сме в доста труден период.
А и преди около две седмици изпих доста лекарства,заради вирус. Confused

# 764

Споделям, че мина около една година, откак надникнах в БГ-Мамма
през прозорчето "Деца с увреждания и хронични заболявания".
От тогава до днес починалите форумски дечица и бебета са толкова,
че стигат за поменик за упокойна молитва.
Тая сутрин угасна бебето Вяра, на мама Мейз в дом за медико-социални грижи,
пада се след Дари. Винаги боли, и никой път по-малко от предишния.
Cry Cry CryСподелям,че това е най-тъжното нещо на света!!!
Мир на праха на Вяра! Cry

Общи условия

Активация на акаунт