ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 650
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Орхидейке,едно голямо браво и на теб,че си я научила на гърне  bouquet
При нас тоэи процес се отлага във времето.Еми как да я науча като тя въобще не осъэнава таэи фиэиологична нужда.Ака в басейна и никаква реакция да го покаже,докато не видях акото да плува.

Эа храната ходим към 11.30 и бегом в къщи,като пием кафе преди това.

Сега пък имаме и раэтройство.Няма червено гърло и эатова ни иэписаха эа кашлицата и антиалергичен сироп.Сигурно някое вирусче е лепнала или от жегите?? newsm78

# 61

mom_an,недей така,аэ предпочитам да ми е топло(не чак толкоэ много де),отколкото эима,студ-ох не ща да се сещам.
Ами аз именно за това, че миналата зима зима ли беше? Стефан горкия сняг не е виждал. Ако все така продължава, ще трябва да ходим на екскурзия на север да покажем на децата що е това сняг и защо няма почва у нас. hahaha
А пък с тази кухня, като си спомня миналото лято какъв ужас беше в Бургас... ooooh! От нас до кухнята са 10-ина минути, може и по-малко, обаче няма 1 дърво по пътя. Sick Докато отидем, почакаме на опашката и се приберем, аз бях просто каталясала от жега.
Сега и тук положението не е по-различно, но свекърва ми се е нагърбила с тази задача.
Орхидейке, браво на Диди, че си иска на гърне! Вие направо можете вече и нощмия памперс да махате!

# 62
И аз да се включа за последно преди почивката!

Вече събирам партакешите и в събота рано-рано в тъмно зори потегляме. Как ще бъде в тая жега незнам  ooooh!
Ще ходим на Приморско цяла компания, а навръщане - малка екскурзийка до Хасково и Бачково, евентуално.....

С гърнето и ние сме обречена кауза. Вече успявам да го предумам да седне или да го издържа, ама нищо не прави там. стиска се по два-три часа и накрая в гащите  Sick сега на морето ще разхожда гол гъз и после ако не става, ще взема да се откажа временно, та да не го травмирам детето  Tired

Неда, басейна беше в Брезник (от там е мъжа ми)  нямаше детски, а само едни по удобни стълбички за деца (Калоян обаче ползваше тези за големите  Laughing) или играеше в преливника.

Дива Орхидея, забавно е при теб,а?  Joy Поздравления за гърнето и от мен.

Иначе аз не взимам кухня, но наистина съчувствам на майките, дето ходят дотам в тия жеги. То и на другите съчувствам, щото и без кухня жегите са си адски  Hug

Хайде като се върнем ще разказвам и дотогава никакви вируси и рани, а само нови забавни случки  Praynig

# 63
Къде сте, момичета?

Аз похапвам ледено студена диня и реших да ви посетя , но пак няма никой  Crossing Arms

Как сте, как са дечицата в тази жега?

Алинка е добре - по цяла сутрин тича, после спинка 2 часа и продължава, и така до вечерта  Joy

Гушки на всички от нас!  Hug

# 64
Да бе никой не се мярка тъдява от доста време Thinking
И ние сме добре.Аз си ровя тук из нета,а на Вяра и изсипах един кашон позабравени играчки и сега се е захласнала - докога ли Wink?Баща и наду басейна и и казвам да ходим да се къпе в басейна тя ми вика "не мамо,нискам" Mr. Green И в тая връзка да ви кажа вече съвсем свободно редим изречения Shocked - вчера едни деца минават по улицата и тя ми вика "Сашо ама бизалка"(едното ядеше близалка),после се беше заиграла на пясък пред нас и вижда че съседчето излиза с един обръч от тях и нашта вика заповеднически "како Тякооо елааа"(детето се казва Кристияна),а това "нискам"е последният хит,на който много се смея.Сутринта я питам искащ ли попара и тя ми отговаря "икаш и попая" (което значи искам попара) направих я и я викам и тя "нискам неее,нискам попая".Е прелъгах я,хапна 3-4 лъжички,обаче вече съвсем спокойно си казва какво иска и какво не-не чака някой да и напомня.
А с тия закуски сме много зян хич неще да закусва,само съвсеееееемм малко хапва.Вие как сте в това отношение?
Аааааааа забравих също напоследък много яде таратор и варено яйце и само иска "таатои" и "ице" hahaha Joy Незнам какво я е прихванало,ама сутрин става от леглото отива на вратата и вика да ставам да ходи при баба и за "ице".Докато не се свари едно яйце не мирясва,после го разравя и яде малко от белтъка,жълтъка не го иска много много Grinning

# 65
Десиии, супер сладко с тая бърборанка  Heart Eyes Мамина душичка как си приказва с мама  Joy Ей, кога и Али ще ми говори така  Heart Eyes

# 66
  • Варна
Привет от Вачанския Балкан!  Sunglasses ие пристигнахме и сме тук до сряда. Така че включванията ми ще са от тази част на България.  Wink Утре смятаме да ходим до Леденика. Май щяло да има някакъв рок събор, та да видим, може да помятаме коси заедно с рокаджиите... Сашко се спогаждал засега добре с леля си, поне засега... Party

# 67
Sea woman,ти се ориентира към балкана нали?Весело иэкарване.

Ние сме на АБ,тъй като кашлицата не й мина,а напротив все да плаче и като преглъща.Така както гърлото  не беше червено онэи ден вече е,днес и повръща явно от храчките.Супер гадно е да си болен в тая жега  Shocked

# 68
ДЕС браво на вяра аз не бързам с говоренето Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart EyesИмам тук вече един дето не млъква.Мале как се гонят в кръг сутрин просто не  е истина ама и как го командва и бие батко си #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out ЛУда ставам като за заедно в къщи #Crazy #CrazyТа освен пискливостта и  ми трябва и тя да не млъкне и направо няма да издържа Naughty Crossing Arms ooooh!А и в тези жеги Криси не иска да спи а и аз покрай него не мога да дремна #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing outИнервям се нещо от всичко Shocked

# 69
Привет, мами!  bouquet
Днес Йоана става на година и половина. 
newsm18   newsm18

Да пием по една бира!  beer beer3 beer2 cheers beer

# 70
Честито на Йоанка! Да е много здрава, весела и игрива малката порастнала принцеса!

Нелина, много благодаря за биричката - в тази жега ми идва идеално! Mr. Green

# 71
Я как не ви е срам бре момичета къде сте???? Останахме на последно място по писане .Днес направих смимки малко и утре ше кача. Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes

# 72
Ей, Орхидейке, много ми е приятно да те "видя" тук  Mr. Green Май сме си само двете  Thinking Как е Дидката? А Криско защо не иска да спи - голям ли е вече  Joy

Пеперудка, виждам, че "надничаш"  Hug Как сте вие? Драсни някой ред!  Hug Hug Hug

# 73
Виличка да май сме си 2 нки За няа таз година море няма Confused ConfusedДидка е перфектно  казва вече чаши hahaha Joyи пути(пусни) Joy hahaha hahaha bowuuмного е смешна като и кацат мухи  вика МАМО АМИИИИ тоест че я хапели hahaha hahahaще ме попика от смех това дете .Обуваме вече на мама обувките и  задължително ползваме на мама чантата..За баткото какво да кажа  Вили голям е  неще да спи и това е заварийчето тази година нито на плуване нито нищо ConfusedСега беше за 2 дена на село и бях мома Crazy Mr. Green Heart EyesИскам да го оставя малко на свеки ама неще и тва си е.Никога не мо е оставял  никъде сам.А и вече почна да ме е яд че не го пратих на лагер от детската.Ама пустия страх наделя

# 74
Ох, аз не пиша, че климатика не е в стаята с компа и като седна пред него, от мен почва да тече вода. Close
Тук е просто ужас, пещта на България. В този смисъл, как завиждам на seа woman само... Embarassed
Деси, браво на Вяра бе! Страхотно е това хлапе, как хубаво говори! Whistling Ама да му мисли мъжа й след време, такава приказливка!  Joy
liliq, на вас бързо оздравяване! Hug
Аз си чакам Стефкото тия дни. Онзи ден като им казах, че тук става все по-горещо, те хукнали по- на високо в плнината и сега са на Юндола, моля ви се! Laughing Нощем спели с родопски одеала! Shocked Чак не ми се вярва. Стефан се разсополивил малко, но не било страшно. Ако се разминем само със сополи, добре ще е. Иначе бил много весел, много му било интересно, ядял като за световно и въобще пу пу пу.
Хайде чао засега, до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт