ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 650
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
ЕХООООООООО....
Хайде остоянното присъствие да се появи отново Mr. Green Не се живее в тия жеги еййй Rolling Eyes
Аз искам а се похваля,че както се оплаквах че Вяра не иска да свиква да си казва за пишкане и акане,така от 2-3 дни ме изненада мноооого приятно.Първо започна да проплаква като се напишка в гащите,след няколко дни започна да тича и да вика "пика" или "ака" и ето днес 2 пъти ака на гърнето, ама наистина държи да е на гърнето Grinning Вчера няколко пъти си каза за пиш,и 1-2 пъти свърши в гащите,но виждам че на моменти неможе да се усети точно кога времето да пусне пиш-а Mr. Green Обаче факт е, че осъзна нещата много добре Party
Ани,а как е бебчо в тия жеги?
А верно дупе да му е яко на кой я вземе наша Вяра Joy Днес я возя с колата и тя подвиква "поека чичооо,поека" (полека) Отде го е чула тва незнам #Crazy,абе всеки ден ме изненадва и ме хвърля в тъча Grinning
А нещо се е позапекла и се чудя защо.Сега в жегите хич не се храни добре,само кисело мляко обича (дали от него newsm78),плодове хапе,смуче и плюе,а иначе водичка си пийва.... Thinking

Крийте се от жегите, че днес и утре ще е страшно ooooh!

# 76
  • Варна
Привет?!

Тук е просто ужас, пещта на България. В този смисъл, как завиждам на seа woman само... Embarassed

Аааа, недей! Ако си изтървала, ние сме във Враца и е направо ад. В сряда се прибираме на моренцето, че като се чувам по телефанас нашите, било поносимо към добро. А тук е около 42 градуса и не може да се спи нощем... Shocked

Иначе се радваме на добрата компания, едва днес излязохме в града и побързах да се връщаме, че не се трае навън...

Повече като се върнем.

# 77
ЕХООООООООО....
Хайде остоянното присъствие да се появи отново Mr. Green Не се живее в тия жеги еййй Rolling Eyes
Аз искам а се похваля,че както се оплаквах че Вяра не иска да свиква да си казва за пишкане и акане,така от 2-3 дни ме изненада мноооого приятно.Първо започна да проплаква като се напишка в гащите,след няколко дни започна да тича и да вика "пика" или "ака" и ето днес 2 пъти ака на гърнето, ама наистина държи да е на гърнето Grinning Вчера няколко пъти си каза за пиш,и 1-2 пъти свърши в гащите,но виждам че на моменти неможе да се усети точно кога времето да пусне пиш-а Mr. Green Обаче факт е, че осъзна нещата много добре Party
Ани,а как е бебчо в тия жеги?
А верно дупе да му е яко на кой я вземе наша Вяра Joy Днес я возя с колата и тя подвиква "поека чичооо,поека" (полека) Отде го е чула тва незнам #Crazy,абе всеки ден ме изненадва и ме хвърля в тъча Grinning
А нещо се е позапекла и се чудя защо.Сега в жегите хич не се храни добре,само кисело мляко обича (дали от него newsm78),плодове хапе,смуче и плюе,а иначе водичка си пийва.... Thinking

Крийте се от жегите, че днес и утре ще е страшно ooooh!
ДЕССССССССССССС БРАВООООООООООООО НА ВЯРЧО видя ли добре че не се отказа.Диди  почна също да плаче и се държи  отдолу когато и се пишкаше,Но за акито  вика АМ няму hahaha Joy Joy Joy Joy

# 78
  • София
Хелоу, записвам се, че ще изтърва темата...

Уф, хора, има ли още някой със 6 зъба в устата? На Мъри му никнат кътници и кучешки...Вие май минахте вече по тоя път, а ние сега го започваме...Подали са се по едно ръбче на 2 кътника, а кучешките и долните крайни резци са надути като балони.

За яденето - яде съвсем по малко и суче на поразия...А плодове не иска да помирише, ни дини, ни пъпеши, ни домати. Какъвто суров плод успея да пробутам настъргано в кашата сутрин, това е. Многоооого рядко гризка краставица, морков или ябълка (но то е празник..)

За гърнето - и тука, какво да ви кажа...От 27-ми юни насам е по цял ден без памперс и въобще не схваща, че трябва да каже...(или нарочно не казва, което е по-вероятно, щото много пъти е обаждал, но не знам защо не всеки път. Като бяхме 2 седмици по селата, добре, там в двора ака и пиша където му падне, ама вече опика и клавиатурата на компютъра чак у дома...Нашляпах му дупето, щото преди секунди го питах пиша ли му се и го водих в тоалетната!

За приказването - все още си говори неговите си думи (маа -луна, дее-топка, ъмм-камион и т.н.) с тази разлика, че се опитва да повтаря вече по-сложни думи като балонче(баете), паяк/паяжина(пау) и такива глупости...  Единственото нещо дето изговаря правилно е като сочи коя вещ на кого е "на мама", "на тати" и "мъни,мъни,пате".А като го питаш как се казва, отговаря - Мъма.

Ае, чао, до скоро  bouquet

# 79
Ей, момичетаааааа, Али каза, че й се пишка!!!  Party

Тя е без памперс от миналия вторник, слагам го само за сън . И днес вечерта стои по гащи и беснее и по едно време идва и казва "Ако"  Blush И аз веднага тичам с гърнето и викам "чакай, чакай, чакай", а тя милата стои на пръсти и пристъпва от крак на крак  Joy Joy Joy Сложих я и веднага се изпишка в гърнето  Mr. Green Супер!

Обаче навън изобщо не ми дава да я "издържам" и стиска по 3 часа и накрая пишка в гащите  Sad Но ще се борим и с това  Whistling

Хайде лека, че трябва да я къпя  Crazy

# 80
Виличка Бравооооо не я насилваи на вънка ние бяхме така и до сега като си доидем в къщи пика веднага в гърнето на вън обаче не се напикава Peace Peace.Батко и е същия.Просто ген.Добре че почнахме това лято  да ви кажа смешно ми е дете на 2 с пампи в жегите. Embarassed Sick #Crazy

# 81
Ейййй ама тая тема май ще я трансформираме в друго заглаве-докато я изпишем ще стане време за ски hahaha Joy

Вили,браво на Али Heart Eyes
А Вяра преди малко пак свърши работат в гщите - първо малката после и голямата Rolling Eyes ooooh! А аз тъкмо се похвалих Embarassed

Ето една скромна почерпка,послучй преполовяването на 2рата ни годинка:

# 82
Деска, честито на Вяра! Да е много здравичка и много много да ви радва малката принцеса!  bouquet

Благодаря за вкусната почерпка!  Hug

Орхидейка, права си, че на 39 градуса с памперс не е лесно  Rolling Eyes

# 83
ДЕСИНКА  нека кака вяра бъде жива здрава и много радостна.Желая и един прекрасен брат  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.Дес не се притеснявай.Ще спре да я вържи таз работа всеки е имал такива моменти.Само не се отказвай Embarassed Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 84
Мерси Вили,Орхидейке Hug
А за отказване -няма да се отказвам,трудно е но ще стане Grinning

# 85
  • София/Овча купел 2
Здравейте,мамчета и сладки дечица.Гледам не сте се разписали много.

Аз съм малко на гости и реших да ви се похваля,че вече почти седмица сме без памперс,а от два дни дори и спим без такъв.Много съм доволна.Бързо свикна и казва много смешно "пис" hahaha.Друго интересно няма при нас.Надявам се,че всички сте добре.Целувки на всички Hug Heart Eyes.

# 86
Здравейте,януарки!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

# 87
Здравейте!

dimitriana, ужасна история ...  Cry

niunia, браво на детето! Умничка е тя  Hug

Аз да ви кажа Али вчера навън какво направи - каза "ако" и я издържах и се изака навън  Sick  Party После правихме браво и каквото се полага - песни, танци и т.н.  Joy Изчистихме се , изчистихме и акото от площадката  Joy Ужас! Joy Ама мисля , че започва да си казва вече кога иска да прави нещо (за нея все е "ако" де).Днес не се е напишквала навън, а в къщи всичко си свърши на гърнето!  bowuu Ей, ако се светва вече и се усеща ще съм мнооого много доволна! И тя също  Mr. Green

Гушки на всички и който чете да драсне някой ред, че да върви лафа  Joy

# 88
Да се вясна и аз тъдява Mr. Green
Гледам вчера никой нямаше,много гадно така - упостя ни темичката Rolling Eyes Само Вили,Орхидейка,sea woman и аз Sad Ама както и да е,ще държим фронта нали сме първенците на годината 2006 как ще се излагаме
Ние сме добре.А по темата с пишкане и акане извън памперса,нещо се излага мойта дъщеричка.Вчера изпонапика де що имаше гащи,само един път си каза...незнам какво да мисля вече... Thinking Днес пък я бях съблякла да пишка на гърнето,а знаех че и за ако е време и тя нашта разнася гърнето по стаите изведнъж вика "пишка,пишка" аз се бях заплеснала нещо и си казвам "тази само се е изпикала на пода",поглеждам гърнето пълнооооо Grinning - без контрол от моя страна,сама се е сетила да седне на него. Измих го и поянах да си гледам някакви работи,по едно време гледам започнала и голямата работа ама директно на балатума в кухнята Rolling Eyes ooooh! - ауууу откачих.Грабнах я бързо,бам на гърнето и там довърши всичко.После си излязохме на разходка без памперс съвсем спокойно.КАто се вънахме пожела да пишка,издържах я и всичко си беше наред.По-късено пак се напика в гащите.....Абе...незнам вече да се радвам ли,май не е съвсем осъзнала всичко докрай Tired

Хайде весел следобяд от нас Hug

# 89
Деска спокич ще почне да казва и да спре всеки е имал такива периоди.А ние вече 4 дена следобяд не пикаме newsm44 newsm68 обаче се испуснахме 1 път привечер  улисани от децата и играта.Направо побеснях #2gunfire #2gunfire #Cussing outНакарах и се едно хубаво и каро се прибрахме  ме заведе до гърнето да ми покаже че е пикала пак Sick

Общи условия

Активация на акаунт