ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 650
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Оххх Орхидейке,ти си ми утехата душо Hug Ще продължаваме,а и сега в жегите и дума да не става за пампи,пък и на бюджета му е добре така Mr. Green (в никакъв случай обаче това не мие водещ мотив Naughty)

# 91
Дес, Орхидейка, ще ги научим нашите сладурки, още време им трябва просто Simple Smile Ние днес нямаме фал до сега, но тепърва предстои следобедната разходка  Laughing

# 92
  • Варна
Привет!

Ние се завърнахме и се надявам да се включвам по-често. Малкият юнак се е държал добре и е получил доста глезкане и угаждане, но ще си влезем скоро пак в релсите. Продължава единствен мен да не назовава и ме нарича "кака", но и с това се премирявам. Laughing

Изкарахме си много хубаво, изключвайки непоносимите жеги и малък проблем с колата на връщане. Много й дойде на милата, по баирите и климатика в допълнение... Ама така е като не ни е по стандарта в Б-я да си купуваме нови коли... Rolling Eyes Ще кача снимки в моето албумче и който иска да гледа, да заповяда. Ходихме в Леденика, Клисурския манастир, Вършец... А на Светлин му хареса най-много по една горска пътека на приказките.

Хайде до после, че се борят за вниманието ми. Wink

# 93
Благодаря на dimitriana, че е пуснала съобщение за Ели тук, че аз като не се сещам... Въпросната мама е от нашата отчетна тема за юни 2007 и ни е много, много тъжно за детенцето, така че ако можете да помогнете, мили приятелки - кой с каквото може, ще съм ви много благодарна! То не аз, ами майката, която е един прекрасен човек!
sea woman, аз пък мислех, че сте баш в Балкана и затова ти завиждах, а пък ти си била на горещините пак! Нищо, на морето се живее, нали? Щом и на мен чак ми домъчня за Бургас...
Деси, Макс го гледам на климатик. Embarassed Няма как иначе, само там се чувства добре. А ти как си в тия жеги? Кръвното ти не пада ли много? И браво на Вяра за памперсите! май е време и аз да махна памперса на Стефан... Thinking
Ние вчера бяхме на консултация с двете деца, на Стефан най- сетне му сложиха полиото, на Максим там каквото трябва, скараха ми се, че го прехранвам (за един месец - 1.500 гр!, само на кърма и от гърда), та сега сме на режим вече. Laughing Освен това на мен ми правиха ЕКГ (а защо ли?! newsm78), всичко е наред, но преди това докторката ми мери кръвното и както гледа циферблата и вика: "Еййй, тез твойте деца съвсем ще те уморят - 85/55!" А пък аз съвсем не се чувствах зле, напротив, съвсем енергична си бях. Май тя нещо се е объркала.
Та затова те питах, Дес, не ти ли пада кръвното много в тия жеги?
Иначе за мен добрата новина е, че ми остават само 2 кг да махам от тази бременност и после още 5 до заветните 50 кг!
А сега да ви кажа какво ме притеснява за Стефан. Няма да се оплаквам, че като си дохде от почивката ме беше забравил и търсеше само баба си - това бързо го преодоляхме. Обаче там си е играл с едно леко егоистично дете и сега е започнал да развива чувство за собственост, което нмаше преди. Снощи например си играе с братовчедката на баща си и тя понечи да му вземе една джипка с дистанционно управление, което тя лично му беше подарила. нашият обаче се спусна към играчката с викове: Нееее! И "Мото!" ( ooooh!), а тази дума не я знаеше преди! Та сега да се радвам ли, че е научил нова дума или да се тревожа, че се превръща в егоистично дете, което няма да си дава играчките? Вашите как са в това отношение?
Иначе пък е много мил с брат си, постоянно го милва и целува и щом малкия се разреве, Стефан веднага отива да го милва и да го успокоява: О-о-о-о! Laughing
Хайде, че много дълго стана... Blush

# 94
Ехеейй,привет Grinning
Ани,аз съм добре.Незнам дали ми пада кръвното щото не го меря, само на месечните консултации ми го мерят,ама единственото ми оплакване е че много се уморявам и задъхвам Rolling Eyes ooooh!
Браво на малкият мишок,ама той голямо наддаане му дръпва.Най-вече браво на теб задето го кърмиш неуморно Hug А нщем буди ли се да суче?Така искам моето да не с буди живот и издраве,да не е като Вяра по цяла нощ да суче Praynig
А за килограмите ти просто нямам думи.Супер,ами ти не си качила много,а аз....Влача си 15тина от предишната бременноста и сега наваксвам яко,въпреки че не ям изобщо много #Cussing out Док ми каза на следващата консултация да съм свалила,а не качила ooooh! Tired Sad Направо незнам какво ще правя.
А за Стефан не се притеснявай,а се радвай че е научил нова думичка,едва ли ще запомни много от това което е прихванал от онова дете,споко Peace
А за това бебенце от юнската ви тема прочетох веднага,просто неможах да заспя вечерта - толкова ми е мъчно,а е такова ангелче направо страхотно бебенце.А майката е толкова силна и упорита жена (от това което четох ми стана ясно),че заслужава всичко с детенцето и да се оправи докрай.Моля се от сърце Praynig Praynig Praynig
Малко май оспамих темата,ама като никой не пише какво му пука какво си говорим ние с теб тука hahaha Joy
Махането на памперса - добро като идея,да,но сме си май само с махането.От сутринта 2 пъти подмокри пода в двет стаи направо откачих.Хич и не каза...............просто ,както казах вече,радостта ми бше наълно напразна Embarassed

Вили,Орхидейка,sea woman къде сте милички?Хайде дайте по едно рамо в темата Hug

# 95
Привет на всички!
Поли спи и аз използвам намалението да седна пред ПЦ-то Wink
След боледуването предписаха витамини и пробиотици, които давам с голям зор....със спринцовка.Тя реве и не иска, но малко остана, трябва да се справим с това WinkТежим 10.400, 82см.Вие как сте с мерките?Мислех, че ще има спад в теглото от обезводняването, но напротив, което ме радва Grinning
Ние не искаме гърне и реших да пробвам със седалка.Но май скоро няма да имаме успех.Не, че не осъзнава какво върши, казва "аку", но след като свърши работата.
Още се кърмим, нощем по 1-2 пъти.
mom_an, Браво на Максим! GrinningПедиатърката сигурно се е ошашавила от мерките, предвид, че се кърмите GrinningДосега на поискване ли кърми?На какъв режим сте вече?По принцип кърмените бебета наддават скокообразно.Може следващият месец Макси да наддаде по-малко, за сметка на този.Според мен "прехранване" е малко пресилено.Ти си знаеш най-добре, само изказвам мнение Hug
Искам да ви помоля да гласувате за Елвира!: http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=1238&s=1 В "По градове" и "Клюкарник"-а има заковани теми(ако не сте ги чели вече).В подписа ми има линк към сайта.

Весел ден и  Heart Eyes на дечицата  bouquet

# 96
Здравейте и от нас!

Деска, не се тревожи, бе! Още малко и ще почнеш да заслабваш  Mr. Green Hug

mom_an, браво на теб, че така бързо влизаш във форма!  Peace За играчките и стиснатите деца  Joy - Али е на периоди - по някога дава всичко на всички, понякога не на всички дава, а понякога не стига, че нищо не дава, ами и дърпа от децата техните играчки и им ръмжи ако се съпротивляват  Joy Joy Joy

Daisy_st, радвам се, че сте вече по-добре  Hug

Ние днес също нямаме мокри гащи!  bowuu Ухх, дано да е все така  Mr. Green Сега ще ви разкажа нещо смешно: Прибираме се с JiM от кухнята с децата и виждаме един магазин. Помолих я да спрем да купя на Али едно гърне за у баба й. Купих аз гърненце, излязох от магазина и Еми като видя гърнето и като почна да вика "АкАкуууууу, АкАкууууууу"  Joy И аз й казах на JiМ да взима гърнето и да я слага. Та я сложихме Еми на новото ни гърне посред детската площадка и пред магазина  Joy Joy Joy Ей, голям смях с тия деца. Тя не се изпишка де, но всички наоколо се попикаха от смях.А продавачката вика "оууу, аз незнаех, че гърнето ви е било чак толкова спешно"  Joy

Хайде от нас пожелания за весел ден и сухи гащи  Joy Joy Joy

# 97
Дейзи, гласувах! Ох, стига вече тъжни новини и апели!!!  smile3518 Не може ли майките просто да се радват на дечицата си, без някой да страда?  Praynig Иначе съм абсолютно съгласна с теб, че прехранване е малко силно казано, но аз съм от майките, които държат на храненето под режим. Но просто не мога да си гледам бебето как реве гладно (ако е гладно де) и да не му обръщам внимание! Затова засега се радвам, че Максим си издържа от самосебе си по 3-3 и половина часа, иначе аз няма да мога! Grinning
Деси, не се тревожи за килограмите! Аз така в началото си качвах, макар и не по много, но откак в каря на 7-ми мес. застопорих на +11 кг, така си и останах до края. Даже според една от лекарките ми, които ме следяха, на една от последните консултации съм била заслабнала, но то може и да се дължи на това, че рязко се стопли и бях много по-леко облечена. Както и да е, не се тревожи, хапвай си с мярка, но без да гладуваш и всичко ще си е в норма. А като се роди мъничкото, ще сваляш килца и без да искаш.... Joy

# 98
МОмичета моето лейди Ди става днес на 1 и 6 месеца Почерпете се за моята принцеска

ПОчвайте пак до де стигнете само леко не прекалявайте Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 14:21 от DIVA_ORHIDEQ

# 99
Да ти е жива,здрава и послушна малката лейди,Орхидейке!Умница и хубавица като мама да стане! Hug Hug Hug

# 100
Орхидейка, честито на Дидката! Да е много весела, здрава и красива малката сладурка!  bouquet

# 101
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейтеееееееее момичета! Hug Hug Hug
Търся темата ни мила ,тя ...на дъното се скрила! Shocked
Я да драсна някой ред , че да мине по напред !  Wink
Гледам тука е мъртвило , всичко живо се покрило ,
или само си чете , а да пише- хич не ще ! Sad
Не че аз не съм в отбора на скаталите се хора.... Embarassed
Забележка ще си взема и по честичко ще пиша в наща  темааааа Joy

Орхидейка  ни налива  с калорични  питиета
....по дяволите пустата диета!
Повода си заслужава -Лейдито , голяма става!
Да е здрава , дружко мила
да е умна и щастлива!

Ани, малкия Максим просто е неотразим,  Hug
добре си хапва му личи ,пу-пу-пу , дано така да продължи!
А пък с толкова мъже , влизаш във форма ,  няма на къде!  bouquet

Морска жено , ти разходки  прави ,
а да ми  покажеш
снимки май съвсем забрави!  newsm12
Нещо за албумче твое ми говориш ,  newsm78
но поне кажи кога ще го отвориш! Joy

Дес, на  твоята сладурана
и трябва титла -
"Януарска  бърборана"!   love001

Вили ,посмях се от сърце
със ващо  спешно  гърне ! Joy

Дейзи , радвам се , че Поли е добре ! Hug
И при нас с лекарствата борба се води де! Wink

А за тези дето сте се скрили ,
я драснете редче дружки мили
за децата споделете ,
номерата разкажете!

Отивам аз сина си да приспивам
и после със кафе ще се наливам !
Пак ще ви досаждам , не мислете,
 че от мене лесно  ще се отървете!

Лелелеле щеш да бъде редче -два ,
пък се получиииииииииииии.........

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 13:54 от VIVKA

# 102
VIVKAAAAAAAAAAA, suuuupeeeeer  newsm20

Страшно си го написала, ей, спука ме от смях  Joy

# 103
Оооооооооооооо Вивкааааа,нямах настроение да пиша точно сега но четейки римувания ти пост просто не се стърпях.Страхотно си го написала и с това ти извиняваме отсъствията (Вили,Орхидейка,sea woman,mom_an,kакво
е кажете?) от темата,но ако продължиш с тях май ще се наказваме Joy
Мен нещо ми наболява корема долу в дясно,сякаш апендицит (ако знам пък как се пише товааа newsm78 Thinking Embarassed Blush) и май си го докарах от прекалено гушкане на бърбораната Mr. Green.Направо се свивах от болка преди малко.Надявм се да е времнно явление и да е нещо свързано с намественто на бебето,че.......ще загазя Rolling Eyes А пък от миналат седмица лекувам един зъб и постоянно ме наболява,та и това ме дразни абе......кофти тръпки Sick
Вяра,продължава да е запечена.Давах дуфалак (колко го е приела незнам точно щот плюе,а в  сока не го изпива докрая),пюре от сливи,диня си хапва детето с кеф,пие водичка и се чудя откъде идва тоя пуст запек Thinking Иначе какви ги реди падам от смях.Обяснява всичко като голям човек Shocked.Примерно оня ден беше на една детска площадка с баба и и едни каки се заиграли с нея,но от играчка станало плачка и наша Вяра обелила коляното.Сега на всеки разказва следна история сочйки си коляното "Удаи се,каките,пъзката" - точно,кратко и ясно Joy съсщо така като япитаме какво ти викат каките и тя "куклооо" Grinning
Постоянно нещо бърбори,а някой да каже нещо и тя да него повтори - е,няма такъв филм Joy

# 104
VIVKAAAAAAAAAAA, suuuupeeeeer  newsm20

Страшно си го написала, ей, спука ме от смях  Joy
НАли просто незаменима и неповторима едиинствена  аз затва си я харесвам за сватя ема кака има ем  малък сладур за дидка.Мале  направо е супер от де ги мислиш  бе жена

Общи условия

Активация на акаунт