ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 303
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Деси, къде са снимките?  Embarassed

В Юлското албумче  Peace

# 31
  • София
Дес, за разлика от мен ,моят малък мъж се оказа не алергичен и отока му спадна на другия ден. Доста е болезнено обаче и порева доста ,но мъжествено. Аз за мен си нося винаги урбазон и спринцовка, и хапчета ,че съм силно алергична и става лошо ,но за мазане забравих и ето потрябва. Проучете и си носете майчета! PraynigИ дано не се налага!
Разгледах снимките и чакам още да пълните ,че съм ненаситна на снимки и то на малки сладурчета! Ще помогна и аз де! Wink
mom_an ,ще питам по аптеките за това лекарство ,мерси. То под каква форма е за мазане или като таблетки? Какъв е принципа на действие ,че не съм на ясно? По скоро противосърбежно или противоалергично е?

# 32
  • София
здравейте мами и готвещи се за море януарчета!  Heart Eyes
Ние пак бяхме на баба на гости тази седмица. Вчера се прибрахме и снощи бяхме на РД на дискотека - ама не е за нас това вече  Embarassed така ни се доспива рано, пък и аз сутрин се будя рано и край да заспя после  #Cussing out ... голям вампир съм, на мен си ме е яд понякога  Laughing
Като ви чета с тези вируси, тръпки ме побиват, и аз треперих на морето да не хване нещо, ама 10 дни си изкарахме супер без произшествия Peace
Наистина трябва цяла аптека да си носим с нас. Неда, мерси че сподели и добре, че бързо е отшумяло при вас.
Виличка, и нашия апартамент се води на мъжа ми само (той го купи предния ден преди сватбата  Close), ама после като тегли кредит за ремонта трябваше и моя подпис (че се води семейно жилище). Петенцето ти е обяснила добре. То да не дава Господ щуротии, ама сега не мисля на кой се води апартамента. Викам си му 'удома' Heart Eyes ... Ще питам и аз моя доктор с какво гори (щом има лазер, няма да се мъчим с машинка!). Браво на добрия резултат, аз съм 3та А (Д) група на цитонамазката Cry. Биопсията я чакам понеделник  Praynig
Хайде отивам да гледам снимки и ще си 'говорим' после пак  Simple Smile

# 33
Galita, стискам палци всичко да е в рамките на нормалното!  Praynig
Неда, лекарството е под формата на перлички. Остава въпросът как ще накараме малчовците да ги глътнат, че моят особено само като види лекарство и устата му се запечатва направо, така че по-добре да не се налага!  Praynig
Дес, видях снимките, и Вяра, и Сашко са големи сладури, на Вяра хич не й личи, че е болничка там.

# 34
Ooooo aма аз през 2та дни когато беше болна не съм я снимала Naughty,просто не ми беше до това Confused А на снимките си е в най-вихровите периоди,та затова Peace Радвам се че са ви харесали,то аз никога свястно немога да я хвана тя не се спира и все някакви извъртяни пози...... ooooh!
Петенце,недей мила Stop.Няма смисъл да се показвам много много по снимки,че ще изплаша народа Outta Joint

# 35
galita, стискам палци! Praynig Не се тревожи  Hug

Деситке, хайде сложи една снимка да те видим с корема дееее  Party

Ох, ние снощи бяхме на рожден ден у една приятелка. Седяхме до 3 сутринта и сега ми е едно ....  Crazy

Отивам да си допия кафето  Blush

# 36
  • Варна
Ааа, отивам да гледам какви снимки е сложила Дес. Ако я няма, аз мога да я сложа... Wink Ще видим тази работа... Laughing

# 37
Ааа, отивам да гледам какви снимки е сложила Дес. Ако я няма, аз мога да я сложа... Wink Ще видим тази работа... Laughing

Сложи я да го видим това тайно коремче  Mr. Green

# 38

Сложи я да го видим това тайно коремче  Mr. Green
Виличка много готин аватар страшен е и ти тича мнго Peace Mr. Green Heart Eyes

# 39
  • София
Майчета , препоръчаха ми едно кремче за слънчеви изгаряния ,ухапвания от насекоми ,ожарване от коприва също. Казва се Псило балсам. Купих го ,но не мога още да споделя личен опит и мнение.
За тези хомеопатични персички мисля ,че могат да се разтворят с малко вода и да се дават така.

# 40
И аз чакам снимките нсоа тумбачето на Дес  Mr. Green И дес, не се безпокой - щом мрежата не е закрита след публикуването на мойте снимки, значи няма страшно  Naughty

Неда, голям сладур е Камен! страхотни къдрици!!! Иначе по отношение на животните и катеренето и калоян е същия  ooooh! Joy
дано не ти се налага да ползваш кремчето, ама ако все пак има нещо - сподели

Днес водихме Калоян на басейн. Голям кеф, ей....  Crazy Отначало малко го беше страх, аама после сам да влиза по стълбата в дълбокото  #Crazy Накрая едва смогнахме да си тръгнем  hahaha Ще кача малко снимки тия дни. Хем и нас да ни има в юлското албумче

Айде лека и спокойна нощ

# 41
Виличка много готин аватар страшен е и ти тича мнго Peace Mr. Green Heart Eyes

ейййй, мерси  Hug

# 42
  • София
petenceto ,много благодаря!  HugРадвам се ,че ти е харесал ,а къдриците са за последен месец ,че като го кръстим другия месец ще го пострижем и край на бебешката коса и съответно на къдриците Cry. Няма на кого да се метне къдрав ,освен баща му да се накъдри на студено Laughing. Едвам го задържах до сега ,че баща му все иска да го пострижем ,че да заприличал на момче и да не го питали какво е-момче или момиче. ooooh!
За балсамчето мисля ,че върши работа по скоро за ужилване от комар ,но за оси ще е "слаба ракия". Чесно казано не искам да пробвам  baby_neutral.
А вие на кой басейн ходихте? Има ли детска част? Доволна ли си? Цени?

# 43

Днес водихме Калоян на басейн. Голям кеф, ей....  Crazy Отначало малко го беше страх, аама после сам да влиза по стълбата в дълбокото  #Crazy Накрая едва смогнахме да си тръгнем  hahaha
Същата работа бил и Стефан на Варвара. Само да го изпуснеш от поглед, драсвал към басейните, те били то4но срещу къщичките, в които почиват нашите. Другата "новина" е, че ми спестяват памперси, защото нашия щъка по голо дупе, даже вчера се изакал в надуваемото си басейнче и понеже никой не забелязал на секундата, взел, че се разревал! hahaha Иначе ми е гнусливко, а пък не иска още да се научи на гърнето! ooooh!
Присъединявам се към апелите за снимка на Дес! sea woman, намеси се, моля те! Joy
Хайде аз да поработя малко... Tired

# 44
Момичета, къде сте всички ?  newsm78

Днес моята сладка дъщеричка става на годинка и половина bowuu Нека ви почерпя скромно по този повод:

Общи условия

Активация на акаунт