ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 347
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
 Naughty Naughty от 22 а от 2 исках да напиша малеееееееее  сложила съм 1 двойка в повече Joy hahahaот 2 .30на обяд до 17 Peace

# 211
Орхидейке, само една двойка в повече, ама иначе 16 часа в повече  Joy

# 212
Орхидейке, само една двойка в повече, ама иначе 16 часа в повече  Joy
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 213
petenceto, благодаря ти  Hug Hug Hug

Орхидейка, ако имаме годишни номинации за мамите на Януарчета, ти си моя фаворит за комична разсеяност! Joy Винаги ме развеселяваш с писанията си  Hug Hug Hug (да не се обидиш ей!)

# 214

Цитат
Орхидейка, ако имаме годишни номинации за мамите на Януарчета, ти си моя фаворит за комична разсеяност! Joy Винаги ме развеселяваш с писанията си  Hug Hug Hug (да не се обидиш ей!)

a не спокойно Embarassed Embarassed

# 215

Цитат

a не спокойно Embarassed Embarassed

Стига де, не се сърди, пиша го в добрия смисъл! Hug Hug Hug

# 216
  • там където ме зове сърцето!!!

Joy Joy Joy
Оооооо , Орхидейка подхожда ти !   Hug

# 217
Ееее, само за разсеяност ли ще има кОнкурс? Те колко мами са за "мис" - мис разсеяност (Орхидейката), мис поетичност (Вивка), мис отсъствие, мис трайно присъствие, мис хумористи1ен пост и т.н и т.н.... Айде давайте номинации  Joy

# 218
Аууу, супер идейка за номинации! Давайте предложения за категории и после ще направим гласуване за номинираните по категории!!!  Joy

# 219
Аууу, супер идейка за номинации! Давайте предложения за категории и после ще направим гласуване за номинираните по категории!!!  Joy
Joy Joy JoyМис щур купон, мис карамела му, мис работеща мама,..... Joy Joy Joy Joy

# 220
  • София
[quote author=mom_an link=topic=205849.msg4650170#msg4650170 date=1186507957
 мис разсеяност (Орхидейката), мис поетичност (Вивка), мис отсъствие, мис трайно присъствие, мис хумористи1ен пост и т.н и т.н.... Айде давайте номинации  Joy[/quote]
мис тайно присъствие  Laughing

# 221
Мис неразбрала и мис подразбрала, ама те май са за разни други форуми и темички  Mr. Green

За нашия - подкрепям споменатите досега  Peace

# 222
Joy Joy JoyМис щур купон, мис карамела му, мис работеща мама,..... Joy Joy Joy Joy
Тю, взе ми клавиатурата от ръката! Mr. Green Само карамела му не разбирам много какво е... Embarassed
Аз предлагам и Мис Мис - сиреч коя е баш най-убавата сред нас, макар да подозирам, че тук ще падне бой голям... Laughing
Еййй, добре, че са тез номинации да се разпишете малко. Laughing

# 223
Тю, взе ми клавиатурата от ръката! Mr. Green Само карамела му не разбирам много какво е... Embarassed
Аз предлагам и Мис Мис - сиреч коя е баш най-убавата сред нас, макар да подозирам, че тук ще падне бой голям... Laughing
Еййй, добре, че са тез номинации да се разпишете малко. Laughing
JoyКой прави МУууу, аааааааааа???Бъзикам се -Мис кърмеща мама  имах предвид! Hug
Мис Мис-претендентките моля за фото  Joy

Мис неразбрала и мис подразбрала, ама те май са за разни други форуми и темички  Mr. Green

Това като мис клюкарка ли да го разбирам  Joy Joy Joy

мис хумористичен пост много ми харесва -  ако сложим и това което смятаме за весело наистина ще стане забавно Joy

# 224
Еeeeee  аз съм кандидат за  МИс кърмеща мама няма само  разсеяност я Naughty Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт