ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 339
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
аз да се разпиша и да вдигна малко темата, че май до ските ще изкараме с това море  hahaha

mom_an, хич не си мисли такива работи (че си най-некадърната) Naughty Аз едвам с едно дете се оправям, а ти с две. И да кажеш да сме постигнали кой знае какви успехи  ooooh! Вярно че биба не ползва много отдавна, ама с гърнето и махането на памперса нямам ниииикакъв успех... Даже вече не се и пробвам, щото като съм на работа, само вечер и събота и неделя нямам нерви Embarassed

sea woman, и Калоян ме вика "Петиии" (от Петя) доскоро беше Папа, ама вече напредва  Joy

Дес, ще свикне със спането и бибата  Hug Калоян като започна да заспива на спалнята и по 1 час обикаляше по леглото. После започнах да го слагам да спи малко по-късно или когато сам поиска, а и му омръзнаха разходките и започна да заспива относително бързо. Също така сам се отказа да спи при нас, а на обяд категорично отказва да легне където и да е освен в леглото си и заспива за пет минути  Peace

# 256
Петенце,дано както казваш свикне бързо,че.....Абе най-интересно ми е че не плаче изобщо за бибата,не я търси откак и казах,че баба Меца я взе и тя после на всички обясни Mr. Green,но явно и липсва.Честно да ви кажа,малко мъчно ми стана,че ми се струва че я тормозя така,все пак не е толкова голямо дете,че да разбере.Ама един ден изкара без биба и аз да взема да прецакам работата....Направо ви казвам бях на косъм да и я подам снощи ама стисках зъби Grinning
Ама за гърнетата хич и не се тревожете,то май момченцата по трудно свикват.имаме тук едно комшийче наборче,майка му вика не иска на гърне и изобщо клекнал не пикае.При тях май е по добре да се научат прави над гърнето или някакво легенче,знам ли newsm78
Ани,а пък като те хвана теб ще ти кажа аз колко си некадърна.Ейй жено,ти добре ли си.Едва ли има някоя друга тук по организирана от теб - с 2 малки деца и работиш и за форум винаги намираш време.Хич да не ти пука и да не съм те чула повече да говориш такива работи Hug

Весел ден на всички  bouquet

# 257
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , момичета!

БОДЛИВКА, мммммммм много вкусно -мерси за почерпката (това питие много го обичам Embarassed)!

Дес , щом си я махнала веднъж  залъгалката  и тя не плаче , не и я давай  !Успех в начинанието! HugПри нас лесно стана отучването , но и той само като заспеше я ползваше!
Цитат
и що да видя,изпаднала между спалнята и нейното легло,ама си спи и баща и хем долепен до нея хич и не я усетил,оххх незнам кога ще се спи една вечер като хората ooooh!
Joy Joy JoyДобре , че  не се е събудила при падането милата!

Сега сме на тема приказки .Най-любима ни е Снежанка,е за Ваньо тя се казва Анка ,а котаракът в чизми е мацето.Въобще такива бисери измисля.

Joy JoyНаистина са големи сладури! HugДано бързо се оправи смелото момче  Praynig, а за ходенето не се притеснявай , ще се справи ! Hug

sea woman, добре си се завърнала! Hug Голям смях с това "Бииии-та, Биии-та" Joy

mom_an, ако  провала с гърнето  е признак за некадърна майка и аз съм в отбора!Не ми се разправя преди малко как ме беше вбесил -само го пратих с баща му в банята защото просто бях  newsm61 newsm61 newsm61!През деня е без  памперс, защото се ядосва като му го сложа и си смъква късите панталонки  и бодито си разкопчава и го маха сам и аз да не го дразня го оставям без !Тази сутрин бях решила  първо на гърнето и после  игри , стоя човека 5 мин и стана , закопчах му бодито и го пуснах !Отидох до кухнята , а той гледа ТВ!Малееее какво сварих след  5 мин. -то мазал дето сварил , а и стъпвал в сътворението си  и дето минал ......Чистих , бърсах и  направо ми се ревеше от яд!А след като го измих и минаха 20 мин . ми се изпиша на канапето -този път му скръцнах със зъби и го сложих да стои на гърнето !Да ама не (да не си помислите , че аз командвам )стана си човека , обиден и реве и се тика да го гушкам и нарежда (може и да ми е теглил  някоя на бебешки  Joy)!При нас е сложна -хем не иска памперс , хем и на гърне не ще-та провала си е пълен ! #Cussing out
Ами оплаках се , да отида да си го нахраня и да го слагам да спи ! Mr. Green

# 258
Бодливка, честит рожден ден и от мен! /със закъснение/ Пожелавам ти всичко най-хубаво Heart Eyes
Ние сме в Бургас и за това се включвам рядко.
Бояна също е на ясла от 01 септември, но може би ще започне от 15-и, защото до тогава в яслата - групите ще са сборни.
Вече има тен, но не мога да я удържам да не стои във водата, въпреки че и носим надуваем басеин на плажа Simple Smile Последните нощи никак не спи и ръката й е в устата- подозирам че и никнат последните зъбки. Последната ваксина - полиото- ще я сложим в края на август или септември.
А колко време важаха изследванията за ясла? Знам , че Васермана- 6 месеца, но другите месец или по-малко?
Поздрави от мен на всички Heart Eyes Hug

# 259
Как с те момичета  нямах нет 2 дена и  от бурите тук полудяхме.Диди онази вечер цял ден беше неспокойна .Цял ден плака .И за нас ваксината ще е в края на тоз месец.Биби никога не сме ползвали но като види деца с биби им ги маха hahaha hahaha

# 260
ЕЕххх блазе ви на тези дето не сте ползвали,ние сме отнов с биба.Разбира се и тя никога не я е ползвала по друг повод освен заспиване,но ето на че след 2 дневна терапия нервите ми не издържаха.Та какво се случи........Към 1 без нещо си легнахме и започна дърдоренето,което нямаше никакви изгледи да спре.Аз и се карам,а тя повтаря каквото съм казала,обърнах се с гръб към нея с цел уж да заспи,неееееееее...тя почна да ми се катери по главата,опряла брадичка на главата ми и мляска с уста Mr. Green До тук беше мирното и кроткото,по едно време почна да помрънква и си викам ейй най-сетне май ще заспи,но не..сети се че иска на гърнето.Изпишка се и след 15тина минути пак лягаме и в един момент тя изпада в истерия,виждам я че сърцето и спи,очите едва гледат а тя реве та се къса.По едно време започна да се тресе,казва нещо обаче немога да го разбера защото едно такова накъсано,цялата обляна в сълзи,И това продължи към половин час,след което и моите нерви не издържаха,дадох и бибата и тя моментално заспа,ама за части от секундата просто.Естествено продължи да похълцва но вече спейки.Може би не постъпих правилно,но толкова кофти ми стана,на детето му се спи,а майка му понеже ерешила да налага ред не му позволява #Cussing out естествено с майка ми се скарахме веднага,като и казах какво съм направила,ама не ми дреме вече..............
Хайде оплаках ви се,та и аз съм една от провалилите се майки Peace

# 261
Хайде оплаках ви се,та и аз съм една от провалилите се майки Peace
Тъй , тъй   расте отбора на провалилите се майки ! JoyДруги има ли ????? newsm78

Дес , по добре е разбира се да и дадеш залъгалката , отколкото да се ядосва  и да плаче така !Да си призная и аз не бих оставила детето да се изнерви , за да  постигна нещо , което съм решила!Когато само  е готово ще стане лесно , иначе си е мъчение и за двете страни!Добре е , че не ти " дреме вече"  Peace

.... но като види деца с би би им ги маха :: ::
Joy Joy JoyКалоян като види пък дете с шапка задължително му я маха (той такива екстри не търпи)!

# 262
За всички , които са се провалили (отварям личния си резерв  Joy), по едно за...спокойствие и търпение, че ще ни трябват ! Joy

# 263
Ох забравих освен бибите много я влече и шнолки и диадеми .КАто иди каки с тях и тича и си посочва неината главичка  тоест да и се сложат на нея.Но нали почна да расте и като и обясняват че няма ко са се почва един реввввввввввввв #Crazy #Crazy

# 264
ВИВКА,абе кви са тия Халкохоли ма жено?Аз немога да пия,много си недосетлива,що не даде нещо по и за такива като мен в полУжения Joy
Орхидейка,как няма да я влечат шнолите нали е дама.А косицата поотрасна ли и вече?

# 265
Цитат
Орхидейка,как няма да я влечат шнолите нали е дама.А косицата поотрасна ли и вече?
Порасна да сега е като таралеж но като я пипна е толкова твърда че то си личи че не е перушината с която беше hahaha

# 266
ВИВКА,абе кви са тия Халкохоли ма жено?Аз немога да пия,много си недосетлива,що не даде нещо по и за такива като мен в полУжения Joy
Що да не можеш бе , едно вино ли ще ти се опре Joy!По добре 5-6 глътки червено вино отколкото хапчета!Аз ще те лекувам по бабешки -с винена попара Joy
Абе и друго ще дам

# 267
Ееееййй тва се казва дашна жена Joy ВИВКА,ама ние с теб ще вземем да изпишем морската тема,а? Mr. Green

# 268
  • Варна
Охаааааааааааааааааааааа! На това му се вика оливане!!!  #Crazy Ха така! Мерсажно! Няма да мога 2 думи да вържа от толкова Халкохол...

Дес, детето нали се е успокоило?! Това е най-важно.

Като разказваш това, се сетих за една луда рускиня на плажа. Кърмеща мама по монокини с прашки. Хващаше детето и го ХВЪРЛЯШЕ  (точно като гюле) на 2-3 метра от селбе си в морето. И тъй като на този плаж след метър навътре става до кръста и веднага след това до брадичката, можете да си представите как това дете далдисваше!!! Нямах фотоапарат, исках да я снимам, за да ви покажа как се "психира" дете (според мен). След това задължително го кърмеше, нали първо го стресира, после трябва да го успокои...

# 269
Ох, уморихте ме от смях рано на зарана! hahaha Бистре, на бас, че това дете след 5-6 години няма да има страх от нищо и няма да му пука от нищо. Де да знам, може пък да е полезно. Mr. Green А и стратегията е добра: стрес-релакс-стрес-релакс...  Laughing
Деси, и аз затова омекнах - жал ми е да го гледам като се дере (или май нерви нямам... Thinking), обаче твърдост трябва, особено с момчетата. Като си ида на Бургас другата седмица, ще ви докладвам.
Вивка, малко се посмях на твой гръб с изпълненията на Калоян, да знаеш! Joy И аз ще имам подобни изпълнения, няма начин!
Ох, аз в момента съм без деца. Всяко е с някоя баба по разходки. Mr. Green Дето вика Дес, че съм била организирана! Организирана, ама в Силистра, дето имам 100 бавачи. Я да ме видите в Бургас дали ще имам време да си хортувам сладко-сладко с вас... Освен това, не работя много напоследък. Е, днес имам работа в действителност, ама първо ще си спретна едно безкофеиново кафе о ле (или лате, както му казват хамериканците Rolling Eyes) Та си търся компания за кафето, че днес никой не е писал още...

Общи условия

Активация на акаунт