ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 317
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Ани,то стана вече бирено време (както казва една моя дружка Wink),ама я дай да си пийнем кафенцата заедно.Аз по принцип редовно си го пия с дружките ми в скайпа,ама днес никоя не е на линия и си останах сама с Вяра на двора сръбнах едно.
Хaйде и в картинка,та да си го представим по реално:

Ако има и други желаещи,моля - има за всички Hug

VIVKA,Бииии-та,къде сте Grinning?

# 271
  • Варна
ОООоо, Деска, чудничко изглежда! Сутринта и за съм на дълго и много черно, а следобед обикновено карам на едно 3 в 1. В момента пека лазаня и си мисля за биричка, честно да ти кажа. Но с такава компания и кафе ще пия! Wink

# 272
Оооо, Дес, добре че сипа по кафенце, че малко ми се поомота главата след толкоз алкохол  Crazy

Иначе аз съм твърдо на мнение, че ако искаш да научиш или отучиш детето от нещо трябва отвреме на време да пробваш, но без да го насилваш. То само ще покаже когато е готово. Така процедирах с нощното хранене - пробвах, пробвах и както казва мъжо "Ние се научихме да не спим, но той да не яде - не"  hahaha И накрая една седмица след като окончателно се отказах - хоп и спря да се буди  Mr. Green Така съм решила да действам и с памперсите. Така беше и с бибата, но много по-лесно щото той не я ползваше много.

sea woman, давай от лазанята, че аз в офиса все съм си гладна  Embarassed

mom_an, сигурна съм, че и в Бургас ще справяш отлично  Peace

И да се похваля с мойто гардже - вече може да конкурираме Вяра на Дес - приказва като за световно, повтаря всичко и даже нощем докато спи не млъква  #Crazy Joy

# 273
На мен ми домъчня за няколко човека тука, които не сме чували отдавна...де сте ,бе, хора???
niunia, lika, Laleva80, daisy_st, Telma, 7of9, JiM и т.н. и т.н.
Аз да се обадя тогава.  Привет, ludmilana! Grinning
И всички останали разбира се.
 Flutter
Бяхме си в БГ.

Поздравявам и всики имали някакъв повод за празнуване!
  bouquet  newsm24

# 274
  • София
Някой питаше за валидността на изследванията за яслата:
- васерман - 6 м.
- кръв, урина - 1 м.
- чревни изследвания (2 бележки - микробиология и паразитология) - 15 дни
- контактна бележка - 1 ден

# 275
Здравейте!
И аз да се обадя, че не съм се включвала скоро. Много весело тук и страхотни почерпки се заформят Grinning
Момичета да ви питам, къде си къпите дечицата? Откакто се е върнал татко му, се опитваме да къпим Саши в банята прав, но засега не се радваме на успех. Никакви забавления не успяват да го успокоят. Чудим се как да действаме занапред, отново в коритото в стаята или пък в коритото, но в банята..Ще се радвам на съветите ви   bouquet

# 276
Бордима,ние сме същите - само в коритото и то в стаята Rolling Eyes В банята реве та се къса,а като бяхме на морето вдигахме във въздуха блока щото там корито не носехме ooooh! Надявам се просто с времето да свикне Praynig

# 277
  • София
Никога не сме се къпали в стаята. Naughty Като беше по-малка - на стойката в корито в банята, после в по-голямо корито и на земята. От 2-3 месеца - права с подвижния душ, купих една стъпка от тия дето не пързалят на плочките и тя си знае да си сложи стъпката, но после си иска и душа сама да се къпе, ама се разбираме някак - голямо забавление пада така.

# 278
Аз Стефан го къпя прав в банята от 11-месечен. Даже май от 10... Сега тук в Силистра реве, не знам какво не му харесва, но в Бургас у дома даже сам си взлизаше в душ-кабината, много му беше кеф. надявам се пак да му харесва, като се приберем.
За яслата и Васерман ли трябва? ooooh! Хич не съм наясно с тези изследвания. Вчера трябваше джи-пи-то да ми донесе направленията за изследванията, обаче не дошла. Чакам я днес.
Галитка, а тази контактна бележка каква е и откъде се взема? Embarassed

# 279
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО МАРИЯ!!!
Здраве, щастие, късмет и мноооого радост и любов!

mom_an, васерман ти правят на теб, а не на детето. Ако имаш скорошно изследване покрай раждането сигурно ще ти свърши работа. Ако не се лъжа контактната бележка се дава от педито. Днес ще и званна да видя дали е подготвила нашите документи и ще ви пиша как точно стоят нещата.

bordima, ние първоначално къпехме Калоян в стаята в корито, защото банята е по-хладна. Като се затопли времето преместихме коритото в банята, а откакто започна да ходи се къпе прав и сам - аз само сапунисвам, а той се полива и отмива. Даже и зъбите си мие сам - всичко е "може сам"  Joy

7of9, добре дошли отново! Как беше в БГ? Борил как понесе пътуването? На мен ми се ходи някъде на екскурзия, особено с евтините самолетни билети дето се предлагат сега, но не знам Калоян как ще го понесе newsm78

# 280
Честит празник на Мария на niunia и на всички, носещи това красиво име Мария!Здраве, усмивки и много положителни емоции!

bordima, ние първоначално къпехме Калоян в стаята в корито, защото банята е по-хладна. Като се затопли времето преместихме коритото в банята, а откакто започна да ходи се къпе прав и сам - аз само сапунисвам, а той се полива и отмива. Даже и зъбите си мие сам - всичко е "може сам"  Joy
Същото се отнася и за нас.

# 281
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит празник, на всички със  хубавото име

М а р и я!
Здрави , щастливи и обичани!!!!

# 282
Айде виде й се края на темата! Joy
одеве забравих:
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАРИИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ НОСЕТЕ ЕДНО ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ ИМЕНА!
petenceto, благодаря!

# 283
Момичета,хайде в новата тема Wink:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=214768.new#new

Общи условия

Активация на акаунт