Още мъничко остана АВГУСТинчето да види свойта мама

• 10 322
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
и мен не ме боли междукрачието, но имам болки ниско долу. и от ЖК не ми каза на какво може да се дължат, нито ми изписа нещо
как 15 юни  Shocked кой е за тогава?

# 166
Гита Ог,и мен не ме боли междукрачието Mr. Green,но кръст-не питай!Така ми се схваща единия крак ,че едвам ходя.И много ми оттичат крайниците! ooooh!
Шоши 84,и мен треска ме тресе,хем искам да си го гушна,хем ...... BlushНо ние все пак сме гърмяни зайци,ще се справим! Peace
Мариетке,едричко ли ти върви бебчето?Ти при кого ще раждаш?Всеки ме пита няма ли да отида да раждам в ГО,нали е масова практика търновки да идват при вас!И като отговоря не,остават учудени!

# 167
На мен ми казаха след 15-ти да спра всички хапчета - магнезий и т.н. и да чакам. И вече никой не говори за термина, който според мен е 9-ти август. Преди 10-тина дни казаха, че 3 кг. имаме, ама не казаха колко са точно, че видеозона не бил много хубав.

Снощи имах чувството че се започва. Цял ден рисувах с вдигнати крака и почти не съм ставала от мястото си. Цял ден! Явно вечерта на бебо му писна тая поза и около час прави всякакви акробатики. Към 23 ч. усетих.....разтваряне на таза ми. Ама не като болка ами.......някак се почувствах по-широка отдолу. Не че взе да ми вее, де  hahaha hahaha hahaha Контракциите станаха на 20-30 минути и така 2-3 часа. Легнах си и взех часовника да засичам и така съм заспала.  Явно като съм се опънала всичко се е оправило. От днес съм се зарекла - никакво претоварване. По-чести почивки, че още нямам документи за раждане, а и нищо за бебо не е готово. Една сега започнах боядисването на креватчето, а дрешките са си още с етикетчетата.  Tired

# 168
Привет, мацки!
Отчитам се и отивам за кафенце........ех тези снимки

Шоши според ехографа термина ми е за 20-ти юли...но и при мен си стои на 26 август и не са го променяли. Аз съм сигурна, че моето бебе е просто с голяма глава  Mr. Green
Напълно съм съгласна.На мен вчера на консултация във Вита(където ходя за изследванията) ми дадоха термин по главичка 08.08, а по краченце 18.08.Бременността би трябвало да продължи 40 г.седмици, та термина винаги се определя по датата на последната менструация, просто има по-големи и по-малки бебета-то не може всичките да са по калъп.
Другото, което ми казаха е, че плацентата ми е вече 2 степен и бебето е момче, за което луднах, място не можехме да си намерим с таткото.Обадих се на моя си лекар и му казах, че искам да ме види, защото са ми наговорили разни неща и като отидох и му обясних за какво става дума малко ми се разсърди като че ли, че го занимавам с такива глупости, като на всеки преглед ми казва момиче....той се притеснил, че кой знае за какво става дума, ама сама съм си виновна.
Иначе чакаме бебка началото на август.

Жанет, прекрасна новина, много се радвам за теб!Пожелавам ти лека бременност и най-важното здрави бебче, когато  му дойде времето!

И аз съм от тези с проблемния сън чат-пат.Миналата седмица почти не съм спала и се будя рано-рано.Днес си поспах обаче до предо малко!

Гита, и мен не ме боли, мен ме болят  ребрата от шутчетата на госпожицата и кръста от време на време

# 169
Дидка, вярно сме гърмяни зайци  Wink ама оше ставаме!
Гита, голяма несправедливост е това с пишкането, ама май така се свиква с неспането за после (ако въобще можеш да свикнеш да си ненаспана мама)
Ivy, успокои  ме с твоя голям бебо. И моят бил с голяма глава, значи  Blush
Ей, че хубавко е днес, леко хлад  и слънце!

# 170
Констанс,последно момиче или момче. newsm78Какви хубави дрешки си накупила за момиченце,ще е голям шок предполагам ако излезе момче,но каквото и да е -да е живо и здраво.Как ми се иска и при мен да не са познали пола(казват момче 100%) Blush,ама не връщам де! Laughing

# 171
Здравейте момичета, аз рядко пиша, но редовно ви чета и намирам отговори на почти всичките си чуденки. Сега обаче имам един въпрос, който ме човърка много. Дали да махам вътрешните етикети на бебешките дрешки? Струва ми се, че ако останат ще му боцкат на бебчето. Вие как мислите?

# 172
Моята тумба си е  Mr. Green Снимах си децата  Joy
Меги нямам идея колко тежи все забравям да питам  Embarassed
ама ужасно ме притиска малкия отдолу не мога да ходя...
inedica аз бях по същия начин точно преди две седмици  hahaha заспах накрая с часовник в ръката Joy Почивай си!
Констанс би било грубо от тяхна страна да те объркват така в последния момент Heart Eyes Дано си е мацка, а когато родим тогава.
Вече не се тревожа много, минахме средата на осмия, пък и нямаме нито едно бебче засега! Още малко и ще почнат дребчетата да ни радват  Hug

# 173
Бруно аз като ги режа ми драскат повече, защото ръбчето става по остричко някак си...На Елито не съм махала етикети и не е имало проблем, не и се е зачервявала кожата или нещо друго. Пък и после е по-добър ориентир ако имаш етикети за второто  Mr. Green

# 174
  • Пазарджик
Привет мами с коремчета сладки  Hug

За болките в областта на таза - о дааа и мен ме понаболява. Особено вчера, след като направих една разходка около 3 часа, после едвам ставах от леглото. И то не е силна болка, ами едно такова неприятно постоянно чувство. И ходя като патенце  hahaha Иначе пък се чувствам много добре. Отмятам задачки тук по къщата. Сега мисля да звънна на една педиатърка хомеопат, за да се уговорим за среща евентуално нещо.

Момичета с планирано секцио - казвайте дати, да ви записваме в началото. shoshi84 и Marsidi май имат насрочени дати (или ще имат) към края на тоя месец.

Хайде, много усмихнат ден от нас. Пък и ще е прохладен като гледам  Hug

# 175
  • Пловдив
herelina  имах предвид че щом юлките почнаха да раждат от 15 юни и ние ще почнем от 15 юли.
Констанс дано да си е бебка Peace

# 176
Привет мацки,аз пак спах като заклана и едва станах!Радвам се че нямам проблеми със съня!
За болки в междукрачието и другаде също не се оплаквам,само крачетата се подуват и болят,но е поносимо.Абе имам чувството,че няма скоро да раждам-даже не усещам и контракции.
Жанет,вярай,че всичко ще бъде на ред и се радвай на една чудесна и безпроблемна бременност!!!
Ирра,стаята е страхотна,а ти влизай по-често ,нали имаш нет!
Иви,аз също смятам да съм си в нормална стая,защото и на мен не ми се стои самичка,но датата за секциото ще я определяма последната седмица на юли,тогава ще идвам във Варна на преглед и ей такива доуточнения!!!

# 177
Ivy твоето тумби си прилича много с моето -  пощадено от черната линия.

# 178
непромокаемите постелки как смятате да ги перете? отдолу найлонът е доста твърд и да не се нацъфка?  newsm78

# 179
  • ГОре на черешата...
Дидка, в ГО ще се ражда, мисля да правя уговорка с Косев, но нека първо си взема болничния. /ох, и аз така се надявам в последния момент да ни изненада някоя госпожица Praynig, но...таткото пък се засилил да купува нам кви си дъбови бъчвички да ги пълни с ракия за сватбите на ергените си Crazy.../
Да, едрички си вървим. Калоян се роди 3 600, всички казват - това поне 3 800, ама то дакото не го сложат на кантара нищо не се знае.
Мен пък от няколко дни ме болят тазобедрените стави - не постоянно, а на моменти имам чувството че ще се разпаднат, за секунди преминава болката но е много гадно. Те пък от какъв зор newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт