Още мъничко остана АВГУСТинчето да види свойта мама

• 10 326
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Златна Добруджа
еми добро утро за тези които е добро smile3507 smile3507, как си спите всички без проблеми, браво! smile3501 аз нещо съм се повредила - като легна и ме хващат нервите и до 3-4 се въртя, а и малкото ме рита в допълнение и после през деня съм като бито куче обаче ако легна пак не мога да заспя...

Ивченце, аз имам същите проблеми със съня - много трудно заспивам, отгоре на всичко ставам поне 10-тина пъти до тоалетната  Crazy Но пък сутрините винаги се събуждам много рано и това е открай време. Гледам следобедите да не лягам, уж за да съм по-уморена, но и тази тактика няма голям успех  Thinking
Сонитка, човек да ти завиди за тези разпродажби  Mr. Green

# 151
Добро утро и от мен!
Аз пък ако има как да не ставам сутрин, а да спя цял ден щях да го правя, но пусто имам много работа. Най-после дойде момента и днес ще боядисвам креватчето и ще шия чаршавчета.

Момичета, имам въпрос. Вие по време на кърмене, евентуално, ще пиете ли витамини? Свърших ги и се колебая дали да си взема за 1 или по-евтините за 3 месеца.

# 152
inedica, аз не съм пила витамини предния път, само чайчета за кърма.

Сонитка недей да дразниш с разпродажбите  Laughing

# 153
Добро утро и от мен!
Жаннет,  Praynig  Hug стискаме палци всичко да е наред!
Ивченце и аз имам проблем със съня, вместо сега да мога да си поспивам, то само се въртя и не мога да спа, а вече от няколко вечери имам болки ниско долу  #Crazy, едвам вървя, иначе през деня уж съм добре.
Ментина, май наистина аз ще открия сезона, дано да остискам до секциото.
Сутринта ходих да давам пак кръв и урина, но този път ми взеха кръв от пръста-само.Много се учидих, защото винаги са ми взимали от вената. Днес мисля да използвам, като е по хладно времето да изгладя дрешките.
Шоши84, най-вероятно ще се засечем, само не знам ти докато влезеш дали аз вече няма да съм на 7-мия етаж.  33uu

# 154
Добро утро , мацки, радвам се всиички сте на лице! На мен вчера ми се накараха, че не искам да ходя на прегледи или по-точно като се изрази акушерката било ми забавно, а то е сериозно та след час и половина чакане успях да се вредя при док и след едноминутно слушане на тоновете ми каза ОК, натисна ме някъде долу и после ме боля половин час и аз я питам слязло ли е бебто, защото според мен е, а тя Еми като дойдеш да те бръкна отдолу август, ще ти кажа, само дето аз в началото на август смятам да раждам  Joy hahaha Joy.
Франито пази се.
Жанет браво   bouquet.

# 155
Ами то си е за дразнене с тези цени  Wink Направо смешни в доста случаи, а и като знам в Бг как надуват цените и то за немаркови неща! Хайде спирам  Laughing Whistling

Междудругото, съвсем сериозно, има доста момичета от София, които идват в Милано точно за разпродажбите, явно с нискотарифните полети им излиза по-евтин шопинга, отколкото в София  Rolling Eyes

# 156
за болките отдолу не ми говори, хванали са ме още от началото на 8мия - тогава се обърна юнака и като легна на всяко обръщане ми изтраква нещо/прешлени сигурно/ и ме прерязва междукрачието - ад е!

# 157
Аз пък гледах ужасно тежък филм...Да ме бие някой по главата защо  ooooh! И до 2 не можах да мигна...сънувах го...в 5:30 станах, после дремнах още малко и това ми беше тази нощ  Tired

inedica
аз няма да пия, но аз и сега не пия
Сирена много бих се радвала, ако се засечем  Hug Аз не искам да съм сама в стая и затова ще ползвам обикновените. А пък, ако се случа с някоя, която ме изнервя ще поискам да се преместя. Ако сме заедно поне ще е весело  Mr. Green Утре ще записваме датата за секциото дано всичко е наред Praynig

# 158
Ох, моите болки долу са от скоро, явно след като пак се е обърнало с главата на долу, че нали иначе бяхме напречно, ама то сега пак така шава, че си мисля че едвали ще му е последната поза Laughing
Ивченце иначе относно кг. на бебо и ние бяхме 1800, после за две седмици станахме 2,500, а сега сме около 2,7000, но доктора каза, едвали ще е голямо бебе, ама то нашето семейство сме едни "големи", на кой да причлича детето.

# 159
  • София
Жанет, честито! Hug Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и живо и здраво детенце след някой и друг месец!

# 160
Добро утро, маменца с тумбита!

На всички с планово секцио пожелавам да си дочакат датата, за да им е по-спокойно всичко.

Мен ме посъветваха да се тъпча с Магнезий, за да устискам, ама не виждам смисъл да започвам сега. Той нали се натрупва в тялото и аз таман ще се наям с хапчета и то ще дойде време за раждане докато се натрупа достатъчно в тялото.

Моите притеснения за устискването е, че въпреки видеозонските прегледи не ми променят термина. Според гладичката на беб, ще е сготвена на 17ти Юли, според крачетата на 27ми. Терминът си ми седи 9ти август и като че ли на докторите това им звучи успокойтелно. Като гледам на голяма част от вас им смениха термина.  newsm78 Малко ми е объркано. А и ме тресна вече, е 2 седмици ме делят от срещата с беб. Ужким съм смела и искам да е по-скоро всичко, но също така много ми се иска да са органицирани нещата/планови, а не като предишния път, уф... Няма да се оплаквам, само да си споделя с вас, е нали сте дружки по съдба!
Marsidi ще се намерим по етажите ако е казано
Sonita, това за разпродажбите е много сладко да! Успешен шопинг и да се похвалиш после!
Inedica за витамините не се престаравай. Май не е лошо да се пият, ама не всеки ден, а и ако си  похапваш естествени витаминки нямаш грижи. Вацно е да поемаш достатъчно течности!
Тази нощ ставах 6 пъти - рекорт. Преди като станаха 7 и тръгнах за болницата. не знам как ги докарвате до 10 аз и на 6 съм сомнамбул и си искам съня! Tired
Весело и стига бъбрене от мен!   bouquet

# 161
Шоши според ехографа термина ми е за 20-ти юли...но и при мен си стои на 26 август и не са го променяли. Аз съм сигурна, че моето бебе е просто с голяма глава  Mr. Green

# 162
  • Ланкър, планините Овнерог
ДобрЮ Ютро!!!

Само мен ли не ме боли м/украчието. Даже ми е странно как ви боли. Бря....

Шоши, аз имам чувството, че докато легна и трябва пак да ставам до тоалетната. Ужасно е да гледам как всички блажено спят, а аз..... Вчера и онзи ден поне сутрините поспивах, а днес и това не стана.

Абре, хора, кви раждания, кви 5лв.? Аз май ще съм n-тата родила, като ви гледам за какви дати са ви насрочили операциите. То дошло..... newsm78

# 163
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мамчета!

Жанет
, честито, мила  bouquet! Знам от опит колко ти е трудно сега и как всичко от предишния път ти стяга гърлото...но - този път всичко ще е наред, повярвай Peace! Много скоро като усетиш ритничетата ще забравиш кошмара и ще се наслаждаваш на мишчицата в теб! И да пишеш и при нас, да те следим, нали Hug!

Ирра, креватчето е супер Peace!

Иви е с нова премяна - това е твоята тумба, нали?

Аз чак в понеделник ще ходя за 45-дневния болничен - май останах последна. И започвам с пазаруването, прането и гладенето. Ох, нямам търпение вече Party...
И моята мишка вечер направо ми разказва играта - то не е блъскане, ритане, наместване - направо си боли яко Tired...Преди месец бяхме 2 1000 - колко ли сме наддали за 1 месец newsm78?

# 164
  • Пловдив
Жанетт честита бременност  bouquetТози път всичко ще е наред Hug
Иви ама много голяма главичка има твоя юнак,а колко тежи?
Ирра много хубаво си наредила стаята Hug
Аз имам голям проблем с кревтчето ,дадоха ми едно но не ми харесва ,купила съм обиколник за по малкко-реа като за световно все едно кой знае какво.Но искам всичко за беба да е перфрктно.
Ако гледам  по юлките по сериозно ражданията им почват от 15 юни-така мисля че и  с нас ще стане.Коя ли ще е първа? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт