Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава, когато от болницата поискат 3 комплекта дрехи?
Какви са правилата за приготвяне на дрехи за болницата?
Какви дрехи са необходими за бебето в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава, когато от болницата поискат 3 комплекта дрехи?
-
Какви са правилата за приготвяне на дрехи за болницата?
-
Какви дрехи са необходими за бебето в болницата?
-
Как мога да получа персонален идентификационен код (ПИК) и какво представлява той?
-
Как се изплащат болничните и каква е процедурата за получаване на тях?
аз нещо съм се повредила - като легна и ме хващат нервите и до 3-4 се въртя, а и малкото ме рита в допълнение и после през деня съм като бито куче обаче ако легна пак не мога да заспя...
Но пък сутрините винаги се събуждам много рано и това е открай време. Гледам следобедите да не лягам, уж за да съм по-уморена, но и тази тактика няма голям успех 
стискаме палци всичко да е наред!
, едвам вървя, иначе през деня уж съм добре.
.
Направо смешни в доста случаи, а и като знам в Бг как надуват цените и то за немаркови неща! Хайде спирам 
И до 2 не можах да мигна...сънувах го...в 5:30 станах, после дремнах още малко и това ми беше тази нощ 
Малко ми е объркано. А и ме тресна вече, е 2 седмици ме делят от срещата с беб. Ужким съм смела и искам да е по-скоро всичко, но също така много ми се иска да са органицирани нещата/планови, а не като предишния път, уф... Няма да се оплаквам, само да си споделя с вас, е нали сте дружки по съдба!
! Много скоро като усетиш ритничетата ще забравиш кошмара и ще се наслаждаваш на мишчицата в теб! И да пишеш и при нас, да те следим, нали
...