Още мъничко остана АВГУСТинчето да види свойта мама

• 10 281
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
 Здравейте и от мен. След вчерашният инцидент, днес съм "наказана" в къщи, но то пък и няма къде толкова да ходя, ще използвам прохладния ден да се завъртя край печката и евентуално да поспя, моя мъж има ужасния навик да буди и мъртвите сутрин като се приготвя за работа та съм станала рано рано, но вече ми се затварят очите. Хайде чао, до после.

# 211
  • Видин
Привет от мен   bouquet
Аз чакам да дойдат за пералнята да я сложат и да попера малко като хората bowuu.
И съм се разчистила малко че е голяма кочина, ама ремонта още не е свършил #2gunfire #Cussing out #Crazy. А аз си мислех че за 2-3 седмици всичко ще е ОК. Но уви Naughty
Аз си имам количка и легло от сестра ми, които много си ги харесвам. Още повече че са избирани така че и на двете да ни харесат, защото си знаех че ще отгледам и мойте деца (мисля да са 2 или 3) с тях. Относно другите неща нищо не съм купувала все още. Все си казвам че има време, но то вече се поизчерпа. Остават ми 40 дни до термина, така че ще се залявам от другата седмица baby_neutral
Е май това е за сега

# 212
beli4ka, аз първият път раждах във 2ра градска, но сега и аз ще раждам в ТК. А относно лекарите мисля че в ТК са по-добри.

# 213
  • София
Здравейте Hug.
Жанет, много хубава новина. Този път всичко ще е ОК Peace.
Ирра, много е сладка стаята на бебо.
Арвен, и количката и кошницата са супер. Бебо ще се чувства много конфортно в тях.
Бруно, и аз не съм рязала етикетите, но бабите нали винаги много разбират smile3516 и тези дрехи, които ги бяха донесли им бяха отрязали етикетите ooooh!.
Иви, много готино коремче имаш smile3521.
За праха за пране, и аз мисля, че колкото по - слабо мирише толкова по- добре за бебока.
Леле, вие ме утрепахте, че второто бебе е по-голямо ooooh!. Аз с Дани колко се измъчих, докато му излезе главата, а сега да се настройвам за бебе над 4 кила Crazy.
За болките, мен страшно много ме боли междукрачието, но само когато ставам от сън или пък ако дълго време съм седяла или лежала (е, покрай Дани това е почти невъзможно, но понякога се случва Mr. Green).
На всички, които днес са на преглед (аз също съм) или трябва да се борят с бюрократични проблеми им пожелавам късмет  fingerscrossed, на останалите приятен ден  bouquet.

# 214
  • София
Janet,прекрасна новина мила!  Hug Flutter Много се радвам и ти пожелавам всичко най-хубаво и леко бременеене! Hug  Пиши повече..... като в кой месец си и т.н. Simple Smile ще се радвам да чувам само хубави новини от теб! Peace Praynig
Arven,честити покупки Simple Smile Иррра и на теб мила също!
Гита късмет с НОИ! И не им се ядосвай толкова!
Франи каквъв е тоя документ? Аз знаех че като родя с акта за рабждане на бебо отивам в съвета и попълвам някакъв вид молба -декларация и ми отпускат помощ от държавата мисля сега.... 200 лв.
Саше а ти си почивай вече стига митка Simple Smile утре влизаш в 9 месец хехе...... Party аз в други ден нямам търпение! Та по случая можем да се видим  Sunglasses
Аз днес мога да се похваля че от сутринта съм имала само 4 контракции и то много леко болезнени...... дано да си остана с това за днес! Вчера обаче след 20.00 имах контракции много силни на 15 минути и точно се суетех дали да не ставам да си оправям багажа за болницата.... Rolling Eyes Спряха чак към 22.00 и слава богу! Praynig
ТА днес или утре най-късно стаягам вече нещата Naughty Но те и не са много нали най-важното ще взема а другото ще приготвя да ми го донесат като родя!
Днес вече подредихме стаята Simple Smile и съм много доволна  PartyСлед малко се захващам да разопаковам дрешки и чудесийки и да почвам да попрепирам по нещо,че така ще съм си по спокойна Simple Smile Но бавничко ще действам то.... нямам силици ooooh!
Желая на всички лек ден и до по късничко!  Hug Flutter  

# 215
beli4ka нещо май не съм разбрала.ти секцио ли ще раждаш?

Да секцио, на 2.08 ДАЙ БОЖЕ да откараме до тогава  Praynig Praynig Praynig
Даже ме има на 1-ва страница на форума при плановите секции, за което благодаря   bouquet

# 216
Гита днес не е ли 12  hahaha, нали ти бяха предрекли тази дата.

Joy Joy Joy Ако в НОИ я ядосат пак нищо чудно до довечера

Ментина
последните два, които взех са от Биберона. Мисля, че и в Штъркел ги има.

Всички дати са хубави  Peace Ние като избирахме дата гледахме и как се съчетава с името. Всъщност каквото и да изберем за мен най-добър си остава варианта, то да дойде когато реши. А ние можем между трите дати които ни предложиха да си харесаме една... Винаги има и хубави и лоши неща в живота на човек, каквото и да избираме си е Божа работа...

# 217
упс ето ме и мен преди малко с евърнах от лекцията сутринта бях на жк последни изследвания много кръв ми исто4иха и ми взеха 2 секрета вагинален и анален  Crazy бебето ми е 2250г бъбре4ета сър4ице гледах ме обменна карта направление за раждане вси4ко те ще ми издадът дадоха ми един лист за социалните нали съм самотна майка  Mr. Green за еднократна помощ 45 дни преди раждане която се изплащала някви ей такива абе намазах и аз някоя кинта от държавата Joy

ментина в штъркел ги има Peace

лек ден  Peace
Франи,дай повече инфо за този лист за социалните,че и аз съм от твоята партия,а не съм чувала за такова нещо???

# 218
Здравейте, да ви кажа за междукрачието мене така ме боли, че понякога не мога да ходя, обаче ме боли като чели кокъла, не го осещам като да ме притиска бебето.
Много се радвам за Жанет, вярвам че всичко ще бъде наред Praynig
Аз да ви кажа мисля си че Гита ще преноси е не й го пожелавам, ама винаги е така всички нея я чакат и накрая някой най неочакван ще поведе хорото.
На всички честити покупки.
Нашата детска стая от кога е готова и така ми е много тьпо с някакво празно легло Cry Аз се ходя и си го гледам пък мьжьт ми само ми се смее.
Етикетите на дрешките и аз няма да ги режа.
а за контракциите аз от сутринта имах около12 нищо не ме боли ама се чудя защо толкова много newsm78
Франи кажи за този лист какьв е и аз знам като Димианки същото.

# 219
Бели4ка, http://numerology.clubastrology.net/ виж в този сайт, аз от там гледах за избора на нашата дата.

Франи, какви са тия помощи за самотни майки?

# 220
Взехме матраче за кошарката , а вчера свекъра пита колко струва и че той щял да даде парите , ние пари за бебето няма да даваме те щели да вземат всичко необходимо. Какво по хубаво от това , а майка ми като пощуряла обикаля бебешките магазини и купува каквото и хареса. Какво ли щях да правя без тях Hug

# 221
Франи каквъв е тоя документ? Аз знаех че като родя с акта за рабждане на бебо отивам в съвета и попълвам някакъв вид молба -декларация и ми отпускат помощ от държавата мисля сега.... 200 лв.

упс и затова бях забравила това съвсем друго то ти с еполага по закон на всяка родилка и аз ще взема такова но нали нямаме брак и ме водят като самотна майка и ми с еполагат и от социалните май ги изплащали преди раждане Mr. Green

намазах 350 лв Party Mr. Green

така сега ще обясня понеже аз съм безработна нямам социални осигоровки няма ме брак и ме водят като самотна майка болни4ен не ми издават защото няма на кой да го представя а ми на писаха на един лист за пред социалните отпускали такава помощ от 150лв преди раждане пове4е не съм запозната в понеделник като отида в социалните ще ми обяснят и тогава по адекватен отговор ще ви дам  Peace

# 222
Мацки, минавам само да ви поздравя и бягам към града големо  Mr. Green А вечерта сме на док, да видим дали растем все с такава шеметна скорост  Wink

Иви, страшно коремче   bouquet

И аз се класирам  като самотна майка  в Бг!  Mr. Green  Нали там все още се водя неомъжена  Laughing Само дето детенце ще се води само италиански гражданин, та няма да ме огрее  Laughing Mr. Green

Хайде бягам, че пак ще хвана трафика, а с тоя корем на някои стопове и кръгови едва успявам да имам добра видимост  Flutter

# 223
 Благодаря на вси4ки за подкрепата-толкова съм щастлива!!!Сега съм в 6-та седмица и живот и здраве ще 4акаме беб4е на4алото на март.
  А вашите корем4ета са страхотни,но сигурно нямате търпение да се разделяте ве4е с тях и да си гушкате бебоците....Късмет и хубав ден на вси4ки.

# 224
  • София
Janet  аз насистина нямам тръпение да се разделя с коремчето си но пък Simple Smile нали знам че ще си гушакм бебчо  Heart Eyes Стискам ти палци всичко да е наред!  Praynig Hug Всичко хубаво и през март да гушкаш едно сладко бебче! Като ние ще сме си тук и когато пожелаеш и имаш време и каквото и да ни питаш  сме  ти насреща готови да ти дадем съвет или да отговорим на въпросите ти които никак няма да са малко през бременноста Peace ! Hug  bouquet
Така Франи аз те разбрах... май Simple Smile Аз съм си самотна майка както се казва но пък съм здравно осигурена и явно това не важи за нас! Ще си чакаме 200 те лева от държавата а тези 150 май няма как да взмем  Mr. Green
Теди честито матраче Simple Smile Така са майките Simple Smile моята все се прибира и все носи по нещо Simple Smile сега ще и дам запор вече! Party   
Аз мами съм се заровила в дрешките на бебчо .....малееее много били бе  Mr. Green ние сме си се уляли лекинко  Mr. Green
Сега пуснах една пералня с пеленичките и хавлийки и кърпички и след това зареждам още една пълна с дрешки!  Whistling

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 15:51 от Димяни

Общи условия

Активация на акаунт