Още мъничко остана АВГУСТинчето да види свойта мама

• 10 275
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мамчета Simple Smile
Днес се размазах от мързел   Whistling.
Даже още не съм ви изчела ама реших да се отчета. Вчера бях на док. всичко е наред бебо се е обърнал вече и е готов за старт в живота Heart Eyes плацентата е добре околоплодните води също. Кръвните изследвания още не са готови и неможах да си взема обменната карта, но пък ми дадоха направление за хоспитализация. Вече почти всичко за беб е набавено, остана ми ваничка и разни дреболий, днес пуснах да изпера всичко и после ме чака гладене до припадък. Пращам ви линк да видите кътчето на бебо! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130130&photo=184
Пазете се  Heart Eyes

# 226
  • София
Манчева и аз съм като теб..... пране гладен и така но ми е мноооого приятно Simple Smile  Heart Eyes
РАдвам се че при вас всичко е добре Simple Smile
Креватчето е много сладко Simple Smile  bouquet

# 227
Аууууу Манчева страхотна стая!!!!!!!!!!!!!!! Идвам да живея у вас  hahaha

# 228
Димяни твоето сглоби ли го мажо?
Ivy    чакам тееееееееее Simple Smile както съм свикнала да съм заобиколена с хора, ще си изкараме супер  Heart Eyes пак и к'во ще ни е по-лесно да си гледаме бебоците  baby_neutral Joy може и да си поспим  Mr. Green

# 229
Нали? На смени ще се връткаме и ще ги кърмим първо аз, после ти хем ще имаме време за сън  hahaha

Имам колееееееееееет, отивам да видя какво са ми пратили за Боби  Mr. Green

# 230
  • София
МАнчева сглобени сме как  Mr. Green още от онази вечер!  Peaceи съм многооо щастливааа......тези дни ще кача и снимки Simple Smile че сега съм заринала отгоре какво ли не  Mr. Green
Иви за колетчето ако има нещо в повече давай насам Simple Smile  Wink
Сега ще кача 4 снимчици на креватчето Simple Smile в snimka.bg обаче върху него само мен ме няма   Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 16:05 от Димяни

# 231
  Бели4ка 2-ри е четвъртък, много хубав ден, така че давай смело!  Peace

Във връзка със самотните майки, доколкото знам от 01.01.2007, ако бащата припознае детето не се водиш самотна майка. И така отпадат някои "привилегии'. Но тъй като не съм 100% сигурна, трябва да се провери. И Гита може да каже.

Ей, Манчева много хубав този кът, чак на мен ми се прииска да съм бебе  Simple Smile

Какво става с Тиги ?

# 232
  • Ланкър, планините Овнерог
Хай!

Бях забравила коя дата е днес.... Mr. Green....Ама такова обикаляне му хвърлихме с Тантура, че като нищо до довечера мога и да измътя. В НОИ-Младост се оказа, че не дават ПИК, а само в централата. От там се метнахме с малката на маршрутка и се додрусахме до централата. Отидохме точно по време на обедната почивка, та се замотахме и в МОЛ-а да убиеме време. Върнахме се-лудница. Взех молбата, попълних я и взеха, че ме пуснаха да ги предредя/ бременна, че и с малко дете  Mr. Green/ От там 1/2 час чакане на тролей, не се класирахме на 1-я, та на 2-я. След това имахме още някое и друго плащане по банки и се прибрахме каталясали. А, и във всеки превоз Танти седеше в мен, което допълнително ме мъчеше. Важното е, че свършихме полезна работа. Е, болничен нямам след проверката в сайта, но поне осигуровките си видях как са.

irem4e, като нищо ще пренося. Все пак така бях и с първата ми бременност. Така че, приемам съвети за предизвикване на раждане.

# 233
И аз не съм много запозната с предимствата на самотните майки, тъй като ми е съвестно да се възползвам. Знам, че мнооого проверяват дали живеете с бащата на детето. Не знам дали припознаването има значение, тъй като самотни майки са и разведените и вдовиците. Единственото, от което се възползвам е, че при подаването на декларацията за детските, на сем. положение пиша "неомъжена", което си е така. По този начин не ми трябват доходите на мъж ми.

# 234
  • София
беличка, защо така с лошо към датата 2ри Август?!!?аз сега какво да си мисля като моя термин е на тази дата smile3518

Не ивче мила, не е с лошо, ама нали не си го избира бебето и аз за това..Иначе сега гледам в нета много добро число е.. Hug Hug Hug
Моля те, пусни линк към това, което гледаш. Ние ще сме на 1 или 2 август също, ако дочакаме дотам, че съм като слон..

# 235
  • София
Да Гита това за детскуте наистина си е улеснение!
Като чета добре си се разходила и подрусала по маршрутките така че току виж имаме ефект  Mr. Green
Започвай и със секса Simple Smile
Качих няколко снимчици на креватчето: http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=130130

# 236
  • Златна Добруджа
Ман4ева, Димяни - страхотни кътчета сте направили  Peace Аз все още не съм постелила кошарката.
Иви, благодаря за отговора за протектора - ще проверя като дойдем до Варна  Hug
Гита, и аз си мислех,че днес сме 12-ти  Mr. Green
Да питам - възглавнички купували ли сте? Хем чакам второ, хем ниииищо не пазя  ooooh!

# 237
  • София
Да доклазвам за Майчин дом - доки каза да платя на болницата за избор на екип.Проблемът ми е, че 10 дни в края на месеца го няма и ако тръгна да раждам, трябва да го намеря в чужбина на мобилен и тогава да ми прати друг доктор. Дано на родя или до 19 или след 30ти!
Какво значи 2ра степен плацента.
Тоновете ни са добре, но още не били паднали някакви петна. Нямам време да ровя, за петната да знаете нещо?
Нямам много време за писане, че информирам по мейла де що клиенти има за липсата ми...
Манчева, Димяни - супер местенца за бебетата! Аз второ чакам и една пелена нямам, камо ли креватче, всичко съм разала...
 Hug Hug Hug

# 238
Абе, нещо не ми се вярва да се разраждам днес, ама знае ли човек.........

Възглавница не съм взимала. В началото не мисля да ползвам, а по-натам ще си купя.

.....Аз второ чакам и една пелена нямам, камо ли креватче, всичко съм разала...
 Hug Hug Hug

И аз така. Уж все си мислех, че с едно няма да оставам и пак нищо нямам от Танти, като изключим някое и друго одеалце.
И моята плацента преди 1 1/2седмица беше 2-ра степен, което значело, че раждането наближава, но не е съвсем тука.

# 239
Браво Димяни много е хубаво.. ама като стане на 5,6 месеца ще трябва да го свалиш по-надолу.
Да ви питам почва ли да ви хваща шубе? Мен малко ... гледам да не мисля много за да не се напрягам предварително Simple Smile Някои ще ражда ли с епидурална? Аз до вчера ДА ама док. ме разколеба, че имало странични ефекти .. то не е задалжително да се проявят ама, ако все пак се....  Вече никои няма да слушам  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт