Още мъничко остана АВГУСТинчето да види свойта мама

• 10 269
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • Златна Добруджа
Възглавница не съм взимала. В началото не мисля да ползвам, а по-натам ще си купя.[/b]

Абе и аз така мисля да направя, ама викам да питам за новостите  Mr. Green
И шубето ме гони, ахааа да ме хване  Crazy Хем ми е притеснено, хем понякога сякаш няма аз да раждам - толкова ми е спокойно  Whistling

# 241
ман4ева матра4ето от къде го взехте

а гита тези децки социалните ли ги дават пак и аз ли трябва да попълвам такава декларация newsm78

# 242
  • София
Манчева много ясно че ще го свалим Simple Smile Но за сега така на това ниво ще бъде много удобно!
Аз си взех матраче на Магнифлекс и много ми хареса Simple Smile от магазина на Дибо Simple Smile  Peace

# 243
Ами то си върви комплект с креватчето! Само помолих да го повдигнат малко 4е иначе ще остана без кръст.

# 244
  • вкъщи
оле ,моми4ета аз съм с контракции на 3 минути,но самите контракции са по около15 секунди.дали не е от това ,4е днес не съм полягвала никак.или съм по гости,или ми идват гости.а си боли сериозно,не е шега.сега изпих един магнерот и се паркирвам на дивана,4е........не ми с еражда днес.а и бебето днес  емного активно,дали не се обърна ,не знам. newsm78

# 245
marianamama почивай си  Hug дано да се е обърнало бебчето

# 246
marianamama почивай си  Hug дано да се е обърнало бебчето
  Hug Hug Hug

# 247
Ами то си върви комплект с креватчето! Само помолих да го повдигнат малко 4е иначе ще остана без кръст.
А иначе от магазина на Дибо.. мисля че трябва и отделно да се продават.
адреса е: ул. Цар Симеон -217. тел 02/9207788

# 248
  • В светлината на слънцето
Здравейте момичета  Hug

Гледам никой още не е родил.  Grinning
Аз днес се отбих през работата си, за да оставя болничен и се включвам съвсем за кратко. Ние с бебон сме на изчакване. От седмица пия конски дози магнезий, за да успеем да задържим раждането, докато нашият тати се върне от чужбина. Че се оказа много сложно записването на бебчо в "Шейново", ако се роди по време, когато татито го няма. Трябвало някакво нотариално за признаване на бебето, незнам си какво още и т.н. А ние имаме сключен брак, при това не от вчера. Но такава била процедурата.  Thinking
Та затова ще си пия магнезия и ще гледам да си почивам повечко. То последното няма как да стане, че сега съм абсолютно сама вкъщи и няма кой да ми помага. За лош късмет в неделя счупиха на майка ми ръката, та прекара два дни в Пирогов.  Sad И сега освен за 3-годишната беснотия се грижа и за майчето. Малко ми е тежко, но се оправям. Лошото е, че точно сега трябва повечко да си почивам, но няма как.
С доктора се договорихме да продължа магнезия до 22 юли, че аз освен татито да се върне, искам и бебон да се роди лъвче.  Embarassed Ама и претенции от моя страна. Добре, че докторът ми е свестен и ми влезе в положението.  Embarassed Но да видим. Засега бебчо се държи много прилично, но има дни, когато направо напира да излезе.
След малко ще ходя да записваме тонове. Предният път беше много смешно, тъй като бебокът търпеше слушалката до определен момент, но после както казва док "вдигна кръвно" и взе да рита гневно апарата. Ще видим как ще се държи днес.  Mr. Green
Сега ви оставям и стискам палци всичко с всички да е наред. Ако удържим бебокът, следващият четвъртък пак ще идвам към работата и ще се включа отново.
Целувки на всички  newsm51

# 249
Лулумба, стискам палци да устискате с бебо! не е лесно самичка с детенце и за мама да се грижиш!!! Заложи на положителните мисли!
Марианамама, дано да отминат контракциите!!! почивай се, ако можеш!

# 250
Да ви питам почва ли да ви хваща шубе? Мен малко ... гледам да не мисля много за да не се напрягам предварително Simple Smile Някои ще ражда ли с епидурална? Аз до вчера ДА ама док. ме разколеба, че имало странични ефекти .. то не е задалжително да се проявят ама, ако все пак се....  Вече никои няма да слушам  Whistling
МАЛКО?!?! аз вече ще се побъркам от нерви, такова шубе ме гони дето никога не е било, не мога да спя вечер, денем от време на време аритмии ме хващат и почвам да се потя... smile3511 cry

# 251
Един въпрос: ако ми се вие свят-ми е паднало кръвното нали, а не е високо?

# 252
Ей мацки, абе какво шубе бе?
мен такава еуфория ме е обхванала , само търча като изтървана, че никой не ми вярва че след след месец и половина аха и ще родя. Ама ако бяхте чули днеска на лекцията на 9 месеца като обясняваха за етапите на раждане съсвем щеше да ви хване страха Mr. Green Аз нали обаче съм дебил....
Сега обаче изчезвам, че мъж ми е в отпуска тая седмица , а аз го оставих сам да скучае. Айде, днеска работното време до 6!!!!
Елисее, може и от друго да е. Като ти падне кръвното ти причернява. Ама най добре си го измери

# 253
Елис,при мен поне е така,но моето кръвно си е ниско,досега не съм имала високо кръвно и не знам симптомите му!

# 254
ребус и тая лекция съм я слушала и много други, но по времето по което ги слушах не ми оставаха 2 седмици и нещо!!!
ще те питам като стигнеш до 38ма как ще си с еуфорията hahaha

Общи условия

Активация на акаунт