Още мъничко остана АВГУСТинчето да види свойта мама

• 10 269
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Мерси мацки, сега си хапнах шоколад дано да се оправя вече. Лошото, е че на свекърва ми апарата се прееба, а за момента нямам друг, да се премерим.

# 256
Janete много се радвам, че си бременна. Дано този път всичко е на ред. Много целувки и леко бременеене. Hug

# 257
Само много бързо да пиша и ще ви чета.
Вичждам, че не се е обърнало бебчето на Марианамама. Моето се обърна главично, а след седмица - пак с крачетата. Аз сама си го усещам вече, че се обръща. Забелязах нещо обаче: по принцип спя на ляво (чак съм се изринала да лежа само на там). Гръбчето на бебето е по дясната страна. Двата пъти, когато се обърна бебето, забелязах, че съм спала на дясно, т.е. на гръбчето му. Явно това го провокира да се измести. Не знам дали се разбра какво искам да кажа, но идеята ми е, че и с обръщане на посоката на спане се променя нещо. Да ви кажа, когато бебе е напречно, ми спират контракциите. Аз тогава си казвам "Явно то още не тръгнало да излиза и гледа да е леко на мама." Моля, да не се тревожим за секциото. То на небето си е записано кога и как ще дойде Беб.
Отивам да чета 12 страници......как се радвам, че всички сме налице!

# 258
Мен не ме е страх от самото раждане. И аз изглежда съм от "дебилите"  hahaha
Днес говорих с жената на доктора, при който ще раждам. Тя роди преди 4 месеца и по този повод каза, че ако беше по-хубаво той сам щеше да й сложи упойка или да я й направи секцио. Бебето се роди малко над 4 кг. Явно не е хубаво. Не искам да плаша онези, които ще раждат секцио, но вече с 3-та майка говоря и ми разказват за дренчета оставени от двете страни на корема...спирам до тук, че е гадно. И повечето около месец след раждането трудно ходят. Предполагам, че вече ги знаете тези работи. Дано не ми се наложи де, че то божа работа.
Шубе ме е само бебо да не ме свари неподготвена.

# 259
  • UK
 Е не дейте така  Peace секциото не е за умиране... явно зависи кой ти го прави... моите познати със секцио си вървяха съвсем нормално 6-7 дена след раждането... явно е и до човека, до структура и психика... ако се настоиш, че ще ти е трудно или, че е лошо така и ще бъде  Peace Аз мисля позитивно и знам, че ако всичко е наред с мен след раждането ще стана веднага когато ми позволят силите и ще си нагушкам малкото мишленце  Hug

# 260
ман4ева матра4ето от къде го взехте
Ами то си върви комплект с креватчето! Само помолих да го повдигнат малко 4е иначе ще остана без кръст.

аз ги гледах тея легълца и бяха с донапреново матра4е такова ли е и твойто

# 261
моите 2 колежки 1 седмица след изписването бяха в офиса ухилени до уши да черпят. и двете бяха секцио.  Peace

# 262
мами, важен въпрос, някоя беше писала за инфакола - против колики че и го носят от Англия...Колко струва и как точно се изписва?
Моля за бърз отговор, че утре една позната заминава в чужбина, та да го потърси...

# 263
ман4ева матра4ето от къде го взехте
Ами то си върви комплект с креватчето! Само помолих да го повдигнат малко 4е иначе ще остана без кръст.

аз ги гледах тея легълца и бяха с донапреново матра4е такова ли е и твойто
да дунапренено.. ама се чудех много дали да купувам друго.. за сега съм пас, пък ще се консултирам с татито.

# 264
мами, важен въпрос, някоя беше писала за инфакола - против колики че и го носят от Англия...Колко струва и как точно се изписва?
Моля за бърз отговор, че утре една позната заминава в чужбина, та да го потърси...
Сестра ми ми го носи от UK. една опаковка е около 10 лева. Ако не си намериш кажи ми мога да ти дам аз имам 5 опаковки.

# 265
мерси за отговора ман4ева   bouquet
и аз съм ги харесала тези кошарки на дибо другата седмица сигурно ще я поръ4аме и ние аз се 4удих за матрака но те пове4ето кошарки ги предлагат с дунапренов за сега ме остройва както казваш ти после можи да се смени Peace

# 266
  • Варна
Здравейте!
Приемате ли нови членове, към вашия отбор?
Аз съм от Варна , термина ми е на 10.08 и чакам момче!

# 267
В началото възглавничка няма да ползваме Peace Елито взе да си я гушка от няколко месеца едва.

марианамама, лулумба
почивайте си  Heart Eyes

inedica нито дренчета съм имала, нито нищо...на 8мия ден от раждането бях по раходки  Peace Раждала съм със спиналана упойка. Сестра ми беше с пълна и също нищо и нямаше тя пък се възстанови по-бързо и от мен. Всичко си зависи от конкретния случай и ситуация. Единствената болка, която съм усетила въобще беше при изправянето първите 5-6 дни.

Аз получих първите си две неща, които купих за бебун. Едното за съжаление ще ни е голямо...Отивам да видя какво се прави в продавалника Mr. Green

Привет лоли   bouquet

# 268
Мами и аз исках да питам за това лекарство,точно така ли му е името ИНФАКОЛ?Имам познати в Англия и искам да им го поръчам,но не знам как точно се казва.

# 269
Лоли,добре дошла сред нас и леко добременяване в нашата компания Hug

Общи условия

Активация на акаунт