Още мъничко остана АВГУСТинчето да види свойта мама

• 10 309
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро от мен!!!

За спането и аз не мога да спя.Таза ме боли ужасно и краката също.Едвам заспах сутринта в 6,30 часа.

Саше, ужас е в тези маршрутки.Аз от както съм бременна изобщо избягвам да се возя и на маршрутка и на кола и на всичко.Големи идиото има.

Жанет, много се радвам за теб.Разкажи повече, кога е термина, как се чувстваш?Почивай много и се пази  bouquet

Това е за сега от мен, после пак Heart Eyes

# 181
непромокаемите постелки как смятате да ги перете? отдолу найлонът е доста твърд и да не се нацъфка?  newsm78
Туко що изпрах едната, въобще не съм се замисляла за найлона. Само дето Тео бебе въобще не ми вдъхва доверие, няма никакъв мирис после  Sick.

# 182
elissee в пералнята ли я пра или на ръка? по-добре да няма мирис - колкото повече мирише, толкова повече химия има. те бебчовците самите си миришат на хубаво  Heart Eyes

# 183
  • Ланкър, планините Овнерог
bruno, не съм и не смятам да ги махам. Излишно инежване според мен. Ако има проблем, ще ги махна, това е най-лесното.

herelina
, аз не съм купувала такава постелка/ не мисля, че ще ми трябва/, но чантата от количката има същия найлон/ ако е найлон, де/. Изпрах я в пералнята на 30град. без центрофуга заради други неща. С прах за пране+омекотител. Иначе и с центрофуга не мисля, че ще е проблем.

Момичета, пожелайте  ми късмет-пак ще направя опит в НОИ.

# 184

Здравейте мамчета! И аз рядко пиша , но винаги когато имам време ви чета.
Та и нашата госпожица е по-едричка.Миналата седмица като бях на ЖК доктора ми каза ,че по размери на главичка и крачета отговаря на 37г.с. Но това било ген.
Mari_eta а ти ме шашна дъщеря ми се роди 3910  #Crazy сега колко ли да очаквам ?

# 185
Herelina прах на 30 градуса с центрофуга, нищо и няма, поне за сега  hahaha

# 186
Здравейте и от мен!
Аз тази нощ за първи път спах почти непробудно като ставах само веднъж. Явно от горещините на мога да спя  newsm78

Гита успех с НОИ. Аз ходих преди 10-тина дни и се оказа че единствената сружителка която дава този ПИК е отпуска е ще се върне през август. Ако не съм родила ще отида да си го взема.

Бруно и аз това се чудех, но реших да не ги махам. По мои дрехи знам като махна етикета че ме дере повече.

Иви много ти е сладко коремчето  Heart Eyes
Аз си имам една дъъълга кафява линия. Не можах да я избегна  Simple Smile

А за постелка непромокаема и аз се чудех дали да взимам. Нещо съм я забравила.

Сега да се похваля- вече си имаме количка и столче за кола. Много си ми харесват- чак ми идваше аз да седна в количката  Crazy
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1305

http://www.pakostnik.com/bg/pics/4473759017.jpg

Хайде чао засега и лек ден на всички   bouquet

# 187
  • ГОре на черешата...
Mari_eta а ти ме шашна дъщеря ми се роди 3910  #Crazy сега колко ли да очаквам ?

Ами по принцип  е така - ако всичко е наред, вторите се раждат по-големички с поне 200 грама...

# 188
Сирена дано се засечем  Hug

Шоши наистина е мноооого бледа, почти не се вижда за разлика от предния път  Mr. Green
Това е преди две години, в деня преди да родя Ели:

Херелинка
ако говориш за детските протектори, които са като чаршафчета с ластик и отдолу е гумирано, перат се на 30-40 градуса и не се нацепват. Имат определен брой изпирания но не помня колко на опаковките пише...трябва да се види в някой магазин, ако не я пазиш. Елито имаше много силно изразен рефлукс и този протектор ни пазеше матрачето от намокряне. Като отшумя повръщането не бях ги ползвала допреди няколко седмици като почнах да махам памперсите Mr. Green

Гита
  Peace Дано мине с малко нерви Heart Eyes

Арвен много са хубави.

Ако сте прави за грамчетата, да чакам около 3250  Mr. Green и голяма тиквичка  Crazy

# 189
Момичета, благодаря ви за мненията. И аз реших да не ги махам засега.

# 190
Иви,дано,дано Hug Hug,много бих се радвала ако сме заедно!

# 191
Arven, много са хубави покупките, със здраве да ги ползвате!

Херелинка, аз също си я перях с чаршавчетата в пералнята и нищо й няма. Иначе ми вършеше много работа при повръщане и след махането на пампера при напишкването в леглото, благодарение на нея, матрачето си ми е, като ново.

Аз пък съм чувала, че вторите дечица са по малки от първите  newsm78

# 192
За това, че 2-рите бебета тежат повече с около 200 гр. ми го каза едната ми д-ра, но този който ми водеше бременноста, каза че не е така и че 1-вата му дъщеря се е родила близо 4 кг., а малката 2 и нещо

# 193
  • ГОре на черешата...
За това, че 2-рите бебета тежат повече с около 200 гр. ми го каза едната ми д-ра, но този който ми водеше бременноста, каза че не е така и че 1-вата му дъщеря се е родила близо 4 кг., а малката 2 и нещо
Разбира се, че винаги има и изключения. Затова писах "по принцип" и "ако всичко е наред".

# 194
А teddy къде се губи, нещо не съм я виждала тези дни  newsm78. Гита днес не е ли 12  hahaha, нали ти бяха предрекли тази дата.

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 12:18 от elissee

Общи условия

Активация на акаунт