Още мъничко остана АВГУСТинчето да види свойта мама

• 10 295
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • Златна Добруджа
Здравейте пак  Hug
Добре ли бях направила кафето сутринта  Wink

Ей, при нас заваля най-накрая и ни накара да се приберем. А тъкмо мислех да понякупя едно-две неща. Я да попитам, мамите от Варна, къде има такива протектори за матраци? При нас не съм виждала  newsm78

Арвен, хубави покупки в свежи цветове  Peace

# 196
Абе ние доста прилично се държим, августинките, няма бебета още ( като изключим изпълненията на моя нетърпеливко ) Аз чакам Гита да е първа, ама май-май ще я изпреваря Wink
Исках да ви питам, за датата 2.08 нали не е лоша? Аз бях толкова притеснена като я определяхме, че не се замислих...а сега се чудя дали да не е 1.08...Какво мислите?

# 197
  • Златна Добруджа
Исках да ви питам, за датата 2.08 нали не е лоша? Аз бях толкова притеснена като я определяхме, че не се замислих...а сега се чудя дали да не е 1.08...Какво мислите?

Мъжът ми е роден на 02.08. - нямам оплаквания  Mr. Green

# 198
Добро утро и от мен  Tired
Снощи и аз не спах ,шушончето ми цяла вечер се намества но нежничко и съм заспала чак на сутринта
Жанет-миличка ,много се радвам и ти пожелавам една лека бременост и се пази от доброжелателки ,нали  PeaceДа знаеш ти ми оправи астроението за целият ден  Hug
Ох ,добре че днес е толкова прохладно
Ирра -много хубава стая си спретнала на бебо ,сигурна съм че ще му е много комфортно
На Арвен придобивките също са много хубави
Привет на новите и малко позагубили се мами   bouquet
И  аз мисля че ако дрешките не миришат чак толкова е по -добре за бебетата ,даже аз първият път около 20 дена слагах в пералнята сапун бебе увит в марля и нищо друго ,преди изплакването го вадех,правих го по -съвет на една акушерка .
Като ви чета вече че имате и дати ,май ще съм последна ,не че се притеснявам особено ,точно ще черпя опит от първите срещи с бебоците
Аз съм в чуденка  newsm78 ,дали да си взема скрин с място отгоре за повиване или отделно повивалник който да слагам върху кошарата ,ами ако бебо се обърне  #Crazy

# 199
beli4ka, аз знам че 1 е числото на слънцето според астрологията а 2 на луната. Според мен което и да е ще си щастлива мама. До колкото имам спомен ще раждаш във 2ра градска.С кой лекар имаш уговорка?

# 200
  • Златна Добруджа
Аз съм в чуденка  newsm78 ,дали да си взема скрин с място отгоре за повиване или отделно повивалник който да слагам върху кошарата ,ами ако бебо се обърне  #Crazy

Муна, тъй като аз не исках да претрупваме спалнята с мебели, взехме само повивалник, който се слага върху кошарата. Според мен няма опасност да се обърне. На моя приятелка бебчето е доста едро и си го ползва без проблем.

# 201

Мъжът ми е роден на 02.08. - нямам оплаквания  Mr. Green

Ами тогава, няма какво да му мисля Wink
Но както казах аз на моя мъник много вяра му нямам, че ще я докара до Август..Ама да видим..
beli4ka, аз знам че 1 е числото на слънцето според астрологията а 2 на луната. Според мен което и да е ще си щастлива мама. До колкото имам спомен ще раждаш във 2ра градска.С кой лекар имаш уговорка?

Щях да съм във 2-ра градска, но много ме разочарова лекарката ми...За това сега ще съм в Тина Киркова при д-р Благоева, тя е много сладка, и във форума съм чела мнения за нея, миличка е много...

# 202
  • вкъщи
здравейте мами!
за чаршаф4ето с гумата отдолу и на 60 градуса съм го прала,нищо му няма.ползвам го ве4е по4ти 4 години,сега смятам още едно да взема за бебето,4е на теди и го слагам винаги под нормалните 4аршафи.рядко с е напишква ве4е,но все пак....
моите крака днес се подуха много от рано,направо с а пони4ки и след малко пак ще си полегна.сега съм ги вдигнала.нещата за болницата са ми изпрани и изгладени,ама не съм си ги приготвила в 4анта.нещо все отлагам,ама то колко му е да ги метна.ама искам да си взема нов сак и да го изпера.
днес тука си е хладни4ко,много  приятно.
пожелавам на вси4ки лек и без болежки ден!

# 203
беличка, защо така с лошо към датата 2ри Август?!!?аз сега какво да си мисля като моя термин е на тази дата smile3518

# 204
Здравейте!
Аз количка и столче за кола няма да си купувам, защото моята братовчетка ми дава нейните а тя ги е използвала 3-4месеца. Моята количка е като на Арвен и е същия цвят -Chipolino lolla Днес започваме да реставрираме кошарката , но съм обедена че ще стане по хубава и от нова.
Абе ние май много тънкажно ще минем Blush

# 205
  • Пловдив
tedi_eneva и на мен    така ми дадоха и кошарка и количка,то затова сега рева като магарица не ми харесват,ама к,вато съм спестовна Embarassedкак да купя нови като имам и сега си страдам....

# 206
упс ето ме и мен преди малко с евърнах от лекцията сутринта бях на жк последни изследвания много кръв ми исто4иха и ми взеха 2 секрета вагинален и анален  Crazy бебето ми е 2250г бъбре4ета сър4ице гледах ме обменна карта направление за раждане вси4ко те ще ми издадът дадоха ми един лист за социалните нали съм самотна майка  Mr. Green за еднократна помощ 45 дни преди раждане която се изплащала някви ей такива абе намазах и аз някоя кинта от държавата Joy

ментина в штъркел ги има Peace

лек ден  Peace

# 207
беличка, защо така с лошо към датата 2ри Август?!!?аз сега какво да си мисля като моя термин е на тази дата smile3518

Не ивче мила, не е с лошо, ама нали не си го избира бебето и аз за това..Иначе сега гледам в нета много добро число е.. Hug Hug Hug

# 208
  • вкъщи
beli4ka нещо май не съм разбрала.ти секцио ли ще раждаш?

# 209
Момичета благодаря за хубавите отзиви за покупките   bouquet
Меги и на нас ни дадоха 2 столчета за кола и можеше и количка да вземем, но решихме за първия бебок да са му нови нещата, а и всеки от родителите изяви желание да вземе нещо, което ни беше добре дошло.

muna33 ние си взехме отделно скрин и отделно повивалник, който ще не съм решила дали да държа върху една маса или върху леглото. Бяхме решили да взимаме от тези комбинираните легла н Дибо, които са със скрин и след това се преобразуват в юношески, но след това решихме да са си отделно, а и така скринът ще поеме повече багаж  Peace

Общи условия

Активация на акаунт