ЯНУАРЧЕТО расте в мама, трети месец вече си минава !

• 12 992
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • В полите на Пирин планина
След 12-та, т.е. от 13 г.с. Но това са лунарни месеци по 28 дни. 40 г.с. = 10 лунарни месеца.

# 31
nikitali , моля кажи каква е цената за прегледа при д-р Марков, лесно ли се записа или трябва да се чака? newsm78
(да не ви объркам с новия ник - аз съм колкото-толкова )

# 32
Incandescent аха ясно...ами то значи доста от вече с ч четвъртия, включително и аз

# 33
  • Троян
Благодаря Incandescent !Аз също не мога да се оправя с тези седмици и месеци.Като ме питат хората в кой месец съм и се чудя какво да им кажа

# 34
Honora, прегледа за ФМ струва 50 лв., ако искаш запис на диск или флаш е 10 лв. Сега като ходих не ми направиха цялостен запис на прегледа, защото бебето е още малко а само ми свали 7-8 снимки за спомен. На следващата фетална вече ще имам и запис. Доктор Марков е отпуска от 15 август до 5 септември. Незнам ти кога искаш да ходиш, но аз си записах час 3 седмици по-рано. Можеш да се обадиш и да провериш на тел. 983 30 20 - МЦ Фемина.

# 35
  • Карлово
Как може за няма и 24 часа да изпишете 5 страници Grinning Докато ви изчета...
Честита ни нова темичка!
Пазарът се оказа неуспешен откъм дрехи. Нищо не си харесах, ама то в Карлово какво ли да се харесам. Другата седмица ще ходя до Пловдив, непременно ще посетя Блага Благоева. Но пак похарчих сума пари за домакински джунджурийки. Трябва да не ме пускат в домашни потреби Twisted Evil
Димито, ходя в Карлово на ехограф, не в Пловдив. Много се наслушах за лошите специалисти в АГ-то в Карлво първия път, но тъй като с моя лекар се знаем от студентските години, раждах при него и съм си много доволна. При тежкото раждане с форцепс, което имах, беба нямаше никакви белези от лъжиците и въобще се учудих на професионалното и човешко отношение на целия персонал. Естествено и сега ще си раждам тук при същия д-р Минев.

За татковците и раждането-първия път категорично не исках да присъства. Пък и с усложнението стана по-добре. Сега обаче се замислям, може пък и да реша да дойде.

За месеците - аз си ги смятам от датата на термина, т.е. на 19-то число всеки месец преминавам в следващия месец. Седмиците - по същия начин. Оттам се и получава разликата при всяка бременна. Месеците са календарни 9, а лунарни - 10 или 40 г.с.

Добре дошла ма мама Тони! Hug

Отплеснах се...доста дълго се получи...
Лек ден!

# 36
Здравейте ,
как сте мами ?!

Благодаря Ви, че ми харесахте идеята за темичка !
  love001  love001  love001
Идеята ми беше, че вече почти минахме една трета от пътя и ми се искаше да си го отразим .

Имам още едно предложение за по -нататък и то е подобно / но може да го до измислим /
като наближим 20 г.с.  може да вземем например следното заглавие :
Януарчето расте в мама и вече половината път си минава  !
а по късничко и това :
Януарчето расте в мама, шести месец си минава / вече се търкаля / !

и такива неща ми хрумнаха и ги написах преди да ги забравя .
Дано ви харесат !

Весел ден и Усмивки !

# 37
Honora, прегледа за ФМ струва 50 лв., ако искаш запис на диск или флаш е 10 лв. Сега като ходих не ми направиха цялостен запис на прегледа, защото бебето е още малко а само ми свали 7-8 снимки за спомен. На следващата фетална вече ще имам и запис. Доктор Марков е отпуска от 15 август до 5 септември. Незнам ти кога искаш да ходиш, но аз си записах час 3 седмици по-рано. Можеш да се обадиш и да провериш на тел. 983 30 20 - МЦ Фемина.
Благодаря!!!   bouquet

# 38
Честита нова теми4ка!
Аз по често чета и все не остава време за писане.Аз утре съм на преглед и адски се притеснявам,че вчера ми разказваха за една проблемнна бременност от прием на антибиотици.А аз съвсем в началото бях на антибиотик и после вземах някакви таблетки за последвалите гъбички но и не подозирах за бебо и сега умирам от страх.Как мислите дали само на ФМ се откриват отклоненията,защото мен всеки път ме гледат с вагинален ехограф и уж всичко е 6.Но дали там се вижда всичко?
На мама-Тони добре дошла в отбора.
ХУБАВ ДЕН

# 39
  • София
а момичета какво ще кажете да направим една среща да се запозаем и на живо:)

# 40
Здравейте и от мен.Аз днес има рожденник -мъж ми и искам да почерпя виртуално за неговото здраве.
По-малко от това Wink
И много от това:

slan4ogled  идеята ти е страхотна,и аз отдавна се каня да я предложа,но понеже няма да можем да се съберем всички заедно,то поне може да се събираме по градове и после да показваме снимки Peace

# 41
slan40gled Аз напълно подържам идеята да се запознаем на живо.

# 42
slan4ogled Аз напълно подържам идеята да се запознаем на живо.

Peace

# 43
  • София
Честита нова темичка!
Браво на Алекс и на Усмивка!

Vania_84 - Честито ти рожденик! Да е жив и здрав, много да се обичате и много да те радва   bouquet!

За среща - аз съм с две ръце за! Аз също бих искала а се запознаем на живо. Мисля, че ще бъде супер!

Целувки на коремчетата  Heart Eyes!

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 11:30 от Impatient

# 44
  • София
Да жалко че няма даможем всички да се видим,но поне  и по градове е нещо:)
С миналатами бременност някъде по това време се запознах с тогавашните февруарки и да си призная вече сме добри приятели,виждаме се по всякакви поводи и сме си близки,дано и с нас да стане така:)
Vania 84 честит ти рожденни да е жив и здрав!
Благодаря ти за хубавата почерпка:)

Общи условия

Активация на акаунт