Юлско слънчице вън грее, а в корема на мама Октомврийско човече лудее!

• 11 290
  • 270
  •   1
Отговори
# 120
meggyv , явно и моя комп си заразила - същото се получава... Абе незнаех, че всичко, което ви се случва е толкова заразно - първо коремчетата, сега компютрите...  Joy  Joy  Joy

Jenna , резултатите от изследванията, като си ги взема от лабораторията ги преглеждам щателно. И хубавото е, че на самата бланка пише на кое какви са нормите. Ама последния път казаха, че ще ги пратят направо при докторката и аз не се вредих да ги преслушам Sad

# 121
Jenna, при това, което описваш то направо да ти се прииска постоянно да си бременна и да ходиш да си раждаш на всеки 9 месеца с кеф. Ей, това тук скоро няма да го видим май, ако ще и 22 век да стане.  Crossing Arms Стискам палци за изследванията, че никакъв диабед не е позволен тука!  Naughty Ама линка и аз нещо не мога да го отворя.  newsm78
meggyv, то послушно детето от сега, бе. Папка и расте - точно каквото се иска от нея! И да пуснеш снимчици на покупките скоро, че и на мен ми стана любопитно що за корито си взела?  Thinking
Ох, мен пък такова едно смотано насроение ме е налегнало днес.  cry Май хормоните ми пак се чудях как да се конфигурират и ме правят луда сега. Все на рев ме избива и както съм си сама по цял ден... Weary И само се ослушвам за ритници на бебата, че днес и тя една кротичка ми се струва и се психирам допълнително. Абе бременилски неволи...  33uu  smile3538
Спокойна вечер от мен и да спинкате сладко!  Kissing Heart smile3524 newsm46

# 122
Ехооооо привет! До сега имах скъпи гости - свекУрвичка  Joy Joy Joy и не можех да не я удостоя с внимание докато мляскаше сладко сладко!
meggyv а аз нямам никакво желание за секс  Rolling Eyes Явно след като видях че след акт получавам контракций и малко се спекох!Ама и просто нямам в момента желание!А нашия тати голямо облизване и умилкване ама аз.......ужас секс с кашалот!
Jenna много гот да раждаш в такива условия!Божкеееее тука ни за манджа мислиш а само гледаш как да минат трите дена и да се спасиш на чистичко и приятничко в къщи! Сещам се първия път как минаваха акушерките и питаха дали ни е тръгнала кърмата и ако кажеш не - следва зверско стискане на зърното ти докато цръкне млекце - така отпушвали каналите  #Crazy и се чудя аз като си лежа и гледам на стената нали е цокъл - някакви засъхнали пръски а то какво било!

# 123
OOps, малко се обърках в линкопускането - ей го работещ вече:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153119

някакви засъхнали пръски а то какво било!

Ох божеее, ужас  Sick.

КАШАЛОТJoy  Joy  Joy , как ги мислиш тея бе женааааа  Joy Joy Joy

# 124
Ауууу, Jenna , е това е идвам и аз да раждам там, пък може и заедно да си раждаме!!! Hug Много ми харесва!!! Ееееех, за жалост това тук само може да се сънува...

# 125
  • София
Ясно, днес е бил ден на свекитата, е моята си е добричка, но пак ми идва в повече, цял ден сме заедно, правим покупки и милата ни купи сгъваемата кошарка  Grinning , ама нея няма да я отварям че после как да я сгъна сама, иначе е на Джордани, синя с жълти мечета, от плат е и много ми хареса. А за синьото, е нямаше розова, а пък спалнята ни е в синьо и розово, та става тамън,  newsm78 ето пак си мисля да пасне на обстановката, явно верно съм изкукала.
Не съм ви разказала за първата покупка от страна на таткото - не се смейте силно, но тя е следната, декоративна възглавничка, чаша и калъфче за телефон  hahaha и трите са комплект и имат прасенце, а нали малката се ражда в годината на свинята, та за това ги е купил, а за цената няма изобщо да го мъмря - възглавницата е 22 евро, чашата е 8 и калъфчето също 8, но като ги видях на леглото във Варна, познайте как се израдвах, реших че са за МЕН, а после  Shocked то било за бебка, е бързо се съвзех и много се изкефих - сам пазарува за принцеската. има снимки накрая на албумчето.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153151

парола 123456

# 126
meggyv, много сладурски нещица!!! Hug Браво и на татито за покупките!!! Hug

Ние днес купихме много сладурска пижамка - синичка на мечета!!! А Денис (таткото) купи колички, като каза, че били за бебчо, абе той си обогатява колекцията от малки колички,макети, нали се сещате, но поне сега казва, че били за бебчо!!!

# 127
Джена, не дават да се снима с видеокамера, за да не ги съдиш после, ако нещо не мине както трябва. Заради застраховките/liability.

# 128
Ха, добро ви утро на всички!!! Hug  bouquet

Ето и нещо за събуждане: Wink

Кафето и закуската са сервирани!!!  chef Заповядайте и да ви е сладко!!! Hug

# 129
Добро утро!Айде ставайте да пиеме кафенце!
meggyv страхотни покупки за сладка бебка! smile3501  А коритото си е направо Мерцедес при коритата  newsm10
Ма ти цялото лято при свеки ли си? Еееее щом издържаш значи няма никакъв проблем.Виж твойта пак нещо копува жената а нашата снощи дойде с абсолютно празни ръце при положение че не е виждала детето 2 месеца!!! Ама си хапна благо благо и каза че било време да си ходи! Rage
И мога да ви кажа също така какво ми каза - " ама изобщо не ти личи да си бременна просто изглеждаш доста дебела!!! smile3555 ........и ти как ще ходиш на плаж по бански ли??? ами той сигурно не ти става??? " ей това за свеки -  box
И моята не споменава.....боже тя даже и не мисли за това какво може да купи за бебич - а цяла вечер обсъжда как ще го кръстиме детето и в крайна сметка на нея какво име и харесва!!!
Край - няма да ви занимавам повече с простотийте около мен! Решила съм да издавам книга някой ден!
Bulechka_TS мерси за чудесната закуска!

# 130
Добро утро!Айде ставайте да пиеме кафенце!
meggyv страхотни покупки за сладка бебка! smile3501  А коритото си е направо Мерцедес при коритата  newsm10
Ма ти цялото лято при свеки ли си? Еееее щом издържаш значи няма никакъв проблем.Виж твойта пак нещо копува жената а нашата снощи дойде с абсолютно празни ръце при положение че не е виждала детето 2 месеца!!! Ама си хапна благо благо и каза че било време да си ходи! Rage
И мога да ви кажа също така какво ми каза - " ама изобщо не ти личи да си бременна просто изглеждаш доста дебела!!! smile3555 ........и ти как ще ходиш на плаж по бански ли??? ами той сигурно не ти става??? " ей това за свеки -  box
И моята не споменава.....боже тя даже и не мисли за това какво може да купи за бебич - а цяла вечер обсъжда как ще го кръстиме детето и в крайна сметка на нея какво име и харесва!!!
Край - няма да ви занимавам повече с простотийте около мен! Решила съм да издавам книга някой ден!
Bulechka_TS мерси за чудесната закуска!

Надеее миличка, да не ти е била на гости моята свеки??? newsm78 И тя е съвсем същата!!! Sick
Радвам се, че закуската ти е харесала!!!

Хубав и усмихнат ден на всички ви момичета, стискайте палци, че започваме днес ремонта!!! Дано стане бързичко!!!

# 131
Здравейте, момичета!!!
И аз очаквам октомврийско бебе, но едва сега виждам темичката ви. Hug Hug Hug
Май никой от вас не познавам. newsm78 newsm78 newsm78
Е, добре заварили!!!
  bouquet  bouquet  bouquet
Поздрав за вас!!!

# 132
Здравейте, момичета!!!
И аз очаквам октомврийско бебе, но едва сега виждам темичката ви. Hug Hug Hug
Май никой от вас не познавам. newsm78 newsm78 newsm78
Е, добре заварили!!!
  bouquet  bouquet  bouquet
Поздрав за вас!!!

Добре дошла при нас, luna  Hug  bouquet
Кажи кога ти е термина и знаеш ли вече пола на малкото човече, за да те сложим на първа страничка при всички октомврийки!!! Hug

# 133

...
Добре дошла при нас, luna  Hug  bouquet
Кажи кога ти е термина и знаеш ли вече пола на малкото човече, за да те сложим на първа страничка при всички октомврийки!!! Hug

Благодаря!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Терминът ми е на 31 Октомври.
Засега очакваме момче, но всъщност до края няма да бъда на сто процента убедена, защото първия път не познаха пола. Laughing Laughing Laughing

# 134
Добрютру, дами  Laughing
Луна, привет! Благодаря за поздрава, само ако знаеш как я обичам Шер newsm44.
Да си призная за сънищата и аз ги сънувам едни еротични... ама като стане дума за нежности се чувствам като Надето
просто нямам в момента желание!А нашия тати голямо облизване и умилкване ама аз.......ужас секс с кашалот!
Аз докарах хемоглобина от 105 на 118.
А, и да си кажа колко съм несериозна. Понеже съм рискова група ме викаха за изследване на гестационен диабет като вляза в 24г.с. Е, познайте дали съм отишла, а вече съм 25г.с. Обещавам следващата седмица да я свърша тази работа.
Айде, лек ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт