Юлско слънчице вън грее, а в корема на мама Октомврийско човече лудее!

• 11 287
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
ЛУНА     Добре дошла при нас и аз съм с твоя термин  Hug
коки   МАРШ ДА СИ ПРАВИШ ИЗСЛЕДВАНЕТО  smile3513 ,че ще ти дърпаме ушите  Naughty стискаме палци и после да се похвалиш с хубави резултати!
meggyv много ми хареса вашето корито-айде със здраве д аси го ползвате, а възглавничката с чашата и калъфа  за направо супер  newsm53 таткото има добър вкус.
Bulechka_TS еее ма ти какво закуска си ни сложила  #Crazy #Crazy #Crazy направо ми иде да вляза през монитора и да седна на таз масичка smile3508 smile3508
Надя 73   уффф за тез свекърви не ми се говори  smile3511 не я оставяй да те разтройва,ама аз имам чувството,че нарочно го правят бе  ooooh!
Аиде лек ден от мен и беболинчо  Hug !
Забравих за сънищата и аз сънувам гадни от време на време-сигърно е нормално-нали все някакви притеснения ни гонят...или то май параноя се нарича! newsm78

# 136
ЛУНА[/color Добре дошла при нас и аз съм с твоя термин  Hug
  ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оооо, какво очакваш ти???

# 137
ЛУНА[/color Добре дошла при нас и аз съм с твоя термин  Hug
  ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оооо, какво очакваш ти???

момче   влез на 1 страничка и разгледаи-пише коя какво бебеочакваот,от  кои град е,при кои ДОКИ е и  има албум със снимки там е и паролата влез да се запознаеш с нас и ако имаш снимки качвай

# 138
Отивам да разгледам тогава.
Може пък да има някоя мама от Сливен!?  Laughing Laughing Laughing

# 139
Добро утро мамчета
meggyv страшни покупки, ако знаете май  аз няма да издържа до септември тогава съм решила да пазарувам но като гледам вие какви хубавки неща взимате и аз искам вече да тръгна с кошницата.
Добре дошли на новите мами и леко бременеене с нас  Hug
Момичета аз нали бях с нисък хемоглобил 99.5  15 дена бях на хапчета и след това пак си пуснах изследване и сега съм с хемоглобин 99 незнам как ще го вдигна. Лекаря ми каза поне на 110 да стане  ooooh! сега пак пием хапченца
Bulechka_TS мерси за закуската  много е хубавка бройте ме и мен на масата
Айде оставям ви да се пазите и по една огромна целувка на тумбалачетата  Hug

# 140
Момичета, разгледах първата страница.
Хареса ми оформлението!!!  newsm10 newsm10 newsm10
Браво на мислителките!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 141

Добре дошла, luna !
Как така ти объркаха пола ан бебето? Колко пъти те гледаха на видеозон и един и същ ли беше лекарят. Сега май почти не стават такива неща.
Наде, свекито ти май е много "тактична" Ужас!
Моята за моя голяма радост е много готин човек-направо я обичам като майка. Сега бебка на нея ще я кръстя.
Знаете ли, че на когото е кръстено детето носи и от неговия характер?...

# 142

Добре дошла, luna !
Как така ти объркаха пола ан бебето? Колко пъти те гледаха на видеозон и един и същ ли беше лекарят. Сега май почти не стават такива неща.
Наде, свекито ти май е много "тактична" Ужас!
Моята за моя голяма радост е много готин човек-направо я обичам като майка. Сега бебка на нея ще я кръстя.
Знаете ли, че на когото е кръстено детето носи и от неговия характер?...
Добре заварила, Венера!!!
Мдаа, щеше да е момиче, пък излезе момче. Mr. Green 2000 г.
И на двамата дядовци кръстен.  LaughingДано поне да вземе само най-най-хубавото!!! Praynig Praynig Praynig

# 143
Ай добро утро и от мене мамки  kaffeetrmker_2
МЕГИ покупките са ти мноооогоо сладки, направо ми останаха очите. И на татито много се изкефих, милия купил  нещица за като за голямо детенце, ама толкова е сладко, че се е сеееетиилл  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Душичка!!!
 А моя галфон освен да си купи бира, друго няма да се сети Crossing Arms  beer  Ма аз ще го оправя, кучета и мъже се възпитават бавно и последователно!   animal037 
Пък за сънищата и аз ги сънувам едни еротични, обаче и моя нещо не ми пуска напоследък. Пък иначе е много активен, ама сега кво му е станало  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
luna ха добре дошла  welcome
Irenn  абе тебе не те оставиха на мира бе!!! То не бяха антибиотици, то не бяха хапове и хапченца Naughty Тоя твоя доктор да не е решил да те прави хипохондричка? Все пак си бременна, телата ни от около 6-7 месеца не функционират нормално, а знаеш, че колкото по малко лекарства взимаш сега, толкова по добре!   costumed050 Но да не забравяме, че все още в БГ бременността се разглежда почти като болест Naughty
НАДЕ тя и мойта свеки е добричка, ама не пропуска да ме клъвне като и се отдаде възможност , ама аз се правя на три и половина   nnnuu
Айдииии стигам съм ви тормозила с мойте глупости рано-рано....
Ааааа само да кажа ИВОНКА сънувах те  Sleeping , Че сме във факултета и те разпитвам за кошарката дето ще поръчвате! Е такива ми ти неща!! Flutter
Ай цунки по муцунки и до после  Hug

# 144
Здравейте и от мен. )))
Ама голямо писане, за една вечер цели 3страници. ))))
Добре дошли на новите мами. ))))
Честито на другите за покупките. )))))
Аз съм се поспряла и не съм влизала в магазин от 1месец, ама пък направих една голяма поръчка от Ларедут, в понеделник ще ходя да си я прибирам от пощата. Направо вече се притеснявам, че много стараха дрехите. Коритце и козметика ще купувам към края, че сега не ща да се чудя и тях къде да слагам. ))))

За секса, на мен желанието си ми е както преди, пък и мъжа не е от притеснителните и слава богу нямаме проблем. ))) Всичко досега е било наред, не съм и получавала някакви забрани от лекарката, така че съм си много щастлива. ))) Иначе разни еротични сънища не сънувам, ама аз и много рядко сънувам, та трудно ще стане. ))))
Ама иначе точно като разбрах, че съм бременна и един познат като ми вика (жена му беше вече в 4тия месец) - о, сега никакъв секс до края, то е опасно. )))) Пък аз му казах да си гледа работата. Нещо не мога да си го представя това 9месеца без секс, аз тотално ще откача. )))) Ама сега да не ме помислите за някоя нимфоманка. ) Embarassed Simple Smile

# 145
  • София
luna  Hug  Hug добре дошла, ако ти се занимава прочети стари наши темички и ще ни опознаеш, аз пък съм те засичала често при бъдещи и настоящи и се чудих защо не се включваш при нас, ама да си призная мислех просто че ще раждаш ноември.

polly1234 аз съм решила да си отмъстя, че ме остават на сухо, само да родя ще види тоя мой хубостник как няма да му пускам  smile3508

Irenn аз реших сега да понапазарувам, че както ми расте тумбака септември може и да не мога да мина през входната врата, та как да отида на пазар newsm47

коки   smile3513 марш веднага при вампирите да ти вземат малко кръвчица.  Hug

Надя 73 леле каква златна свеки си имаш fight ето едно поздравче за нея от мен. 

Mirama  да ти кажа УЖАСНО е без секс, тоя моя страхливия ми иде да го пребия, ама пусто няма кой да носи парички, та засега му се разминава, никога през живота си не съм била така на сухо, а принципно рекорда ми е два месеца без секс, сега съм тотално изперкала, като се разхождам и видя влюбени си казвам- ето те си правят секс, а аз се търкалям и пуфтя, а мъжо умира от страх, ама ако някой ми каже от какво го е шубе, викам му споко бе миличък, тя бебка още няма зъбки да ти го отхапе, а той  Shocked

# 146
Irenn, моят хемоглобин беше 94 последния път   Tired Доколкото разбрах, орехите са полезни в нашия случай. Аз си хапвам орехчета, щото съм послушна, ама и хапчета гълтам като теб... Ужас! Все ми се иска да избягвам лекарствата, ама ...

meggyv, аз ... таковата... Embarassed ти каза да не се смеем на покупките на таткото, ама аз се смях, нали не се сърдиш  Mr. Green А ваничката наистина е страхотна. Колко струва? Изобщо покупките са много сладки. Ама то има ли нещо бебешко, дето да не е сладко?  newsm78

А за свекърви - хайде да не говорим. Сигурно съм единствената, която вече 3 години и отгоре живее със свекър и свекърва. Повярвайте ми - едно е да ти дойде на гости и да си иде, а друго е да си им в къщата  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out  Няма да започвам да се оплаквам, защото няма да мога да спра, а са все глупости, дето не им е тук мястото да ги ръся. А и все пак става дума за родителите на най-страхотния мъж, който съм срещала  Wink

# 147
споко бе миличък, тя бебка още няма зъбки да ти го отхапе, а той  Shocked
Joy Joy Joy Joy Joy rotfImao rotfImbo

# 148
luna  Hug  Hug добре дошла, ако ти се занимава прочети стари наши темички и ще ни опознаеш, аз пък съм те засичала често при бъдещи и настоящи и се чудих защо не се включваш при нас, ама да си призная мислех просто че ще раждаш ноември.

...
Заплес!!!   smile3537 smile3537 smile3537
Хич и не знаех за вашата тема.
Признавам си, назад няма да чета!!! Embarassed Embarassed Embarassed
Ще ви опознавам в движение. Laughing Laughing Laughing

# 149
Добре дошла Луна!
Bulechka_TS абе да ти кажа девер ми не е женен ама сигурно са я клонирали свекърва ми  и затова така се получава  Joy
viodidi разбирам те и съжалявам за дзверо в къщи!
коки поне не съм единственна щото вече се замислях дали всичко си ми е на ред!
polly1234 голям си веселушко  Grinning
_venera верно е много тактична с кеф да я удушиш!!!
galentinass не я допускай параноята на близичко до теб! И на мен от време на време ми се зъби ама аз не и се давам уж......
Irenn да ти кажа че моя приятелка през цялото време беше с много нисък хемоглобин и каквото и да пиеше падаше още  newsm78 и при първото и раждане преди 14 год. даже са и преливали кръв ама тя си беше и преди това с анемия а след това вече направо беше ужасно! А сега роди 3то детенце и всичко е минало ОК. Пий си илачите и по една чашка червено винце и това е !!!

Общи условия

Активация на акаунт