Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 063
  • 739
  •   1
Отговори

Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти!
Тема 325

ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!!!

Списъчето с успелите момичета на тази тема!
Списък, който ни радва и ни дава най-важното,
без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!!

preggo EFP stork-boy stork-girl EFP preggo

newsm30 newsm30 newsm30

babydust7 babydust7 babydust7

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover EFP Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Скъпи бебеправещи,
списъкът е свободен за редакция, всеки може да се впише или отпише сам.
Моля, спазвайте азбучния ред на писане и моля не трийте нищо.
Всички промени се запазват автоматично!

Полезна информация

Първоначални насоки със специалното съдействие на anadara.
Полезна информация и съвети ще намерите в темите "Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ ", "Изследване на ХОРМОНИ –  (тема за взаимопомощ и мнения върху резултати)", "Тест за овулация - въпроси"

Скъпи бременни и майки,
искаме да ви помолим предварително,
след като настъпи така дългоочаквания момент на забременяването и раждането
да имате уважението към останалите момичета, които се борят за своята мечта.
Може да продължите обсъждането на всички теми свързани с бременността
в темата
”Обща тема на нашите бъдещи мамчета” и съответно в темата за родилите момичета
"Обща тема на нашите вече родили мамчета”
Проблемното забременяване може да обсъждате в темата
"По пътя на мечтите - обща дискусионна тема"
Все пак, ние искаме да знаем как сте, затова наминавайте да кажете кога сте чули сърчице и да поръсите темата с “Бременен прашец”, да кажете как сте, какво е предположението за пол и термин и всичко което смятате, че ще е интересно за нас, без да ни натоварва емоционално. Изберете си щъркел, който да ни съобщи благата вест!

Последна тема:

И накрая, но не на последно място...

Нека никоя от нас не забравя,
че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш"!!!

# 1
благодаря за темата  bouquet
Страхотна е  Heart Eyes
Ливче, много се радвам че си добре. Ще очаквам да те прочета подробно в темата за лапароскопия. Да ти се похваля, че и на мен ще ми предстои  Sunglasses

# 2
  • София
Комалче, за пореден път силно благодаря за прекрасната тема! Толкова е пролетна и вълшебна, хайде, наистина да ни е на късмет! Пожелавам по минимум 2 чертички на всяка тази пролет, и догодина по това време с вързопчета в ръце! Hug

# 3
Запис и от мен  Hug
Комалче,вълшебна е новата тема,толкова хубава и пролетна  Heart Eyes Hug
Ливче,браво,че вече си вкъщи,бързо да се възстановиш и скоро да има +++   Hug
Силно стискам палчета за всички,вярвам,че пролетта ще ни донесе по две ярки черти  Praynig bouquet

# 4
Запис и от мен! Комалче страхотна пролетна тема си направила , благодаря 💐
Ливче радваме се че си добре , нека бързо да се включите в действие и да се радваме на ++ 🤗

# 5
  • Габрово
Комалче зеленото ми е любим цвят,а и с това жълтичко толкова е пролетна  HugБлагодаря ти нека донесе много бебчета в коремчета  Heart Eyes

# 6
Комалче,благодаря за прекрасната темичка отново-супер пролетна и свежа!  Hug
Желая да се напълни с много двучертичкови тестове и сбъднати мечти!  Heart Eyes

# 7
Комалче, страхотна тема  Hug Ти оздравя ли? ОК ли си?
Ливчееее, радвам се, че си си вкъщи! "Звучиш" добре  Hug
Хистологията заедно с епикризата ли ще пристигне? Знаеш ли кога ще имате зелена светлина?
Радвам се, че всичко с тръбите е ОК.
Мелси, голяма сладурана е малката  Grinning
Аморе, чакате те на отчет след резултатите! Стискам палчета  bouquet
Дея, чакам две черти от теб. Дано дано дано  Praynig
Етиоле, на мен след А ми дойде на 30-31 ден. Мериш ли БТ, за да се ориентираш дали ще е скоро?
А и между другото .. моя док ми каза, че още веднага след А можем да подновим опитите и стига да имам О, могат и да се получат нещата (аз също се изчистих сама). Така че ... да не би да се е случило неочаквано  Laughing
Съмърче, никога не се знае  Hug
Скорпи, може пък точно април да е вашия месец.
Совичка, Екзактли, Гоустче, Силве Hug

# 8
Супер темичка  Hug
Мерси Комалче  bouquet
Хайде момичета на работа  Hug
Крайно време е.
Желая успех на всички!

# 9
Комала,прекрасна е новата тема-толкова пролетна и някак вълшебна!Струва ми се,че ще се напълни с положителни тестчета  stork-girl stork-boy
Лив,радвам се,че вече си у дома и бързо възстановяване  Hug
 Hug на всички

# 10
Е това е супер тема ,любими цветове ...Комала Благодаря  bouquet
Момичета, дано ви се изпълнят желанията и пожеланията!
Зизу, може да пиша, тия дни , искам да се почувствам по-добре , но на теб ще ти дам подробности  Hug
Лори, точно заради хистологията ще взема епикризата след 2 седмици.Докато няма резултат, няма отг за бебеправенето.
Момичета знам , че се справих багодарение на вас! Да не ви изреждам всички, че ще пропусна някоя ,но най-много ме надъха Дея  Hug прекрасно същество си ! Hug

# 11
Отново прекрасна тема , благодарение на Комала  Hug

Пожелвам скорошен успех на всички и дано напълним темата с много плюсчета  EFP

# 12
  • София
Ливке малка, така се радвам, че си вкъщи, че почиваш и вече ти е спокойно! Браво, аз се притеснявах да не те държат по-дълго. Стиснала съм всички палци за резултатите, знаеш, и се радвам, че надуването ми на главата ти е било полезно Crazy Почивай си сега, 2 седмици минават бързо, а палците няма да ги пускаме!! Hug

# 13
  • Бургас
Идвам и аз в прекрасничката темичка. Благодаря много за нея, много е красива иии пролетна.  Crazy Crazy Heart Eyes Надявам се да ни е на късмет и да се случат много хубави бебета в нея  Party Аз ще се включа вече в чакането на щастливата новина, чакам цикъл другата седмица и започваме  Crazy

Ливче, радвам се , че си добре.  Hug Бързо възстановяване и да запрятаме "ръкави", да не кажа крачоли  Joy Joy Стискам палци да ви дадат още следващият цикъл зелена светлина и да е добра хистологията  Peace

# 14
  • Габрово
Дай Боже Лорита  Praynigи на всяка от нас по -скоро по едно малко ангелче мож е и две три колкото ни се отпуснат  Crazy
Лека и бебеносна.
П.п аз без да се усетя си помачках гърдата  Mr. Green,че ме преболяваше от мастопатийката ,дано не се отрази утре много на пролактина .Ако ще споделя на доки.

Общи условия

Активация на акаунт