Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Дея, чакам с нетърпение снимката!!! Щом има бледа черта, аз съм оптимист, че не е изпарителна  Peace. Много силно стискам палци и чакам доказателството за хубавата новина!
Крю, голяма сладурана е малката  newsm51
Скорпи, не се ядосвай. Всичко ще се нареди  Hug
Деде,  Hug
Етиоле, аз пък си помислих най-хубавото. Тъкмо като направиш изследванията и се успокоиш, ще се случи и това  Hug

Прегръщам ви всички в този мрачен и дъждовен мартенски ден! Но пък темата май май ще започне какво трябва да бъде  bouquet

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 10:09 от lorita.

# 31
  • Габрово
Комалче благодаря  Hugи на теб Лоритка Hug кофти, но и това ще мине Wink
Крю принцесата дето сме я чакали всички да е много здравичка и все така будно детенце толкова е сладичка пу пу пу да не и уруки (искам намачкам я) Heart Eyes
Дея хайде че откачаме в очакване на снимка Crazy Joy

# 32
Дея, супер новина!!! Много се вълнувам - дано е началото на една прекрасна бременност! Hug

Крюела, голям бонбон си имаш! Да е много здрава!

Лив, дано резултатите са добри и бързо ви дадат зелена светлина!

# 33
Здравейтеееее.!
Прекрасна цветна тема.Благодаря за което Комалче.
Записвам се и аз.
Пупупу за късмет.
Дейче браво хайде чакаме снимка браво.....ох как се развълнувах.
Аз вчера почнах т.за О.ще видим какво ще стане.ММ и детето са болни .Времето е страшно променливо така че се пазете много.
Дееп .има и месец без О. Може нещо таково да се е случило този месец.
Скорпи кофти тръпка е това с превръзките.На мен ми се е случвало с копринени.Но се мажа тъничко с крем Бочко и до ден два отшумява.
Прегръдки за всички

# 34
Скорпи , не се напрягай , но наистина щом са безплатни се възползвай . Женските пакети са горе долу около 50 лв.
Крю , малката е много сладичка , да ти е жива О здрава 🤗
Деяяяяяяя чакам с нетърпение да ти видя тестаАА , многооооо се радвам сигурна съм че е положителен 🎉🎉🎉🎉🎉

# 35
Лелееее,вече има 3 изписани странички Shocked

Дея стискаме палци и очакваме радостна новина Praynig

Крю прекрасно малко бонбонче Heart Eyes

Успех на всички bouquet

# 36
  • Varna
Дея, сигурна съм че е истинска,чакаме снимка.Леле как се вълнувам Crazy Praynig.
Крю,приказно бонбонче е малката принцеса   Heart Eyes

# 37
Деяя,влизам постоянно и чакам твоята снимка  Hug
Лори,дано,само всичко да е наред  Praynig Дано и при вас бързо се наредят нещата  Hug
Крю,малката е страхотна сладуранка,да ви е жива и здрава  Heart Eyes Много да я нацелуваш от нас  Hug Hug bouquet

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 11:01 от Étoile*

# 38
Ей, момичета,аз се чудя къде сте, а то имаме нова, прекрасна темичка! Благодаря Комалче!

Дея и аз нареждам на опашката ❤
Желая ви един позитивен, страхотен, слънчев петък!

# 39
  • София
Момичета, извинявам се за забавянето, хванаха ме в един мийтинг...

Ето снимка на теста от днес. Знам, че прилича на изпарителна, но тези тестове нямат изпарителни (много съм доволна от тях), също така на живо си е съвсем бледо-розова:

http://prikachi.com/images.php?images/350/9062350K.jpg

За да покажа разликата, прикачвам и един от сряда, който беше категорично отрицатенел:

http://prikachi.com/images.php?images/351/9062351E.jpg

Уф, толкова по-красиви са на живо. Знам,ч е изглежда изпарителна, но наистина розовее и наистина се развълнувах. Никога и изпарителни не са ми изглеждали така. Пък и за капак тази сутрин след първия направих и втори за всеки случай, и двата са еднакви. Този от сряда изобщо не ми даде никакви чертички. При всяко положение още утре съм на кръвен...

# 40
Деяяя,каква изпарителна  Hug Браво,стискам палци за утре силно,много се радвам за теб  Hug Hug  bouquet
Видя ли,че ще започнем новата тема с твоите две черти  Grinning

# 41
Дейче браво наистина я има.уффффф много се развълнувах.....

# 42
Браво, Дея! На мен също си ми розовее на снимката!  Hug Дано това е началото на една прекрасна бременност наистина! Praynig
Стискаме палци за хубаво чхг утре!  Hug
Ако си нетърпелива - вземи си едно Престо, ще си покаже и то розова чертичка според мен. Heart Eyes

# 43
Дея , и аз я виждам ясно ....не ми прилича на изпарителна  Wink Стиснати палчета за кръвния  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

П.П. Веднъж и аз имах такава розовка , но на Лейди тест и се оказа фалшива  Rolling Eyes

Крю , малката е уникална сладурана ..все така да расте и хубавее  Hug

# 44
  • Varna
Дейче, на мен ми изглежда съвсем истинска чертичката  Hug
Много силни палчета Praynig

Общи условия

Активация на акаунт