Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 061
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Дея,не е никаква изпарителна,така хубаво си розовее  Hug

# 46
  • София
Дея, виждаааа сеее!!!! Simple Smile

# 47
  • София
Охх Божеее, щом вие я виждата вече наистина се развълнувах!!! Толкова ви благодаря, тръперят ми ръцете  Crazy Престо ще взема утре пез деня, че няма иначе как скришно от ММ, че работим заедно, а имам доста тестове за Б лентички вкъщи и ако ме види да купувам Престо много ще се усъмни Grinning

Hug ви всичките! Ще пиша като имам инфо и за ЧХГто. Да знаете, без вас нямаше да съм гдо тук! Hug

# 48
По повод Дея ви изпращам нещо, което току що прочетох. С уговорката, че не ходя по врачки и не вярвам на такива неща, освен ако не са хубави 😂 https://spisanie8.bg/автори/астрология/5085-силен-ефективен-продуктивен-петък.html

# 49
  • София
Прекрасна ни е новата тема!!! Комалче благодарим за времето, което отделяш за да ни радваш с такива красиви теми!  Hug
Дея така се развълнувах!!!  Hug Вярвам, че не е изпарителна! При мен изглеждаше по същия начин, а направих доста рано тест. Чакам с нетърпение да качиш снимка на следващия  EFP, а защо не и едно хубаво ЧХГ  Whistling Имаш ли някаква терапия - някакъв прогестеронов препарат?
Крю какъв бонбон само!  Heart Eyes Прекрасна е малката принцеса, а тези очи...  Heart Eyes Да ти е жива и здрава!
Много ми харесва как започва новата темичка. Дано сме счупили каръка  Grinning
Целувам ви и ви  Hug-

# 50
Новата тема е страхотна, за пореден път!  Heart Eyes

Дея, така се развълнувах  Heart Eyes Тези тестове са One Step, нали? И моят първият изглеждаше така, даже може би една идея по-слаба беше, защото не се виждаше на снимка и трябваше да увеличавам контраста. Много стискам палчета, всичко ще бъде наред, много ме зарадва  Hug

Крю, ама каква е ококорена сладка принцеса  Flutter Много целувки от форумните лели!

Добре започва тази тема и този ден, стискам палци да продължава в същия дух!  Hug Сбъдна ми се желанието от последния път, следващия път като пиша, да е за честитки  Flutter

# 51
  • София
Чери, благодаря ти за милите думи и за информацията за твоята чертичка, успокои ме. А иначе съм на Утрогестан по 2 таблетки орално, док каза като разбера за Б да започна да ги слагам направо вагинално. ЛФ ми е кратка и затова ги започнах, явно е помогнало. Нали няма как от Утрогестан да ми излизат лъжливи чертички? Макар че аз го пия от 10 дни, а в сряда нямаше нищо за виждане на теста newsm78

Редактирам защото забравих нещо много важно - КРЮ! Прекрасно малко слатко и златно бонбонче си имаш! Божеее, толкова е красива! Ей в тези моменти осъзнавам колко много всичките ни мъки си заслужават! Да я гушнеш от нас за хубавата и втора месечинка, и само така да ти расте и хубавее  Hug bouquet

# 52
Дея и аз я виждам,стискам палци за Престото.  bouquet

# 53
Дея, има я  Hug Hug Hug. Така се радвам за теб. Вълнувам се наистина много. Палчета за кръвните, въпреки че няма какво друго да покаже резултата!
Етиоле  Hug

# 54
Дея, не се притеснявай, няма как от Утрогестана да излиза 2-рата чертичка  Laughing ! Не е от него!
Палчета за положително чхг утре!
Ах, че хубав подарък ще имаш за годишнината ви! Heart Eyes

# 55
Дея,няма как от Утрогестана да има лъжливи чертички  Simple Smile
Твоята изобщо не е лъжлива,още повече щом ти е 11-ти ден,аз знам,че тестовете засичат от 13-14 ,а кръвния по-рано.Така че-има я  Hug Hug Hug

# 56
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:

Соренда, първи ден на МЦ 15.02., предполагаема О 01.03., Тест/МЦ 16.03. fingerscrossed
*PINKI*, първи ден на МЦ 12.02., предполагаема О 02.03., Тест/МЦ 17.03. fingerscrossed
deedee87, първи ден на МЦ 15.02., предполагаема О 02.03., Тест/МЦ 17.03. fingerscrossed
desita30, първи ден на МЦ 17.02., предполагаема О 04.03., Тест/МЦ 17.03. fingerscrossed
lorita., първи ден на МЦ 16.02., предполагаема О 03.03., Тест/МЦ 21.03.
*Мери*, първи ден на МЦ 20.02., предполагаема О 07.03., Тест/МЦ 21.03.

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 11:47 от Соренда

# 57
Дея, хич и да не се съмняваш, на този тест и аз никога не съм виждала изпарителна  newsm44 Освен това 11-ти ден си е наистина рано, така че бягай за кръвен и да можем да ти честитим на воля  Hug

Крю страхотна малка бонбонка си имаш, да е много много здрава!

# 58
  • София
Присъединявам се и аз към мнението на момичетата, че утрогестана няма как да повлияе на чертичката. Хубаво, че си започнала терапия. Аз бях на дуфастон след О. после включих и утрогестан вагинално (все още съм на утрогестан), Вики също е на прогестеронови препарати още след О. предполагам и голяма част от момичетата, все пак това е хормона на бременността. Така, че не го спирай. Ако го поставяш вагинално няма да има странични ефекти (много жени се оплакват от замайване, гадене и т.н когато приемат таблетки). Чакаме нови снимчици и ресултати  Hug bouquet Heart Eyes

# 59
Дея, там е чертичкатаааа! Ехааа какъв прекрасен подарък за годишнината ви! Two Hearts preggo ylinfant

Крю, малката принцеска е вълшебница. Да й нацелувам бузките! Да ти е жива и здрава  newsm76

Общи условия

Активация на акаунт