Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 103
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
 newsm44 Деяяяяяяяяяяяяяя, лелееееее страхотнооооо, прекрасно  261uu
Боже Господи! Истина е ➕ тест Заслужаваш го ! Нека всичко да е нормално и след 9 м да си родиш един шишкав бебок
 smile3504 newsm30 newsm32

# 61
Комалче, приказна нова тема Simple Smile Благодаря ти и за подкрепата Simple Smile

Крю, малката е приказна Simple Smile

Дея, честито миличка, всичко ще бъде наред Simple Smile Това е твоя подарък след всички усилия Simple Smile

Лив, много се радвам, че си добре Simple Smile Стискам палци болките да отминат бързо Simple Smile

# 62
Дея, много се радвам за теб, ще стане още по-наситена - сигурна съм  Wink
Пожелавам ти успех и всичко да бъде наред до финала  Hug

# 63
Здравейте и от мен, запис в тема, както винаги е прекрасна!  Hug

Дея, честито, лека бременност и пухкав финал.  Hug  Heart Eyes  Simple Smile

# 64
  • София
Прекрасни сте! Наистина! Всяка една от вас искам да напрегръщам с всичка сила!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ще ви държа в течение, дано наистина чертичката се насища. Утре ще мога да се шмугна скришно в някоя аптека и да си взема Престо както предложихте, да видим там вече какви ще са цветовете  Crazy
Аз имам питанка - оказа се, че лабораторията, която си ползвам утре няма да могат да ми пуснат изследването. Знаете ли за някоя лаборатория по към центъра на София, където да могат да ми вземат кръв в събота сутрин и да могат да изкарат резултатите още същия ден? Из интернет нещо не мога да намеря, освен Токуда, но и за там не съм сигурна 100%.

Благодаря ви за цялата подкрепа. Покрай вас научих толкова много, ако не бяхте вие нямаше сигурно да съм направила и ЦС.  Hug

# 65
Еее уж дебнех дебнех за снимката на Дея 😂Честито Дея ,  има чертичка разбира се ,и съм на мнение че тези тестове не дават изпарителни 🤗😘 Сега кажи как си намислила да изненадаш мъжа си 🤗
Казах ви че ще счупим каръка и всичко е затишия пред буря ☺

# 66
Бодимед бих казала, че е в центъра. Главният им офис е на 5те кюшета. Много са бързи, имат и офиси  на други места Simple Smile
На близо до Бодимед има и Цибалаб, но не знам точния адрес. Трябва да погледнеш онлайн Simple Smile

# 67
Дея, Цибалаб работят в събота. Моето чхг го пуснахме именно в събота и резултата излезе същия ден следобяда. Виж в нета адресите и къде ще ти в удобно.
В Надежда също може да пуснеш, там излиза за 2 часа.
Стискам много палчета! Заслужаваш го! Бях сигурна, че след всичко - няма как да няма втора чертичка на твоето тестче!

# 68
Прекрасна нова темичка, с най-прекрасната новина от Дея!!!! Честито, мила Дея! Подготвила си най-прекрасния подарък за своя съпруг! Стискам палци всичко да бъде безпроблемно да самия край!
 Hug  Hug   Hug
Успех на всички в новата темичка!  bouquet

# 69
  • София
Вики, Прасковче, много ви благодаря - едни от лабораториите на Цибалаб и Бодимед са почти една до друга, така че утре сутрин тръгвам натам, после ще докладвам Heart Eyes

# 70
Каква прекрасна пролетна тема! И веднага орисана от хубавия тест на Дея!  Hug Утре да пишеш за едно бременно чхг и как си поднесла изненадата на ТМ!
Крю, какви големи маслинки има тази бебка. Само за снимки и гушкане - сладуранка!
Лив, до колкото разбирам съвсем скоро ще си на старта, бързо бързо да се похвалиш с успех!
Стана ми много мило, някой ме е преместил от "очакващите чудо" в "бъдещи мамчета". Аз не посмях, ама се зарадвах като влезнах да проверя има ли нови мами. Та нека списъкът да расте! И тук един познат ми ник да не остане!
Аз днес почивам - отдала съм се на релакс, планувам и една тортичка, веднъж годишно като се вдъхновя правя Joy

# 71
Дейчеееnewsm44 Браво на теб, толкова силно вярвах, че ще стане!  Hug Вижда си се много добре на снимката, а на повечето ни е ясно, че на живо са много по-ясни. И аз за Цибалаб и Бодимед се сещам, Рамус също май работят в събота. В болницата, където се следя, лабораторията работи и събота и неделя (Вита). Иначе, като пусках ЧХГ в Бодимед, беше готово след 2-3 часа.

Шоколадчеfiuuuuuu  Mr. Green
Много ми стана мило докато редактирах, колко много момичета от тук сме се събрали в августовската отчетна Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 12:50 от commala

# 72
Да се похваля и аз ТСХ и пролактин са идеалниии , чакам само хламидии и човешки папилома вирус 😬

# 73
  • София
Здравейте момичета!

Дея , мила ЧЕСТИТО! Чертичката е невероятна . Много те прегръщам ,ти направи мрачния ми ден по- хубав.   Hug
Комалче, благодаря за темата отново е приказна.
Ливче ,бързо да се възстановиш  Hug
Крю , да цункаш от нас малката красавица.
Сега чакам с нетърпение следващите ++ тестчета.

# 74
Силве,
браво за тсх-то и пролактина! Сега ще видиш, че и другото ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт