Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Прекрасна пролетна тема  Heart Eyes
Дано да я напълните със страхотни емоции и много положителни тестчета  Hug

# 16
Ливче, бързо възстановяване! Hug
Комалче, много хубава тема!  bouquet
Дано е късметлийска!  Praynig

# 17
  • Varna
Комалче,благодаря ти за поредната прекрасна темичка bouquet
Ливче,бързо възстановяване bouquet Hug
Хайде,пролетта да ни донесе много двучартичкови изненади bouquet

# 18
  • Габрово
Еми каръка си е каръка ,ставам уж спокойна сутринта мм ми съобщава че са му откраднали нещо важно ,карам детето и комшийското към училище и мойто ме ядоса.Хрема имам гърлото ми дере еми то се е видяло днес кръвчица няма да ми вземат няма смисъл да гледам нереални резултати и да се филмирам .Явно ще е другия месец с ММ като си дойде и както ми каза хомеопата bowuu Сега щеше да ми е безплатно и затова малко се ядосвам  ooooh! В рамус някой писа че има пакет колко струва знаете ли  newsm78
Тука вали сняг на парцали  Shocked Баба Марта си показва зъбките .Макар снега да ви пожелая много положителен ден  Hug

# 19
  • София
Скорпи, мила, съжалявам. Ако са ти безплатни тестовете въпреки всичко можеш да ги пуснеш, все ще са някакъв ориентир.  Hug
Момичета, нещо става. Излезе ми втора бледа черта на теста тази сутрин, но се крия от ММ, че ако се окаже вярно искам да го изненадам. Снимах колкото можах, като стигна до офиса ще прикача да кажете мнение... стискайте ми палци  Praynig При всяко положение утре съм на кръвен.

# 20
Дея,дано дано дано  fingerscrossed.Чакаме снимката,дано повлечеш крак  Hug

# 21
Хайде,Дейче,да зарадваш Тм ,нали имахте празник  Hug Praynig Всички палци съм ги стиснала до посиняване  Hug Hug
Лори,едва ли,ние не сме правили опити този месец  Mr. Green
Скорпи,в офертомат мисля,че имаше пакети  Hug
За всички  bouquet

# 22
  • София
Комала, прекрасна нова тема  bouquet
Дея, стискам силно палци да има изненада за мъжа ти Hug.
Желая ви много положителни тестове в новата тема  Heart Eyes

# 23
Комалче, благодаря за темата, прекрасна е!

Ливче, бързо да се възстановяваш и стискам палци за резултатите  Hug

Деяяяя хайде покажи ни прекрасната чертичка, дано е истинска  Praynig

Тук при нас вали дъжд, мрачно е и гадно  Crossing Arms Искам вече слънце и зеленина, сигурна съм че хубавото време ще ни донесе много положителни емоции и тестове  Heart Eyes

# 24
Ливче,бързо възстановяване и в най-скоро време две чертички  Hug
Дея, хайдеееее,чакаме новинииии. Много се вълнувам за теб и силно стискам палци!  Hug Peace
Крю,как си ти? Малката сладурка какво прави?  Heart Eyes Hug

# 25
Здравейте Hug
Камола, страхотна тема отново, дано има повече +++
Deya - стискам ти палци, дано да е станало  Praynig

Аз да ви се оплача вече ми е 24-ти ден нямам положителен тест  Cry и температурата ми е ниска м/у 36,3 и 36,5, а винаги след О се вдига на 36,8 до 37.
Не мога да си обясня какво става, толкова исках по-скоро да направя цветната снимка, а пак има някакъв проблем. Ще чакам до понеделник и ако няма резултат звъня на док да казва какво ще правим.

Пожелавам успех на всички и чакам поне вие да се похвалите с добри новини  bouquet

# 26
  • Габрово
Дея оххх че хубаво настръхнах  Crazy Party Хайде чакаме снимка.
П.п чакам аз пред кабинета на хомеопата ще разказвам после.
Няма как да ги пусна като видях пред кабинета на ендото каква опашка и тотално се отказах.Явно не ми е писано тоя месец  Crossing Arms Как не може всичко с вълшебна пръчка да се нареди  Wink
За капак от превръзките нещо ми е станало подсякла съм се уж памучни и сега ме боли намазах се с крем здраве .
Хайде дано от тук нататък много плюс новинки и бебечета да слушаме и четем.

# 27
  • София
Совичка, благодаря, че питаш. Ние сме добре. Малката расте като гъба и се е лепнала за мен като пиявица  Joy. В неделя става на два месеца, а вече гука смее се и изкарва будна по цял ден  #Crazy. Пожелавам на всички скоро да си имат по една такава радост, която да ги радва всеки ден   Heart Eyes.

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 14:48 от CruellaDeVil

# 28
ДЕЯ!!! Лелеее, как ми се разтуптя сърцето!  Grinning Ще рефрешвам цяла сутрин докато качиш снимката  Crazy Така съм се нахилила, бих те смачката в една силна прегръдка ако ми беше пред очите  Hug
Ливче, браво, почивай сега и да знаеш, че тази процедура беше една гиганстка крачка в правилната посока и съм сигурна, че успехът е много, много близо!  Hug
Скорпи, дишай, верно каръшки ден, ама ще мине и ще замине. Може би наистина няма смисъл от изследванията, щом си болничка, но аз от любопитство, като нищо щях да ги направя, щом са безплатни. Бързо да се оправяш!
Крю, ама какво е това красиво създанийце  Heart Eyes Нямам думи  Hug Да й предадеш много нежни целувчици от нас  love001

# 29
Дея, нямам съмнение, че чертичката е истинска и без да съм я видяла! Heart Eyes  още съм в леглото, но набързо се разсъних от твоя пост!  Hug
Прекрасно, прекрасно! Чакаме да стигнеш в офиса Joy
Крю, малката буба е голяма кукла! Пу-пу! Честита 2-ра месечинка! Да я нагушкаш от нас!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт