Баба Марта бързала, две чертички вързала! - 324

• 33 260
  • 737
  •   1
Отговори

Баба Марта бързала, две чертички вързала!
Тема 324

ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!!!

Списъчето с успелите момичета на тази тема!
Списък, който ни радва и ни дава най-важното,
без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!!

preggo EFP stork-boy stork-girl EFP preggo

newsm30 newsm30 newsm30

babydust7 babydust7 babydust7

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover EFP Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Скъпи бебеправещи,
списъкът е свободен за редакция, всеки може да се впише или отпише сам.
Моля, спазвайте азбучния ред на писане и моля не трийте нищо.
Всички промени се запазват автоматично!

Полезна информация

Първоначални насоки със специалното съдействие на anadara.
Полезна информация и съвети ще намерите в темите "Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ ", "Изследване на ХОРМОНИ –  (тема за взаимопомощ и мнения върху резултати)", "Тест за овулация - въпроси"

Скъпи бременни и майки,
искаме да ви помолим предварително,
след като настъпи така дългоочаквания момент на забременяването и раждането
да имате уважението към останалите момичета, които се борят за своята мечта.
Може да продължите обсъждането на всички теми свързани с бременността
в темата
”Обща тема на нашите бъдещи мамчета” и съответно в темата за родилите момичета
"Обща тема на нашите вече родили мамчета”
Проблемното забременяване може да обсъждате в темата
"По пътя на мечтите - обща дискусионна тема"
Все пак, ние искаме да знаем как сте, затова наминавайте да кажете кога сте чули сърчице и да поръсите темата с “Бременен прашец”, да кажете как сте, какво е предположението за пол и термин и всичко което смятате, че ще е интересно за нас, без да ни натоварва емоционално. Изберете си щъркел, който да ни съобщи благата вест!

Последна тема:

И накрая, но не на последно място...

Нека никоя от нас не забравя,
че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш"!!!

# 1
  • София
Прелестна нова тема, Комалче! Благодарим ти за пореден път! Хайде да ни е на късмет и да я напълним с + тестчета!   bouquet

# 2
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:

Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 24.01., предполагаема О 07.02., Тест/МЦ 21.02. fingerscrossed
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 07.02., предполагаема О 21.02., Тест/МЦ 08.03
Нанито, първи ден на МЦ 07.02., предполагаема О 21.02., Тест/МЦ 08.03.
praskovka25, първи ден на МЦ 07.02., предполагаема О 22.02., Тест/МЦ 09.03.
Соренда, първи ден на МЦ 15.02., предполагаема О 27.02., Тест/МЦ 14.03.
*PINKI*, първи ден на МЦ 12.02., предполагаема О 02.03., Тест/МЦ 17.03.
deedee87, първи ден на МЦ 15.02., предполагаема О 02.03., Тест/МЦ 17.03.
Lolita., първи ден на МЦ 16.02., предполагаема О 03.03., Тест/МЦ 21.03.
*Мери*, първи ден на МЦ 20.02., предполагаема О 07.03., Тест/МЦ 21.03.

# 3
  • От Луната
Привет, ние сме още две в едно Wink
Наръсвам новата тема за последно ... По повод началото на 39гс

Честито на виделите две черти, а на другите късмет и смело напред!

# 4
  • София
Синеока, страхотно наръсване! Грабя с пълни шепи! Пожелавам ти леко раждане!

# 5
  • Varna
Прекрасна темичка Комалче,благодарим ти Hug
Синеока,мушкам се под прашеца и ти пожелавам леко раждане Hug

# 6
Здравейте, супер тема за пореден път! Айде този път много ++++ тестове да има. bouquet

# 7
  • София
Здравейте прекрасни!  bouquet Пожелавам ви страхотна, позитивна, усмихната и красива седмица!
Записвам се и аз да ви следя -  както винаги темите на Комалчето са приказни! Дано донесе много положителни тестчета.
Стискам много силно палчета за амниоцентезата на Верано и очаквам с нетърпение да се включи с добри новини, че много я мисля! fingerscrossed
Синеока пожелавам ти леко раждане и ще очакваме да разкажеш за голямата среща.  baby_neutral
 Hug за всички бременни коремчета  Heart Eyes

# 8
Здравейте и честита нова тема! bouquet
Аз минавам специално на първа страница да понаръся. Снощи за първи път усетих бебко отчетливо като ритничета, досега бяха само побутвания и потрепвания, но сега имаше танцова програма. Та по този повод и по повод на новата тема, ето ви синьо и шавливо:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Пргръдки на всички вече бременни и бъдещи такива (значи - на всички )  Hug

# 9
  • София
Стормче, честита ти танцова програма в коремчето! Все така хубаво да го усещаш малкия немирник! Ще взема да си гребна и от твоето синичко! Simple Smile

# 10
  • Varna
Стромче,честито за танцовата програма на бебчо Hug. Вземам си синичък прашещ   Hug.
Пожелавам много положителни тестчета, че в предишния пост пропуснах bouquet

# 11
Страхотна тема! Браво, Комалче  Hug

Аз също се събирам прашец   newsm79 newsm79, дано март ни е на късмет  Hug

# 12
И аз днес си мисля за Верано и й стискам силни палци !  fingerscrossed
Синеока, направо настръхнах, като видях, че си 39та вече  Hug Толкова да ме радваш! Много леко да мине раждането, чакам с нетърпение радостната новина  Heart Eyes

Момичета, много ви моля, време е за две черти , изчаках си чакането!

# 13
  • Бургас
Влизам набързо от телефона да се запиша в темичката. Благодаря за нея, дано е пълна с пролетни изненади!

Тозимесец ще ви следя служебно само. Утре съм на последен преглед и ако не ми мине черна котка път, следващият понеделни съм на процедура за полипа. Имам вече кошмари, дано се окаже само полипа и нищо друго, защото яко съм влезнала във филма за ендометриози и злокачествени образувания. Така или иначе месеца го пропускаме и дано ми дойде по бързо следващият цикъл, та да се захващаме отначало с дейността Wink

# 14
  • София
Браво на прекрасните ни бременилки! Синеока, още мъничко остана, да ни се похвалиш после, ще чакаме да замеряш с памперси
Събирам прашец от теб и от Стормчето, браво на малкият палавурко с хубавите ритничета! Пълня джобовете с прашец и дано е заразен! Стискам палци на всички.
Също очаквам Верано с нетърпение, сигурна съм, че всичко ще е наред!  Hug за всички!

Общи условия

Активация на акаунт