Баба Марта бързала, две чертички вързала! - 324

• 33 263
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Varna
Верано,много  се радвам че е минало. Почивай си Hug
Албена, добре дошла и скоро към отчетни Hug

# 46
  • Сан Франциско
Здравейте, момичета! Минавам да ви замеря с наакани памперси, защото нашата Христиана днес става на 2 месеца  Heart Eyes Борбеното човече яде и стремглаво расте и въпреки, че още е мъничка скоро ще настигне връстниците си. С всеки изминал ден става все по-забавна.

Пожелавам късмет на всички чакащи и нечакащи, а на бременелките лека и безпроблемна до финал  Hug

# 47
Много благодаря за топлото  посрещане! Успех на всички Simple Smile

# 48
Да се запиша и аз в новата темичка  Hug Отново прекрасна и благодарение на Комала  bouquet

Етерея , честита втора месечинка на голямата малка госпожица . Все така да расте и да хубавее  Heart Eyes

# 49
Нали не сте ме забравилииии? Hug Хвърлих око на последните странички, дебнех ви за новата тема, ама бързо сте прехвърлили 1ва стр.
Гледам страхотни новини! Синеока, леко раждане ти пожелавам! ВЕрано, само така и с хубави вести!
Етерея, а така на Христиана, ще бъде бебе за пример!
Дея Нова, много си оптимистична, само така и ще се получи!

Мен не ме удостоиха с инфо(то и не питах за пол), но да ви наръся с първия ми прашец babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7  babydust7
като такъв смятам ще е силно заразен, бонус екстра - не се знае син или розов Laughing В края на седмицата, живот и здраве, почвам 4ти месец, сравнително леко карам - нямам болки, апетит неувеличен, да съм повръщала 4-5 пъти. Всичко върви наред, даже май със седмица напред растем. Като казах растем 2,5 кг съм отгоре, ама за сега в норми. Пожелавам ви в най-скоро време да почнете с двучертичкови тестове и една по една към отчетни! Направих фб група на нашата отчетна и съм извънредно щастлива - весело и полезно е! Стискам ви палци до една да усетите тази година тези вълнения! Kissing Heart

# 50
  • София
Верано,  радвам се че всичко е минало добре.
Шоколадче,   Hug
Етерея честита втора месечинка. Много да я цункаш от нас.
Хриска как си?     Hug

# 51
Момичета, аз се чудя защо не пишете... ааа то имало нова тема.
Връщам се да ви прочета от началото... Simple Smile
Пожелавам ви един усмихнат и слънчев ден sun

# 52
Добро утро, бъдещи и настоящи мами! Браво на нашите бременелчета, все с такива хубави новини да ни радвате  bouquet  Аз ще си взема не само прашец, но и позитивизъм от нашата нова, прекрасна, благодарение на Комала, тема  Hug

Успешен и слънчев ден!!!

# 53
Добро утро  Hug
Етерея,браво на мънинката-борец  Hug
Шоколадче,взимам си от специалния ти прашец и ти пожелавам все така лека до края  Hug   Heart Eyes
Албена,добре дошла и бързо към отчетни  Hug
Дея,сигурна съм,че много скоро ще станат нещата,така както сте го замислили-да се наслаждавате на момента ,е най-хубаво и най-бързо става  Hug
Верано,браво за процедурата,почивай и се възстановявай бързо  Hug
Пуфе,аз нали ти бях казала-според майка ми напълняването в дупе е на момиче  Mr. Green Hug
Вики,Комалче  Heart Eyes Hug
Стискам палчета за всички и отново ви благодаря за огромната подкрепа,която ми оказвате  Heart Eyes bouquet

# 54
Добро утро и от мен момичета  wavey, честита нова темичка, хайде нека да се напълни с купища  EFP
Аз още не смея да ви ръся с прашец, тъй като не съм 100% сигурна за цвета, но пък ви изпращам много положителни мисли и живот и здраве след прегледа ми в петък, ако бебо благоволи да се разкрие какво е, ще има и прашец   stork-boy stork-girl

# 55
Добро утро и от мен!
Комалче, темата е супер!

Хайде момичета, с настъпването на слънчевите лъчи да "настъпим" и ние с положителни тестове 🤗 Аз съм "ахаа" в овулация и се надявам скоро да имаме две чертички Simple Smile) Хубав ден!

# 56
  • София
Здравейте момичета!
Етоиле   Hug  
Скрит текст:
Дано твоята майка е права.      Grinning      Аз чакам с нетърпение вече да разбера , нямам волята да остане изненада пола.   Mr. Green    
Момичета желая ви един страхотен ден днес и ви  Hug     Hug

# 57
  • София
Добро утро, прекрасни момичета! Надявам се при всички да е толкова слънчево и приятно, колкото е при нас в София.

Дея, Пуфе,  Hug Hug Hug Много се вълнуваме с вас за прегледите, за цвета на гащите и стискаме палци всичко да е най-наред! Ще чакаме да ни се похвалите след прегледите. Останалите бременилчета - и вас не сме спрели да ви мислим, и се радвам че пишете! Верано, още веднъж се радвам, че всичко е минало добре вчера, ще чакаме още добри новини. Вики, Шоколадче, Комалче и останалите ни, само  Hug

Етоалче, наистина вярвам, че спокойствието е ключа към успеха. Ще я видим ние тази работа Simple Smile Нани, Мини, Прасковка, всички, които гоните или Нечакате, всички палци са стиснати.
Силве, при теб как са нещата? Чакаме най-хубавите новини!  Praynig

# 58
Страхотна нова тема Simple Smile Мечтая си за точно такава снимка на коремче с ръцете на мама и тати Wink

Синеочке, четита ти 39-та седмица. Леко раждане и дай Боже всичко да е наред с теб и с бебо! Истински се радвам, след всичко през което преминахте!  Hug bouquet

Успех на всички гонещи и нечакащи  Peace

# 59
Момичета, успешен ден и от мен !

Очаквам скоро бум на + тестчета, стискам палци на всички гонещи и НЕчакащи!

Ние ще сме по изследвания този месец, дори незнам от къде да започна, но имам още 1-2 дни М и ще записвам час при доки.

Пожелавам на всичи скоро по една снимка с кореме и ръцете на мама и тати, както Тончето е написала  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт