Баба Марта бързала, две чертички вързала! - 324

• 33 262
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета, да ни е на късмет новата тема , Комалче благодаря прекрасна е bouquet

Етолче, радвам се че си по-добре и си тук, заедно ще се преборим с всичко  Hug

Синеока, много леко раждане ти желая  Hug

Верано, много палчета и за теб, всичко да бъде наред  Praynig

Стормче, мушкам се под твоя ритлив прашец, сигурно е много вълнуващо да усещаш бебо  Heart Eyes

Вики, а ти спокойно, ще те видим скоро тук как се оплакваш от ритниците в ребрата, няма да ти се размине  Laughing

Аз на бременелките да кажа, радвайте се на пълнеенето, за диети ще мислите после, важното е че пълнеете с кауза! Аз тук без да съм бременна с тоя Дуфастон станах слонче  Laughing и сега минавам на диета, че да мога когато забременея да си хапвам на воля  Crazy

# 31
Пуфенце, аз уж само на пупа раста, но понякога се чувстам много подута. Но все още си нося старите дрехи де. Всичко ми става с изключение на едни дънки, в които едвам влизах и преди да забременея. Но съм си качила 3 кг. Иначе много не ми се получава с намаляването на храненето, все съм гладна. Гледам уж да избягвам сладко и тестени неща, но все ми се прияжда нещо и не съм стриктна.
Совичке, стискам палчета и аз за перфектни резултати! Ще чакаме да се върнеш с добри новини след прегледите!
Криста, палчета и за твоите хормони, дано всичко е в норма!
Дея, лекувате ли гъбичките? Хайде ще чакаме този месец да хванете О с ТМ и да видим така чаканите две чертички! Сигурна съм, че много много скоро ще ни ги покажеш!
Етоалче, радвам се, че отново се включваш! Пожелавам ти от сърце още пролетта да видиш отново двете чертички и този път всичко да е наред до края! Hug
Екзактли, дано всичко е наред и да мине процедурата другия понеделник! Не се филмирай с излишни негативни мисли! Всичко ще е наред и ще мине бързо!

# 32
Много пишете, не мога да смогна с четенето. Записвам се да не ви изтърва съвсем... Късмет на всички!  bouquet

# 33
  • София
Момичета, благодаря ви, с толкова позитивни мисли и стиснати палци много съм се надъхала вече! Много ми помагате!
Иначе О я очаквам другия понеделник някъде, на 25-26-27 най-късно. От сега с ММ сме се настроили да започваме наново с нови сили и емоции, каквото било било, сега вече ще го правим с кеф, пък то ще стане. За лечението - всичко е излекувано! Другия понеделник тъкмо покрай О ще се опитам да отида на АГ да съм сигурна какво се случва с фоликулите, пък и да вземем контролни, но на последния ми преглед лекарката каза, че всичко е супер и можем да действаме без проблеми, в общи линии даде една голяма зелена светлина  Crazy Още веднъж - много ме надъхвате и съм избрала да вярвам, че скоро ще стане. Обичам да съм оптимистична, на всичко помага  Hug

# 34
Браво скъпа Дея, стискам палци!!! Simple Smile

# 35
Здравейте момичета  bouquet
Прекрасна нова тема! Да е късметлийска и да сбъдне много мечти  Praynig

Синеочка честити финални метри! Пожелавам ти леко раждане  Hug

# 36
Честита нова тема, момичета,  bouquet
Специални благодарности на Комала за изготвянето й bouquet
Дано е на късмет и всички да се зарадваме с най-положителните тестове ❤🎁
Събирам с шепи и си трупам в раничката от прашеца на бъдещите мами Simple Smile
Синеока, много, много се радвам  Hug не остана вече и ще се гушкате с малчо ❤ пожелавам ти най- лекото раждане  Heart Eyes

# 37
  • София
Дея.  Hug
Гоустче  и за теб много прегръдки.
Вики ако можеш да ограничаваш сладкото е супер.  
Скрит текст:
Аз открих зависимост между главоболието ми и желанието ми за сладки неща. Вече не мога да не ям.  
Мини ти как си?

# 38
  • Габрово
Запис Peace
Много хубава темичка Комолче тази вече да е орисана с пролетни чертички пожелавам.Браво и на бебока явно ще обича да танцува  Party
Йоли честити финални метри леко и бързо раждане и бързо възстановяване на мама и бебе  bouquet
Вики младежа явно си ти е кротичък и не те тормози скоро ще се усетите.
Верано палци  Praynig и на всички момичета стиснати за хубави новини и здраве  Hug
Дано още в началото на темата стартираме с плюсче на някоя от нас  Blush

# 39
Страхотни сте!  Hug Hug Hug
Благодаря за подкрепата!  bouquetПроцедурата мина - всичко беше нормално и сега съм закачена за система с магнезий. Чувствам се добре, нямам контракции, дано и за напред всичко е наред!

# 40
  • София
Верано, браво миличка, много се радвам, че всичко е минало добре! Мноооого! Лежи сега и почивай, с малчо да се възстановявате и ще видиш, че всичко ще е наред с всичко. Много те мислим, пращаме ти всичката позитивна енергия и топлина, и ще чакаме съвсем да се похвалиш!  Hug bouquet

# 41
Здравейте записвам се в темата. Чета ви отскоро . Страхотно ме радвате! Точно от това имам нужда. От скоро с моя любим решихме да започнем с опитите . Ще видим как ще се развият нещата. Стискам палци на всички и много положителни тестове!

# 42
И се чудя защо е толкова тихо  Whistling апък вече сме с нова тема  Crazy
Явно съм доста отнесена  ooooh!
Благодаря ти Комала  bouquet
Екзакли, и от мен едни палци ....че и моя ред наближава  ooooh!

Що си мисля, че с нашето темпо темата ще се изпише преди да дойде март месец  Mr. Green
Ама да е пълна с двучертичкови  Praynig

# 43
И аз такова чувство имам, Ливче.
Май ще отворим още работа на Комалчето за още една мартенска тема  Simple Smile
Ако обаче е и пълна с двечетичкови тестчета - ще си струва  Praynig

# 44
Верано, радвам се , че процедурата е минала добре! Почивай си, всичко ще е наред!  Hug

Албенче, добре дошла ! Желая ти много да не се задържаш тук и да се отправиш към отчетни с две чертички и  сладко здраво бебче!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт