Баба Марта бързала, две чертички вързала! - 324

• 33 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен  Hug
Записвам се в новата темичка да ви следя,Комалче ,прекрасна е  Hug
Дано да е на късмет на всички  Hug
Взимам си прашец обилно от бремелинките  Heart Eyes
Синеочка,леко раждане  Praynig Hug
За всички bouquet

# 16
Събирам ,събирам прашец Crazy Hug
Успешна темичка,изпълнена с много положителни тестчета bouquet

# 17
Прекрасна темичка! Хайде да бъде изпълнена с много радостни вести!
Жалко за дошлите лелки на момичетата!
Дано за теста на Силвето е било рано и ни изненада приятно! Praynig
Синеочка, честита ви 39-та седмичка. Не остана. Леко раждане като дойде момента и чакаме да разказваш после! ylinfant
Стормче, браво за първите ритничета! Аз още нищо не усещам, а съм вече в 17-та седмица  Blush Явно ще е много кротък малкия ми мъж preggo
Наръсвам ви обилно със син прашец и аз:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Силни палчета на Верано за днес и от мен!   Hug Чакаме хубави новини!  Heart Eyes
Много късмет новия месец да донесе на всички НЕчакащи и гонещи О!  newsm76
Етоалче,  Hug специално!
Бременилчета, растат ли пупите?  Hug
Хубава седмица, макар и снежна!  Heart Eyes

# 18
Запис и от мен в новата тема.  Комала страхотна е както винаги.  Ще ви следя дори и да не се включвам.  А ще пиша когато мина прегледа и разбера че всичко е ок

# 19
  • София
Вики, така се радвам, че пишеш! Да знаеш за ритничетата, тепърва ще имаш време да ги усещаш Simple Smile До колкото съм чувала, много зависи как е легнал малчо, дали има повече околоплодни води и накъде рита. Като се понамести със сигурност ще го усещаш Simple Smile Събирам с пълни шепи от синичкия прекрасен прашец и ще чакам чудото да се случи другата седмица по това време! А вие с пупата почивайте на топличко  Hug Надявам се да се чувстваш добре и без повече преливания и неща, а една много спокойна и приятна Б! Simple Smile
Етоалче, много се радвам да пишеш, мила, много  Hug и слънце ти пращам в това мразовито време  bouquet Да се затопля вече, че с пролетта щъркелите ще донесат много много бебчета!

# 20
Комалче, благодаря за прекрасната темичка! Дано Баба Марта донесе много двучертичкови тестчета!  Hug Peace

Синеока, то не остана. Желая ти леко раждане и всичко да мине по учебник!  Hug

Верано , стискам палчета!  Peace

Стормче, Вики, взимам си прашец по многооо  newsm79

Етоалче,  Hug Hug Hug

Криста, как вървят при теб нещата с изследванията? Кога си на преглед ?  Hug

Днес записах час за ММ за спермограма и SDI тест (нали миналия месец не можахме , заради приема на АБ). В сряда сме в клиниката на доц. Конова. Аз ще пускам ТСХ отново, да видим дали има някаква промяна... също и НК клетки , АФА и АКА. В петък съм при ендокринолог. А на 9 март записах консултация с доц. Конова .
Тази седмица чакам резултатите от Тромбофилията  Praynig

# 21
Благодаря Ви,момичета  Hug
Ще пиша,вече се посъвзех и борбата продължава с нови сили   Hug
Да ви кажа,в Пловдив хич не е снежно  Simple Smile Даже е слънчево,но подухва доста  Crazy Аз попринцип обичам зимата,но сега чакам вече с нетърпение пролетта  Heart Eyes
Вики,много се радвам за теб и малчо,скоро ще го усетиш  Heart Eyes Взимам си обилно от прашеца ти   Heart Eyes Heart Eyes
Совичка,дано вашите изследвания минат добре и всичко да е наред  Hug
 Стискам палчета за всички  Hug bouquet

# 22
Сова още не съм си записала час за лекар, защото чакам да ми дойде всеки момент и чак тогава ще отида на преглед.  Смятам че достатъчно изчаках и мисля даже пак да пусна изследване за ТСХ защото когато го правих беше 2,93 а и според мен беше рано защото бяха минали едва 45 дни от А и хормоните още не бяха се наместили. Даже ако може ще поискам да пусна и другите хормони за да видя дали всичко ми е в норми.  Иначе най-важните изследвания а именно имунологични и генетични съм ги направила. Ще видим какво ще каже док и тогава ще пиша пак.

# 23
Весела седмица, сладурки Simple Smile

# 24
Цоп и аз в новата темичка! Комалче, прекрасна е.
Пълни са ми джобовете с прашец, момичета, благодаря на бремелинките за хубавото и старателно наръсване!
Етоалче, много се радвам да те видя! Предстоят само хубави емоции и аз лично съм поръчала по един щъркел на всяка от нас Simple Smile
Синеока, леко раждане и ще чакаме да ни замеряш с памперси
Совичка, стискам палцити за изследванията всичко да е наред,
Екзактли, не се тревожи излишно, да минава процедурата и спокойно да се захващате за работа
Вики,  Hug на твоето момченце, още му е широко сега, след няколко месеца ще имаш карате вечери Simple Smile Стормчето също

Успешна седмица и стискам палци на всички , пролетта идва, а с нея и щъркелите с вързопчета  Heart Eyes

# 25
Запис и от мен ✌Докато се усетя сте изписали две страници 😂

# 26
Етоалче, сега разбрах , че си от Пловдив. Съгражданки сме  Laughing Hug

# 27
Хоп и аз в новата темичка!
Силве,дано е било рано за тест и скоро да развееш двете чертички.
Хайде новата тема да е на късмет и приближаващата Баба Марта ни зарадва с много  EFP
 Hug за всички бременни,нечакащи и гонещи  Hug
Успешна седмица момичета  bouquet

# 28
  • От Луната
Няма памперси ... Ще ползвсме многократни пелени Wink
Ще измислим с какво да ръсим, само всичко да мине по план.
Благодаря ви и ще продължаваме да стискаме палци.

# 29
  • София
Момичета писали сте много дано не пропусна някой.
Синеока леко раждане и от мен! 
Комалче темата този път е върхът. Обожавам черно бели снимки. Благодаря ти за труда.     Flowers Bouquet
Етоиле много те прегръщам.
Мери.      Hug
Верано успех да мине леко.  Стискам палци и вярвам , че всичко ще е наред.
Стормче , Чери, Вики   Hug
Вики моето коремче расте вече, но явно качвам доста не само там. Едрея доста поне на мен така ми се струва. Но бебо не го усещам още. Ти успяваш ли да се храниш по- малко ?
Дея ти как си ще гониш ли О. този месец ?Аз стискам силно палци.
Успех на всички.  Hug    Hug

Общи условия

Активация на акаунт