Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от раждането във вода и какви методи за безболезнено раждане се обсъждат в дискусията?
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
Кои са препоръчителните книги за естествено и безболезнено раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от раждането във вода и какви методи за безболезнено раждане се обсъждат в дискусията?
Раждането във вода се разглежда като метод за безболезнено раждане, тъй като може да помогне за избягване на употребата на епидурална упойка. Освен това, интересът е насочен към релаксационни и визуализационни методи за намаляване на болката, както и техники на дишане. В дискусията се споменава и методът на Фернанд Ламаз за безболезнено раждане, като се изразява желание да намерите книгата за този метод.
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
В дискусията се споменава, че има мнения, че епидуралната анестезия може да удължи процеса на раждане, което се описва като лошо както за майката, така и за бебето. Въпреки това се посочва, че решението за използване на епидурална анестезия зависи от анестезиолога и екипа, като се споделя положителен опит с нея.
-
Кои са препоръчителните книги за естествено и безболезнено раждане?
-
Какви са мненията за раждането във вода?
-
Какви са мненията за безболезнено раждане?

ама щом е заради бебчо съгласна съм на всичко.

Хубавата част е, че мама ми беше на гости за 2 дена. Много ми е мило като идва, но уви това става рядко, защото живее твърде далеко. Инъче мъжо мми се разбира много добре с нея. Тя сега му шета, няколко манджички му сготви и той е 
Стана див скандал, обещаха да го оправят и днес майсторите дойдоха. Да не ви занимавам с идиотските подробности, но канала го вкопаха в стената
като половината стърчи извън нея .... защото ако го вкарат целия ще влезе в съседите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това разбирайте е на височина около 10 см от пода! И викат "Ами ще си го облицовате отвън с плочки и няма да личи "! А това че ще имам ръб по пода в който да си разкървавявам глезените ако стъпя невнимателно близо .... на кой му пука.
, това отделно от грозотията с няккъв бордюр.... Има ли някой от татковците дето да знае това чудо ще работи ли или ще връща обратно мръсотията? Моля ви
Питай по форумите, има един готин в алл.бг - наш дом и много свестни и разбиращи хора има там и не ги оставяй докато не оправят нещата " майсторите", както на теб ти харесва и е удобно. Ако имаш познат архитект и ли строителен инжинер питай ...............другото, което мога да ти предложа , предполагам тавана е достатъчно висок, да направите нова замазка на пода на банята, или на цялата баня или само на зоната където е тоалетната чиния, да я вдигнете с едно стъпало около 25 см, ще е достатъчно. Още нещо, ако проблема е само за чинията, а не за цялата баня - имате си мръсен канал където ще е душа, надявам се! - има чинии които са с "горно" отичане и повечето са такива, те са на мода в момента 
и имаш нужда от консултант, насреща съм
ако ти заразказвам бисерите на моичката
, таткото хич го няма
според него хич и не са секси бременните жени, а досада, която трябва да бъде изтърпяна. Ужас, горкия човек
важното е, че мисли за нея и я включва в листа с подаръците

освен т'ва и ставите ме болят, кръста, гъз-мъз и тралала откачам
меко казано странни 

, ама то трудно, аз не съм така "гъвкава" като едно време. Последния ми истински хубав кекс беше.... като се заразих от бременната болест... поне си го спомням, че беше МНОО хубаво