Юлско слънчице вън грее, а в корема на мама Октомврийско човече лудее!

• 11 284
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро момичета  Hug
Me_and_baby количката е страхотна и цветовете са много хубавки  Peace
Мен нещо голям мързел ме е хванал имам толкова работа а така ме мързи, сега ви оставям после ще намина да ви видя какво правите пак.

# 166
Добро утро и от мен на всички. )))
Не съм аз най-мързеливата, успокоих се. ))
Me_and_baby, количката е супер. Моя съученичка има същата и казва, че е много доволна. )))) Със здраве да си я ползвате. ))))

Мен досега корема не ме е сърбял, или поне нямам такива спомени.
Иначе лошото е, че тази сутрин като се позагледах и забелязах тук-таме целулит по краката, ужас направо, те такова нещо едно време нямах. ((((
Аз иначе от сега съм се замислила как ще свалям килограмите след раждането, че си нося и едни други в наследство от преди това. )))) Дано бебето е кротко и си изградим някакъв режим, че да мога да ходя на някакъв спорт, или фитнес. Че с драстични диети няма да стане, нали ще кърмя.
Мамите вече с едно дете могат да споделят как са се преборили. ))))

# 167
Mirama оня ден видях една майка която роди преди близо 2 месеца, ако я видиш никога не можеш да кажеш, че е раждала а беше доста едра. Питах сестра и на диета ли е била как така за 2 месеца изглежда перфектно тя вика "О племенника е толкова ревлив, че не знае сестра ми ден ли е нощ ли е затова толкова отслабна"  #Crazy и си викам аз я по добре да е кротко бебето пък малко по малко ще ги сваляме макар, че и аз се сдобих с един хубав целулит по краката

# 168
Привет момичета.
Днес цял ден лежкуня със служебния лап топ на мъжо в скута - голям кеф ви казвам.
Искам и ааааааз. Мога да не мръдна цял ден. Трябват ми само компютър, храна и вода и някой само да ми гледа сеира  Laughing
Ся, да се "похваля" каква я свърших вчера. Излиздам аз от един магазин и вървейки към колата си търся ключовете, да ама ключове нямаааа. И къде си мислите че ги намирам: на таблото  Shocked.  Диването съвсем ми е изпило акъла май  Joy Joy Joy Да ми е жив и здрав и поне мъничко да ми остави.
Имаше и друго, ама компютъра три пъти забива до сега и естевствено забравих останалото  Joy

# 169
Здравейте момичета!
Е днеска се сварих!Изгоря ми ръката докато пътувахме с колата!
Me_and_baby количката е супер!Със здраве да си я палзвате на есен!Не сме се хващали на бас със Меги просто много харесах ританките и я помолих да ми вземе!
mishonka95 успешна Фм и после да се разпишеш!
Маграт и ние заминаваме във вторник през ноща!Пожелавам ти весело и щастливо море пък ако се срещнем ще се познаем!  newsm10
Отивам да вирна краката чао до после!

# 170
Момичета, благодаря ви за пожеланията, радвам се че ви е харесала количката Hug

За килограмите - аз с няколко майки съм говорила и всички казват,че след раждането не са имали време да ядат или да се застояват толкова на едно място, постоянно в движение, при първо бебче първите няколко месеца са огромен стрес и килограмите се смъкват неусено Mr. Green Имам колежка, която ми каза че след раждането на второто си дете е станала по-слаба от преди да забременее дори, защото е било един непрестанен маратон - кърмене,чистене, разходки, готвене...
Така че, не се шашкайте толкова

Друг е въпроса, че май няма да имаме старите си фигури като пропорции, мен лично ми се разширява все още таза и незнам дали после ще се свие  Sick #Cussing out

Хубав ден ви пожелавам, да си помързелувате добре  bouquet

# 171
  • София
Ехоооооооооо, днес на почивка сте го ударили,
бях на погача на племеничката ми, една малка, тиха, послушна и красива принцеска, ама нещо бабата хич не ми даваше да снимам, луда работа, аз извада апарата- тя вземе че обърне бебка, не знам що така, даже ме ядоса малко, можеби има някакво поверие, но силно се съмнявам, просто бабина му работа. Поне видях как се прави погача за 40 дни.

Наде, утре ще ходя до там и ако има взимам на младежа ританките, е ще взема нещо и на бебка то се знае.
Me_and_baby страхотна е тази количка, бебо ще е гъзарче в нея, с здраве да я джиткаш по улиците.

mishonka95 дано има и снимки на госпожицата ще чакаме след прегледа.

коки ами то мястото на ключовете си е на таблото,  Joy  Joy  Joy

Сега да не ви изреждам поименно ,но къде се загубихте, някой мами са станали мързеливки и не пишат, като зайче-мече, добра, галчето, светлето и още доста - ще се налагат глоби.  Naughty

Сега да питам - има ли други мами който се будят посред нощ да драйфат стомашен сок или само на мен се пада тази чест, направо ми писна, вече трета нощ подред гушкам тоалетната чиния заради киселини. Ето на това му се вика опака работа, когато другите повръщат - аз не, а сега викам боа-та всяка нощ от три до пет. Sick

Me_and_baby а не съм съгласна, ще си върнем предишните фигури, та даже по-готини ще станем, мен тази надежда ме крепи, костите пак се свиват има и упражнения за тази цел, но докато се кърми не знам освен спорт какво друго би помогнало, а то спортът идва чак след свалянето на излишните кг. иначе от сланинки може мускули да се направят, та става омагьосан кръг.

# 172
Me and Baby, като видях, че ще готвите винен кебап, ей така останах  #Crazy - ами аз ВЧЕРА това готвих, но нещо не прецених месото и го изядохме много бързо, та днес ще сготвя останалото, ако искаш рецепта свиркай

И честита количка, много свежи цветове и много лекичка изглежда.   bouquet

Мишонка, гледам и ти напълно си се обзавела, много сладки дрешки си навзела, най-ми харесва едно има плюшенко май с оранжево и кафяво (не съм 100% сигурна) към края дето.

Стискам палци за преглед "по вода"

Наде и Маграт, ще ни липсвате, но да си прекарате добре на моренцето  Hug

Аз неска ще летя до Тексас, дано не се схвана в този самолет, че напоследък ми е доста неудобно по столовете за повече от половин час.

А Меги, забравих да кажа, че 48лв за ваничката си е друго нещо, мене 90те лева ме убиха, аз тука има една за 30 долара и ми се "свиди", та гледам друга за $10  Joy , че по-евтино, затуй

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 18:04 от Jenna

# 173
meggyv няма такива поверия ама бабата явно нещо не е в час!
А подаръка за бебето хареса ли им?А за ританките -. естественно когато можеш и ако има нещо фиешън интересно - свиркай!Аз пък приготвям багажа за моренцето че вторник през ноща сме тид-дит!!!Ееееиии голям кеф-такава скорост съм набрала че на дребо му завря околоплодната вода!
Абе аз като се замисля тоя път нито кости нито таз нито крака ме болят  newsm78 от где ша излиза дребич не знам Rolling Eyes
Jenna благодаря за милите пожелания!Искренно се надявам да не ни забравите а ние ще се реваншираме с богат снимков материал на редки сортове кашалоти!  smile3503 Ааа вече хич не ми дреме - важното е да топна дупето!

# 174
Здравейте мамчета  Hug !!!

Търпя критика от Меги и я приемам без да се оправдавам  Whistling ! Верно поизчезнах, но то заради тъпия апартамент дето все тичам пеш до 7я етаж и то само, за да видя как всички са насядали и си пушат цигарите. Досега само веднъж ги заварих да работят  Joy  но те си взеха бележка оттогава и после не се е повтаряло  Joy Joy Joy
Благодаря на Маграт и Мишолиина за съветите, със сигурност са ми от полза.  Да, сградата е нова, трябваше да я издадат Май месец, но не би .... #2gunfire Тя реално е готова от Януари още, но масово собствениците са пропищели и отказват да приемат жилищата, та затова се бавят нещата. При нас се оказа, че липсва още един канал ... забелязахме го едва вчера .... ще има още глава да пати. В хола сме предвидили бар с мивка ... и изводи за топла и студена сложили идиотите, но канал .... нямаааааааа  #Crazy Чакаме свекъра да се върне утре вечер и той да се намеси; апартамента е купен от него и той ще разговаря с инвеститора ... отделно е и инженер, нещо близо до ВиК, но не знам точно какво беше. Лошото е, че той не искаше на това място да купува и сега ще падне едно "Казах ли ви", даже мъжа ми се притеснява, че изобщо ще ни откаже помощ .... но аз не вярвам ....

Ох, Jenna за кекс си говорим а  hahaha  Какъв кекс какво чудо ... добре, че и аз си спомням добрите стари времена, че сега е настанала една суша. Аз плаша мъжо, че ще анулирам брака поради липса на консумация  Joy но той досега хич не се е стреснал.

Меги, ваничката е разкошна. Ние на тази марка си харесахме количка. Аз първоначално си бях припаднала по модела на Jenna, но след двумесечни преговори с американската връзка (разбирайте сестра ми) се наложи да се откажа. Сега сме на NEOnato.
Гледам изкупувахте магазините! Мама ми донесе доста ританки, беше на почивка на Хисаря жената и от там се изкушила и накупувала. Много са сладки- все шаренки и от 0,70лв до 1,50лв най-скъпите! Вижте какво се казват цени в провинцията. Инъче до края на месеца ще водя класацията по притежател на най-много дрешки. Свекървата от Тенерфе прати 2 куфара само с детски нещица (от племенника де, не нови) и сега си ги чакам, а сестра ми също идва скоро и е подготвила изненадки  Hug Ще снимам и пускам тук!

# 175
Здравейте и от мен мамички,
много ме кефите с вашето настроение.Виждам, че вече пазарувате за бебоците, а мен малко ме е страх от сега да пазарувам(от суеверие), а може би трябва поне да се ориентирам в голямото предлагане.
Искам да ви питам нещо, моята гинеколожка ми каза, че аз ще раждам секцио, но не че има някакви кой знае какви причини.Каза, ми че е хубаво да родя съсъ секцио, защото на 2 пъти бях прокървила през втория месец и лежах една седмица в къщи като ми биха прегнил, общо 6 инжекции, по 1 на 10 дена.И освен това имам тесен таз, но не е от най-тесните, познавам други с по-тесни, които родиха по естествен начин.Иначе за сега бебето се развиве нормално и аз се чуствам добре.Та въпросът ми е тези прокървявания в началото достатъчно основателна причина ли са за секцио според вас? newsm78

# 176
Здрасти Ani*DI! ако имаш плацента превиа  секциото е наложително но прокървяване изобщо не е причина за операция! Принципно по-добро от естественното раждане няма освен ако няма изрична лекарска препоръка! Но аз не съм лекар и те съветвам за консултация и при друг гинеколог! Някой искат секцио защото прибират повече парички!Ама времето си тече неусетно така че поинтересувай се   Hug

# 177
  • София
 Ani*DI  Не съм срещала никъде по книгите и във форума причина за секцио да е прокървяване и то в началните седмици, разбирам да е накрая, но в началото много момичета прокървяват. Тазът се мери със специален уред и не се вижда на око дали е тесен, тоест мери се разтоянието на костите само че отпред назад, не от едното бедро до другото - ох как го обясних  newsm78 - Както и да е, на твое място бих се посъветвала и с друг доктор, защото секциото си е операция, и моето мнение е, че се прави само при нужда.

ето малкото снимки на сладката ми племеница
парола 123456

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153693

Наде хареса им гащеризончето - ама повече се зарадваха на капките против колики, но те си ги бяха поръчали, та не бяха изненада, казват че само те им помагат - Инфакол, но ги има само в Англия, а чух че и в Гърция се намирали.
Отделно бях взела и едно екипче за баткото ,че той горкия иначе може да се чувства кофти, нали е само на 5г., и носих бонбонки за мамата и красив букет.
Абе хора един пакет памперси струва 33лв, 88бр. - много ми се вижда  Shocked бях решила и памперси да и купя, ама то аз ще се разоря накрая, та се отказах.

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 22:07 от meggyv

# 178
Меги много е сладка малката кукличка! Да им е жива и здрава и да има късмет в живота!

# 179
meggyv    ма тя много сладка!Да им е жива и здрава и само щастливи мигове! newsm78 Абе това русото момиче е мамата нали?Ми изглежда страхотоно за жена  родила,страхотна фигура?тя колко кг е качила по време на бремеността? Blush з така от любопитство питам Whistling

Общи условия

Активация на акаунт