Юлско слънчице вън грее, а в корема на мама Октомврийско човече лудее!

• 11 286
  • 270
  •   1
Отговори
# 180
  • София
galentinass Каза общо 15кг., но тя е била щека преди това, вече е почнала да слабее, но има още към 7-8кг да сваля, май така каза. А и каза че само на корем е качила.
При мен явно е наследстветнно, вчера говорих със сестра ми, тя и с двете бременостти е качила по 30кг  Shocked, а днес се видях и с братовчетка ми и тя каза качих 30, а да няма объркване, това е бебето на братовчед ми.

Не само е сладка, но и страшно тихичка, нито веднъж не изплака, а не спеше дяволчето, те предимно го държаха в другата стая, и още нещо - представете си- не се буди през ноща, най-много да се събуди към4 за водичка, та от пулонощ до към 7 здрав сън -  бебе мечта а? На всички нас пожелавам такива сладурчета.

# 181
привет-мривет  bouquet !
Аз се приготвям,че днес съм на ЖК-ще докладвам bowuu bowuu bowuu ама само д апосмеят д ами се карат за +10кг #2gunfire #2gunfire #2gunfire и ще раздавам правосъдие.Днес съм само на акушерка-ама да видим може им се откъсне 1 прегледче от сърцето,че да питам ДОКИ за схващанията на прасците-четох в нета,че е нормално-при някой помагал прием ана калции на други магнезиии newsm78 да видим на мен ко ша ми кажат....на някой пък така  им минава #Crazy Туй бремеността луда работа-какви ли не неща ти се случват-преди си мислих,че е нормално да си бременна..то нормално де ама не е такъв стрес за организммаа....ама вече кат видя бременна жена Hug ми иде да я напрегръщам и д аи кажа ГОРЕ главата,всичко ще е ок само каквото и д ати се случва-НОРМАЛНО е! #Crazy #Crazy #Crazy smile3514
Аиде лейк ден!кат се върна ще докладвам! bowuu bowuu bowuu

# 182
Добро утро мамчета
Меги племенницата ти е страхотна много е сладка, а и както я описваш е много кротка. Меги тези капки Инфакол за колики ефикасни ли са, знаеш ли наистина в Гърция намират ли се. Че ако са ефикасни аз ако такова да се запася с тях предварително, че не искам малкото да се тормози да се свива и да го боли коремчето.
За тези които отиват на моренце весело изкарване да се накъпете и заради нас където няма да ходим и естествено да се наснимате хубавко та да показвате  Hug
Меги при вас на 40 ден пита ли се прави за бебока, тук при нас обичая е, че бебо се води на гости в 3-ри различни къщи естествено при приятели и на църква още сутринта се води да се запали свещичка за здраве. А като се роди на 3-тия ден още в болницата се раздава питка пак за здраве нещо такова не съм много запозната но доколкото знам е така. Но като му дойде времето ще видим какво ще правим. Ако някоя мама знае някой друг обичай може да каже ние с бебо и без това ще сме сами така че може да направим обичая който най ни харесва.
Айде момичета пазете се и целувки на тумбачетата и до скоро  Hug

# 183
Здравейте мамчета,
Меги приемам забележката за неписането. Ама като нямам какво да кажа и си се срамувам и само чета. Много сладка беба да е жива и здрава.
Аз да ви разкажа една малко смешна историйка какво прави бременския мозък. Така значи аз имам Mazda 121 маслено зелена. Това е една мъничка колица. Както и да е. Та вчера излизам аз от входа и тръгвам да се качвам в колата ръчкам ключа ръчкам не става. Минавам от другата страна седалката до шофьора и пакръчкам и гледам в ключалката едно такова бяло като силикон и почвам да ритам гумите и да викам м... ви мръсна гадни пе.... какво ви пречеше мойта кола ама викам и идва един господин и вика ама госпожо защо ми ритате колата. И аз ей така #Crazy  как твойта кола. И той вика ми да ето талона вижте регистрацията и аз какво да ви кажа поглеждам и през една кола съзирам мойта джуджа седи и ме чака да потеглим Laughing
Какво прави бременския мосък а? Joy

# 184
Меги, прекрасна е малката, пу,пу,пу,пу, да е жива и здрава Simple Smile
joly24 ,  JoyJoy, ще се оправим ще видиш  Joy
Ох, и аз съм на лекар днес. Нямам търпение да си видя шушумушулката вече  Grinning

# 185
Добро утро
лека ви седмичка на всички  Mr. Green
Меги пу пу да не й е уроки на малката, само така да е и за напред.
joly страшна история  Joy Joy Joy така се смяяяях
коки, jenna, galentinass и всички които са на преглед или се изследват днес - стискам палци всичко да е ОК  Hug Hug Hug
А пък за кекса ... и аз да се оплача че ме държи на сухо моя хубостник , ама само да родя и какво му се пише  Twisted Evil
добре дошли на новите мами - леки и безпроблемни месеци до края  Hug

# 186
Хахахаха, Joly24 много ме разсмя! Ама какво да се прави сега ни е простено. Той човека те е видял, че си бременна инъче нямаше толкова културно да те пита какво правиш  Joy
И аз имам поредна бременелска ситуация. Отиваме в Западния Парк с мъжа и двете кучета на свекитата. Бяхме с неговата кола, но аз си взех ключа на моята в джоба .... а защо не знам. Разходихме се точно два часа и като се връщаме .... гледам ключа на моята кола с ключодържателя плюшено куче се мъдри на покрива на една съседна кола  #Crazy Мигам на парцали и се опитвам да проумея какво прави там! Взех го и отивам при мъжо, пък като му вдигнах един скандал, че ми е изгубил ключаааааа  smile3511 smile3513 smile3514 Той милия само ме гледа и вика "ама нали ти си го носеше, сигурно е паднал като си слизала от колата".

Меги, много сладко бебче! Дано всичките да са ни такива кротички! Ти както чакаш девойка имаш голям шанс да е спокойна, а и щом от сега не рита много  Laughing

Хайде девойки на среща на лекцията 9 Месеца на 19ти. Темата е къпане и обличане. Място - пицария Мис Каприз до х-л Плиска. Ако искате за разпознаване на октомврийките да носим нещо, примерно балони? Хайде да направим списък на тези, които ще идват!

# 187
Здравейте и от мен. Добре, от колко часа е лекцията? И за какво ще говорят?

# 188
  • София
Здравейте мами  newsm03 Как сте днес?!
Луна   добре дошла при нас  newsm51 и лека бременност.
Коки прави ги тези изследвания, тъкмо да се успокоиш, че всичко е наред...стискам ти палци  newsm10
viodidi златен медал трябва да получиш за това, че живееш със свекървата  newsm61, както и на всички мами, които имат проблеми със свекитата.
tsvetentse   и на мен ми се втвърдява корема Weary......и мен ме плашат контракциите, но доки каза, че е нормално до 4 на час да имаш......освен това вечер пия по едно прахче Диаспорал /вид лекарствена форма на магнезий/, но пак ме стяга  smile3516
Dobra стискам палци да се разреши проблема с банята.....ужас....много неприятно  smile3511
Me and baby количката е супер  newsm10 Пожелавам ти да возиш в нея едно прекрасно бебе   smile3504на есен.
meggyv бебката е много сладка  newsm03. Да е жива и здрава
малката кукличка   love001
Маграт  и  Надя приятно изкарване на морето   newsm44 и много да се снимате smile3521

Мами стискайте ми палци  newsm17 всичко да е ОК с бебка - утре съм на преглед и изследвания.
ЧАО от мен за сега и целувки на коремчетата   love001

# 189
ХАХАХАХАХА Joly24, уби ме девойче Joy Joy Joy . То и аз съм се качвала в други коли и изненадано съм питала собствениците им -"какво правят в МОЙТА кола?" , ама още не съм ритала чужди....
Меги кво е сладко тва бебе?! Аз откакто забременях нещо децата много ме дразнят, иде ми да ги.....  #2gunfire, особенно по шумните и лигавите. Ама тва е мноого яко Crazy И аз искам такова Praynig
jenna нали днес ти излиза изследването за диабета-да каеш кво стаа!!! Peace
Оф а на мен днес ми се пазарува Crossing Arms Шъъъъ хода по магазините, ма може да дойда и на лекцията на 9 м. dobra дека е точно тази пицария? ЗАД ПЛИСКА , ма ако идваш от "МЛАДОСТ" или ако идеш от орлов мост? Що не се сещам там за пицария "Мис Каприз"  newsm78 newsm78 А уж съм израснала в този район, ама акъл море... нали си знаете.... Тия бебета верно ни изпиват мозъците,  мене вчера ме гониха три пъти из city center, за да ми връщат хората телефона. То нямаше място да не седна и да не си забравя телефона..... много съм зле Sick Абеее здраве да е, успокоява ме факта, че има жени, които са с перманентно бременски мозъци-сещате се нали, дето столицата на Австралия било Манхатън, а на Италия-Милано... #Crazy Тва беше само пример де, колко още такива изделия на природата има Thinking
Оффф ай мащам се, че взех еда прекалявам  Stop!

# 190
  • La casa de Mickey Mouse
здравете мам4ета и тумба4ета
моите изследвания излязоха имам на4ална форма на диабет и супер остра форма на анемия
специална диетка, желязо на ампули и много много по4ивка и да се пазя
добрата новина е 4е доки ми позволи да пътувам само при условие 4е Ще се пазя много и Ще си по4ивам
аз нали и за това отивам при мъжо да ме поглези
нямам си все оЩе заместни4ка, освен това не ми платиха болни4ните само заплатата и умря от яд, работя 20 дни за тоя дето духа, днес доидох да си събера неЩата и да се спасяват, исках да се разделим с добо да си намерят моми4е ако има нужда Щя да помагам, но при така стеклите се обстоятелства няма смисъл
меги моята вани4ка е съЩата само 4е има отдоло две раф4ета и отгоре подвижна (преплъзгаЩа се) поставка за повиване и е сини4ка, ниЩо 4е банята ми е бежова, тук дадох за нея 150? така 4е е добре като цена, на тази фирма неЩата са доста скъп4ки но много ка4ествени
а малката принцес е просто кукла да е жива и здрава
и аз се моля на поспаливо бебе но моя какъвто е дивак от сега не спира да рита и да протестира незнам като се роди какво Ще става
Jenna олниците тук са горе доло такива, не 4а такъв лукс но се доближават страшно много, това което ме притеснява мен е не самото помеЩение, а дали персонала е компетентен заЩото има мноо оплаквания тук от некадърни лекари
на по4иваЩите приятно моренце и не се притеснявайте от килограмите за беб4овците е полезно моренцето правим го за тях, аз си ходя постоянно и се 4увстваме с моята рибка най добре във водата
Me and Baby коли4ката е супер а цвета ми елубим но аз като купувах моята само моя цват беше на оферта за такув като твоя или за туркоазено синио трябваше да дам оЩе 300? и се отказах
на сладкото и послушно беб4е да се возиш на есен
Joly24 добре се справяш
аз като не мога да спя ноЩем какво ли не правя и мъжо ми каза да съм раждала 4е не можел да ме познае
и за свекървите аз моята не я познавам ли4но 4увала съм я два пъти по телефона така 4е не мога да кажа ниЩо за жената но сме добре така на 3500км разстояние

# 191
Аз откакто забременях нещо децата много ме дразнят, иде ми да ги.....  #2gunfire, особенно по шумните и лигавите. Ама тва е мноого яко Crazy И аз искам такова Praynig
................ ма може да дойда и на лекцията на 9 м. dobra дека е точно тази пицария? ЗАД ПЛИСКА , ма ако идваш от "МЛАДОСТ" или ако идеш от орлов мост? Що не се сещам там за пицария "Мис Каприз" 
Ллелеее и мен много ме дразнят тия деца! Като вземат да се тръшкат и да капризничат .... се изприщвам. Мъжа ми отсега се плаши за нашето... била съм много проклета  Mr. Green Изведохме преди месец племенника му на разходка, ама това хлапе е ужасно. Не спря да реве и то от инат, а накрая от зора повърна .... по ръкава на току що купената ми риза  #2gunfire После заспа, та си починахме, но като се събуди пак ревна  #Crazy Майка му ни предупреди, че "бил МАЛКО кисел" него ден. Е то ако е много кисел не ща да си го представя! И никой не го възпитава,  то си знае, че само да направи физиономия за плач и бабата и майката се спускат като орлици да му угаждат. Събаря всичко от масата, а те вместо да му кажат "не", стават и прибират - кой се нахранил, нахранил, кой не - да е. Малкия цар да е спокоен!

За лекцията-
започва 9:30, но за хубава маса се ходи по-рано. Датата е 19 Юли. Като застанеш с гръб към входа на х-л Плиска вдясно се вижда надписа на Мис Каприз /на 20-30 м е най-много/. Питай и пиколото, той е свикнал и директно упътва  Mr. Green

# 192
Завърнах се тежим към 700-800 грама, кантара показа +9 , корема се е увеличил +4 см
качвала съм кг ужж на корем,дребния бил шишко  Whistling Дано все така да е  Praynig, че съм си го поръчала 4кг  Whistling ми таткомо е бил даже по тежък  bowuu

Било нормално д ами се схващат краката-трябвало повече разходки, почти никакво солено,тестяно,много плодове и зеленчуци  Naughty ,че аз даже и сладко неям и пак качвам #2gunfire Накрая акушерката миряса и вика "Ми щом спазваш тоз режим и качваш-няма страшно бебето расте" Whistling  А ДОБЪР ДЕН!!!!
 hahaha hahaha hahaha

# 193
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Гледам за лекциите си говорите, а смятате ли да пропускате утрешната за водното раждане? То вярно, че аз няма да раждам така, но ми е интересно, пък и винаги има и допълнителни въпроси за бременността и разждането.

Аз лично ще отида, ако има още някой да се обади.

# 194
А? И утре ли имало лекция  newsm78  пропуснала съм я като съм преписвала .... то бременелски мозък.  Ами на мен ми се ходи и на тази тема, но от 13:30ч се записах за посещение в Токуда и много разтъкаване за 1 ден ще ми си събере. В Токуда ще ходя с една приятелка, тя е ранна бременност, термин Февруари. Мимичета, вече и "февруарки" има  Mr. Green, а ние сме старите кучета  Joy

Общи условия

Активация на акаунт