Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 532
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
xai, много се радвам че ще сме заедно на Русалка  Hug

Честит рожден ден на Диа кет.  bouquet

И моя баща има рожден ден днес, а мъж ми утре. Много раци  Shocked

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 16:43 от sisko2

# 76
  • Burgas, Bulgaria
ЧрД и от мен-  bouquet
  аз пък ходих да похарча малко парички-взех на звяра страшно яке ама тия немски номерации са от 3 до 6 месеца та след около месец ще му е добре вече пък есента ще е супер.Взех му и оранжеви панталони с блузка мнооого са яки ма и цените им също са трепачи.Тия трите нещица ми излязоха трицифрена сума ама нищо поне са хубави.
и мама си направи подарък  Mr. Green
сок днес не съм му давала и ще  видим
баща му го сложи по корем и нащо заспа  Crazy.Нали още не може да го оставям дълго така  newsm78.
иначе и днес рева докато бяхме на вън-много тъпо той реве аз бутам а косата ми се е накъдрила от нервички-много ме е яд като реве без видима причина направо ми идваше и аз да ревна днес отдавна не ме е депресирал така

# 77
И ние днеска пак си поревахме чак сега се успокои и вече спи половин час,сутринта излизахме за два часа но аз слагам дъждобрана и така тя е на завет. WinkЧестит празник ДИА КЕТ, здраве много любов и щастие на цялото семейство! И по често влизане в форума. Hug

# 78
Здравейте отново,ние сме вече  6кг. и 200гр. и сме дълги 60 см...било много.но какво да правя немога да го държа гладен я...да е жив и здрав пък другото...е  приятен ден

# 79
момичета ..... може вече да съм питала, но да питам пак  Embarassed тези от вас, които не се кърмят - по колко АМ давате на хранене ???? аз давам по 120 и за сега май ни е достатъчно, но вчера на обяд като свърши млякото и като ревна ..... и хайде още 30мл. Днес нямаме такива изпълнения, но реших да питам вие по колко давате  newsm78

# 80
Здравейте отново,ние сме вече  6кг. и 200гр. и сме дълги 60 см...било много.но какво да правя немога да го държа гладен я...да е жив и здрав пък другото...е  приятен ден
Много сте си добре я какви сте пухкави пу..пу... Hug

# 81
# 82
  • България
Голям сладурко е  Laughing А и там където спинкате тримата  Heart Eyes -много  хубаво. Кой успя да ви фотографира?

# 83
Голям сладурко е  Laughing А и там където спинкате тримата  Heart Eyes -много  хубаво. Кой успя да ви фотографира?

Взе ми думите от устата Laughing

# 84
Тази снимка е само за конкурс или корица за списание!  bouquet

# 85
аз не че давам ам, но знам, че схемата е такава: 2-ри месец - 120, 3-ти месец - 130 и т.н.

# 86
майче... кви са тия мерски... Андрей яде по 180 от днес, защото иначе само си дъвче ръцете.... и реве. плашим се....

# 87
  • София
Гави пък се обръща (от корем на гръб) от както беше на около 20 дни, а си държи главичката изправена още от самото начало. Много е жилав, ама това според мен е, защото е кльоща Mr. Green. Йоанна беше същата.

К'во става със срещата утре? Ако духа като днес ще се събираме ли или не? Аз си мисля, че можем да се съберем, но задължително на закрито - Хепи примерно... Ако е по-хубаво времето можем да отидем където и да било...

# 88
аз пак си ровя за макдоналдс, заради големия дзвер. а и в макдоналдс вътре не се пуши...

Eiphnh, ша ти пратя gsm-а ми на ЛС, щото е срамота вече. та утре ако има нещо да се чуем:)

# 89
Зависи дали е ветровито...на мен със слинга не ми пречи вятъра, но ...

В случай, че срещата се отлага, пишете най-късно до 9:00 сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт